любовен хороскоп за 1 януари 2023
Астрология

Любовен хороскоп за 27 декември 2022

Любовен хороскоп за 27 декември 2022: Днес не е нужно да вярвате на всичко, което ви се казва. Не се оставяйте да бъдете подвеждани или пък провокирани. Ако не намирате логика в думите на партньора си, значи просто я няма. Не бъдете твърде доверчиви. В крайна сметка, за да се развие любовната връзка в правилната посока, трябва да се грижите и за собственото си здраве. Грижете се за тялото си.   

Четири зодии, чийто интимен живот през 2023 г. ще бъде по-добър и страстен

Дневен хороскоп за 27 декември 2022

Щастлива жена=Щастливо семейство

Как да направите една жена щастлива според зодията

Любовен хороскоп за 27 декември 2022

Любовен хороскоп за 27 декември 2022 Овен

любовен хороскоп за 27 декември 2022

Днес 27 декември 2022, това е деня, в който можете да установите свои собствени правила или напълно да ги промените, ако вече не ви устройват. Денят ви зарежда с необикновен чар и решителност, така че всички думи изглеждат верни в очите на противоположния пол. Интересното е, че дори непланирани ситуации ще се окажат ползотворни. Използвайте това, ако отдавна сте искали да срещнете някого, но поради срамежливост или други обстоятелства не сте се осмелили да предприемете тази стъпка.

Любовен хороскоп за 27 декември 2022 Телец

любовен хороскоп за 27 декември 2022

Очаква се отношенията ви да бъдат равномерни, ще имате много поводи за радост и романтика. Опитайте се, вместо да се самоизолирате, а да намерите време за общуване с приятели. В този ден отношенията ще се развият перфектно не само с вашата половинка, но и с приятелите. Ще имате топли, нежни отношения с приятелката си, още по-приятелски. Сънищата отговарят на реалността, а душата е спокойна и лека, както никога досега. Ще искате да организирате почивка за вашата половинка в живота и да отидете с нея на вълнуващо пътешествие.

Любовен хороскоп за 27 декември 2022 Близнаци

любовен хороскоп за 27 декември 2022

Днес ще говорите много. Ще можете да заинтересувате човек от противоположния пол със своя интелект, увлекателен разговор и изключителна позиция по някои теми. Дори и да не обърне внимание на красивата ви прическа, той определено ще забележи успешната ви шега, която много ще му хареса. Но не бързайте да се влюбите напълно и веднага в него, оставете го да направи първата крачка към по-сериозна връзка.

Любовен хороскоп за 27 декември 2022 Рак

Любовен хороскоп за 27 декември 2022

Днес, 27 декември 2022, ако думите на любимият човек ви се струват неправдоподобни, това не означава, че той ви мами. Трябва да се доверите на партньора си, защото той казва истината. И той не просто трябва да бъде чут, той има нужда от помощ и да предприеме някакви действия. И ако го направите, никога няма да съжалявате. Вашият партньор в живота тълкува погрешно вашите действия и това ще се отрази неблагоприятно на отношенията ви с него. Но всички недоразумения и разногласия на хоризонта, трябва да бъдат разрешени незабавно.

Любовен хороскоп за 27 декември 2022 Лъв

Любовен хороскоп за 27 декември 2022

Днес, 27 декември 2022, ще бъдете център на вниманието. Вместо романтични срещи и разходки, ви очакват шумни компании сред приятели и непознати хора. Именно в този кръг от хора ще намерите своята друга половинка. Ще ви хареса фактът, че човекът, който ви е отвърнал, се харесва не само от вас, но и от много други хора. Ще обсипете обекта на обожание с комплименти и ще проявите специален интерес.

Любовен хороскоп за 27 декември 2022 Дева

Любовен хороскоп за 27 декември 2022

Днес Девата трябва да бъде откровена в разговорите с любимия човек. Не крийте нищо и говорете директно за всичко – близките ви ще ви разберат и подкрепят. Ако нямате партньор, помислете в каква връзка бихте искали да сте днес. Позволете си да мечтаете. Човекът, който харесвате, ще има положително въздействие върху душевното ви благосъстояние.

Любовен хороскоп за 27 декември 2022 Везни     

Любовен хороскоп за 27 декември 2022

Днес, 27.12.2022, ако срещнете интересен човек, който ще ви очарова с интелекта или чувството си за хумор, не казвайте на партньора си за това. Все пак осъзнайте пълните последствия от действията си, преди да е станало твърде късно. Вашият партньор не заслужава предателството ви. Така може вие да останете наранени. Ако сте необвързани, тогава срещата с приятели ще ви направи щастливи и ще привлече интересен човек към вас.

Любовен хороскоп за 27 декември 2022 Скорпион

Любовен хороскоп за 27 декември 2022

Днес ще сте толкова влюбени, а астрологичните влияния на небесните тела предполага за големи промени в любовните взаимоотношения. А, това е чудесно! Можете да очаквате, че този период ще продължи известно време. Вашият партньор е вашата подкрепа през цялото време и сега трябва да оцените вниманието му. За необвързаните хора започването на връзка през този период не е най-добрата идея.

Любовен хороскоп за 27 декември 2022 Стрелец

Любовен хороскоп за 27 декември 2022

Днес любовната сфера обещава да бъде наситена, в добрия смисъл на думата. Ако се поддадете на пристъпи на ревност, тогава съществува риск да окажете натиск върху сродната душа. От друга страна, има възможност да избягате от проблемите, които може да са пресилени и да прекарате една приятна вечер заедно, забравяйки за всичко и всички. Не е желателно свободните представители на знака да запазват дати за срещи, защото днес това може да доведе до погрешни впечатления у събеседника.

Любовен хороскоп за 27 декември 2022 Козирог

Любовен хороскоп за 27 декември 2022

Днес вашия знак ще бъде в необичайно добро настроение. Ако го насочите в правилната посока, тогава връзката ви ще придобие нещо специално. Двойките ще получат свеж дъх от чувства. Тези от вас, които току-що са започнали да се срещат с някога, връзката ще се развие бързо – само за ден, в което няма нищо неестествено. Същото важи и за свободните представители на знака, с днешния темперамент имате голяма вероятност да престанете да бъдете самотни за предстоящата вечер.

Любовен хороскоп за 27 декември 2022 Водолей

Любовен хороскоп за 27 декември 2022

В сферата на романтичните отношения днес е чудесно време да поговорите от сърце с партньора си и да планирате от голямо към малко. Можете да обсъдите размяната на подаръци за предстоящи тържества, както и да обмислите по-нататъшни планове за съвместен живот, независимо дали става дума за семейни размисли или планове за закупуване на друг дом. Щастието ще се усмихне на свободните представители.

Любовен хороскоп за 27 декември 2022 Риби

Любовен хороскоп за 27 декември 2022

Днес, 27.12.2022, ако искате, да прекарате повече време с партньора, по-добре е да го направите у дома. Сгответе или поръчайте любимите ястия, намерете интересен филм и за двамата, поговорете от сърце и за нищо. Ресторантите, разходките в претъпкани места не са за този ден. На свободните представители на знака в такова странно настроение няма да е лесно да се запознават с нови лица. Има голяма вероятност да изпитате съмнения в самите себе си.

5 малки неща, с които да засилите връзката с партньора в леглото

Tagged , ,
на горе