любовен хороскоп за 30 април 2023

Любовен хороскоп за 25 април 2023

Любовен хороскоп за 25 април 2023: Смята се, че в една връзка е вредно да се навлиза в дреболии – „не правите любов с лупи на очите“, т.е. не преувеличавайте нещата, защото рано или късно това все пак се случва. Днес, според любовен хороскоп, е такъв ден и ако искате да извлечете максимума от него, не бягайте от директните въпроси на половинката. Намеците и още повече полуистините днес са неуместни и могат да доведат до напълно излишно напрежение във взаимоотношенията. Ако връзката ви е ценна, бъдете търпеливи и искрени…дори и да не така лесно за постигане.

„Вбесявай ме…нежно“ или защо семейният скандал е спешно необходим

Любовен хороскоп за 25 април 2023 Лампи за спалня: Най-добрите видове осветление за вашето спално пространство

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Днес Овенът ще бъде толкова сигурен в правотата си, че ще може да я защитава до последно, без да забележи, че наранява чувствата на любимия човек. Освен това Овните днес няма да имат нищо против да командват! Не е изненадващо, ако в отговор партньорът заема позиция на глуха защита. Ако Овенът иска да промени това, той ще трябва да свали командните си пагони, прокламирайки демокрация и равни права в отношенията между партньорите.
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Днес е добър ден за Телеца. Ще има възможност да се отърси от тежестта на спомените, които му тежат – особено тези, свързани с минали романтични връзки. Звездите казват, че събитията от миналото влияят твърде много на настоящето на Телеца, пречейки му да продължи напред. След като е преминал в периоди на стари преживявания и оплаквания, за него няма да е лесно да изгради нова любов. За да станете щастливи, днес има само една рецепта: простете, забравете и продължете напред.  
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес Близнаците най-накрая трябва да повдигнат завесата на тайната над личния си живот, като посветят други в него. Това е подходящ ден да запознаете любимия човек с приятели, колеги или семейство, тоест да го въведете във вашия житейски кръг, като официално декларирате, че сте заедно. Звездите обещават, че днес тази важна стъпка във взаимоотношенията ще бъде адекватно възприета от другите. Е, възможно най-адекватно.
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Днес Ракът не бива да бъде лековерен в любовта. Ако ви се струва, че ситуацията е твърде добра, за да е истина, тогава може би е точно така? Колкото и да се опитвате да пожелаете и направите, вие трябва да се вслушате в интуицията си. Разбира се, чудесно е, ако няма причина за тревога в отношенията с любимия човек. Иначе днес Ракът трябва да спре да се самозалъгва и да се изправи безпристрастно пред фактите.
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Днес е чудесен ден за Лъва да направи някои драстични промени в личния си живот – ако, разбира се, те са напълно готови за прилагане. Звездите не съветват към спонтанни действия, но днес Лъвът може без колебание да предприеме добре обмислени, сериозни стъпки. Той има достатъчно смелост за всичко, независимо дали ще направи кардинални, но необходими промени във връзка или ще направи предложение за брак на любимия си човек. Е, в такъв случай, каквото има да стане – ще стане!
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Днес Девата отново може да бъде изненадана колко силни са нейните емоции! Дори, когато са спокойни и напомнят тихо и кротко море, под тази измамна повърхност се долавя бездънната дълбочина. От една страна, това е добре, от друга страна, Девата не винаги може да се справи с това. Днес ситуацията ще изясни: Девата трябва да се научи как да управлява силните си емоции, в противен случай в личния живот я очакват много трудности и перипетии.
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Днес Везните трябва да проявят търпение и разбиране към любимия човек. Може би вашия партньор ще се държи на моменти напълно неразбираемо, ще ви намира пропуски или по друг начин ще покаже недоволството си. Преди обаче да се впуснете в битка с взаимни или ответни претенции, вие ще трябва да разберете какви са причините за подобно отношение. Може би избраният от вас е натрупал проблеми и днес просто трябва да изпусне парата?
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Днес ситуацията може да накара Скорпиона да мисли за неща като искане на обяснения. Може би любимия човек е повлиян от някои обидни думи, действия или може би на самият Скорпион днес ще му бъде трудно да разбере чувствата си. За да не изложите на риск личния си живот, днес трябва да сдържате подобни импулси. Негативни думи и мисли са като отровно ястие, което не трябва да се сервира нито топло, нито студено. Никога и никой. Изобщо.
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Днес Стрелците ще се отличават с повишена емоционалност! За да не се стигне до конфликти с близките, звездите го съветват да насочи силната си енергия в мирна посока, обръщайки внимание на цялата красота наоколо. Днес, следвайки красотата във всичките й проявления, независимо дали е цъфнало цвете в градината, красива поезия или красива личност от противоположния пол, Стрелецът, подобно на Алиса от приказката, има шанс да попадне в Страната на чудесата и да завърже интересни запознанства там.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Днес Козирогът, за да се доближи до осъществяването на мечтите си, трябва да се отърве от нещо, което го натоварва. Това „нещо“ е като тежести върху краката, които пречат на Козирога да води нормален личен живот, да обича и да бъде обичан. Може би говорим за стари спомени, разочарования или чувства. Или може би за комплексите и съмнението в себе си – той знае най-добре. Само като се освободи от тези пречки, Козирогът ще се почувства истински желан, обичан и щастлив!
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Днес звездите съветват Водолеите да не се тревожат за предстоящото, а да гледат в настоящето. Водолеят иска да знае какво очаква връзката му? Подходящи ли са един за друг със своята половинка? Или може би има нужда от гаранции, че с този човек той не губи време напразно? Днес Водолеят има шанс да разбере една проста мисъл: такива гаранции все още не съществуват. Любовта е прекрасна игра, в която всеки момент е важен и най-важното – процесът.
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Днес е денят, в който Рибите ще могат да променят ситуацията само със силата на своите мисли и желания. За да спечелят вниманието на любим човек или да променят нещо към по-добро в отношенията си с него, звездите съветват да се концентрират и да решат този въпрос, най-напред, вътре в главата си. Колкото и да е несъвместимо с науката, в близко бъдеще Рибите ще имат всички шансове да наблюдават как днешните им мисли постепенно се превръщат в истинска реалност.
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 25 април 2023

на горе