любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 24 юли 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 24 юли? Джо Витале: „Ако търсиш любов и не я намираш, без съмнение е поради липсата на прошка в някаква област на живота ти. Вярно е за всички нас. Трябва да погледнеш в живота си, обърни се към миналото, огледай всички си връзки и се запитай: „Къде не съм простил? Когато простиш, освобождаваш енергията, позволяваща на закона за привличането да привлече нова любов и нови отношения в твоя живот.“

Любовен хороскоп-август 2023 за всички зодии

Зодия „неукротим огън“ или 10 личностни черти на Лъва

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес ще се нуждаете от повече щастие и по-силна любовна енергия, за да повдигнете духа си. Любовта ви помага да се отпуснете, така че всичко върви в положителна посока. Ако търсите сигурност в живота и в любовта, отворете правилно очите си, както и голямото си сърце. Вие сте сърцати хора, които заслужават да се чувстват обичани. Любовта е от голямо значение в живота и има много от нея във вашето обкръжение. Очаква се ново начало за необвързаните представители на знака.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес вашият семеен живот може да е по-сладък от всякога. Оценявайте яркото си присъствие в семейството ви. Ще получите подкрепа и ценни съвети. Не всеки разбира и подкрепя вашите възгледи и нагласи. Не внасяйте негативна енергия в живота на други хора. По-скоро се съсредоточете върху собствените ви решения. Ако сте необвързани, тогава днес е моментът да дадете шанс на някой, който често се вглежда и интересува от вас.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: се съсредоточете върху партньора си и вашето общо настояще и бъдеще. Ако не се дистанцирате от миналото, няма да можете да продължите напред. Ако сте необвързани, знайте, че днес не е най-добрият ден за сериозна среща. Днес можете да използвате креативността си, за да внесете порция романтика в живота си. В любовта всичко ще ви е лесно, само с подсилване на чувствата може да изпитате повишен емоционален прилив. Чудно, нали?

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес не потискайте притесненията във връзката ви и бъдете честни с партньора в живота. Понякога той също се тревожи. Опитайте се да говорите с него открито. Ако сте необвързани, можете да се запишете на някакъв курс или да започнете да учите нов език, където със сигурност ще срещнете нови хора. Способността да привличате хора в живота си сега е много висока. Внимавайте за знаците, които съдбата ви изпраща.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес могат да възникнат трудности, най-вероятно поради фокусирането върху вашите чувства и невнимание към чувствата на близките. Опитайте се да намерите баланс в отношенията с близките, не се вживявайте твърде много в собствените си преживявания. За свободните представители на знака през първата половина на деня звездите в лицето на планетата на любовта Венера очертаха обещаващи запознанства. Вие сте в страхотна форма и лесно ще очаровате човека, който харесвате. Вашите козове са искреността и поверителният разговор.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес Девата във връзка ще трябва да покаже или борбените си качества, или изкуството на дипломат! Недоразумението може да възникне за всякакви дреболии, но истинската причина е желанието да разберете кой е главният. Днес Девите трябва да умеят да правят компромиси. Кой според вас трябва да е водеща фигура в двойката? Дойде време да разпределите ясно ролите си, в противен случай, ако всеки продължи да дърпа одеялото към себе си, връзката рискува постепенно да стигне до задънена улица.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес или в съвсем близко бъдеще Везните ще трябва да направят труден избор: кой от всички кандидати за сърцето ще им подхожда най-добре. Разбира се, противоположностите се привличат най-силно. Но колко време обикновено продължава такъв бурен романс? За любовта една страст не е достатъчна. Партньорите трябва да имат общи цели или поне общи теми за разговор. Така че, правейки избор, днес Везните трябва да се огледат: кой е в състояние да сподели не само чувствата си, но и мислите си?

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес Скорпионът има всички шансове да погледне от нов ъгъл на човек, който отдавна е смятал за свой колега, приятел или просто познат. Не е факт, че този нов поглед непременно ще се превърне в нова любовна връзка за него, но днес той е в състояние да внесе жив, свеж поток в по-нататъшното общуване. И малко романтика и флирт, разбира се, че не са излишни!

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес звездите от сърце съветват Стрелецът да експериментира с любимия човек! Той има нужда от свежи впечатления, така както от въздух! Днес трябва да отворите вратата за всичко ново в живота ви. Отидете с партньорът там, където не сте били преди, направете нещо необикновено, запишете се на курсове, за които отдавна мечтаете, или се запознайте с интересни хора. Дори малката актуализация в една връзка може да направи чудеса!

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес Козирозите ще успеят да заздравят още повече отношенията, които ги устройват. Това ще се получи само при условие, че не играят психологически игри с партньора си и настроението им за яснота ще бъде взаимно. Не е денят, в който си струва да си припомняте минали оплаквания един към друг или да изпадате в луда надпревара кой какво е направил повече или по-добре…

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Звездите са позиционирани така, че Водолеят има всички шансове да бъде в центъра на възхитеното внимание. Сладките лица от противоположния пол ще изразят симпатиите си към него по всякакъв възможен начин! При това не непременно с думи – едни погледи, усмивки, намеци могат да кажат много повече от думите, че днес Водолеят е желан, обичан и неустоим! Е, днес вие спокойно можете да приемете всички днешни комплименти за даденост. Все пак го заслужавате, нали?

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес Рибите в любовта са в настроение само за победа и имат всички шансове! Звездите обещават, че ще бъдете съблазнителни, неустоими и способни, да окажете огромно влияние върху човека, който харесвате, принуждавайки събитията да се развиват според вашия сценарий. Важното е да не прекалявате или да обърквате влиянието с груб натиск. В противен случай днес романтичната ви среща може да завърши не така, както би ви се искало.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 24 юли 2023

на горе