Любовен хороскоп за 15.09.2021 сряда

любовен хороскоп за 19.09.2021
Астрология

Любовен хороскоп за 15.09.2021 сряда

  •  
  •  

Овен

 

Сладостта и нежността са вашите силни страни днес. Вие се носите в чувство на блаженство, което ще ви доведе до по-голямо чувство на интимност. Това се дължи на особената ви носталгия към отиващото си лято. Тези, които имат самотно сърце, вероятно ще бъдат много силно разтърсени от неочаквана среща.

 

Телец

 

Вие се възползвате от положителен приток в любовния си живот. От доста време опитвате да създавате положителна промяна в себе си и сега е моментът това да се прояви. Не вярвайте само на външния вид.

 

Близнаци

 

Изглежда сте направили твърде много отстъпки. Оставете нещата да се обърнат и ситуацията да се промени. Ще можете да се уверите в чувствата на партньора си. Няма да се разочаровате!

 

Рак

 

Бариерите, които срещате, не са толкова лоши, колкото изглеждат – не се обезсърчавайте от отхвърляне, нечие колебание или чакане. Освободете се от съмненията когато тръгвате на нова среща! За Раците във връзка, имате нужда от малко повече спокойствие за осмисляне на отношенията.

Лъв

Романтичните разговори ще предложат някои необичайни обрати … Има изгледи да научите много за партньора си, ако започнете да копаете по-дълбоко. Време е да се покажете какви сте в действителност и да бъдете пример за него/нея.

 

Дева

 

Нуждата ви от любов се увеличава и сърцето ви се отваря за другите. Няма смисъл да си задавате въпроси, ентусиазмът ви води в правилната посока. Трябва да се поддадете на вътрешните си емоции – понякога изглежда толкова просто.

 

Везни

 

Ще направите някои фини разлики по време на интимните си моменти, без дори да осъзнавате. Сега повече от всякога говоренето открито ще ви отведе към правилния път. Сингъл Везните изпитват влечение да се обадят на бившия/бившата, за да си поговорят по тривиални теми.

 

Скорпион

 

Вие сте по-емоционални от обикновено. Всъщност вашето поведение може да ви доведе до възходи и падения. От вас зависи да контролирате тези тенденции чрез внимателно обмисляне. Партньорът ви днес ще прояви търпение, но пък вие не прекалявайте.

Стрелец

 

Нуждата ви от независимост днес сякаш е несъвместима с емоционалната ви връзка. Не се колебайте да отделите малко време за себе си и да бъдете дипломатични в изразяването на личните си нужди.

 

Козирог

 

Това е много удовлетворяващ ден по-специално на човешкия и емоционалния фронт. Можете да добавите ново измерение във връзката си, като покажете някои скрити заложби – това ще бъде много полезно. Диалогът е пътят, така че не вървете сами!

 

Водолей

 

Чувствата ви са п -дълбоки от преди и ще искате да бъдете все по-интимни с партньора си. Това е идеалното време за вечеря заедно. Разкрийте се и се осмелете да бъдете романтични! Това не важи за сингъл Водолеите, рано е да показвате такива емоции още на първите срещи.

 

Риби

 

Това е време на празник и радост! Не отказвайте покани, именно в тези контексти ще се насладите максимално на любовния си живот. Срещите ще бъдат интензивни и с неочаквани резултати – дайте си шанс.


  •  
  •  
Tagged , , , , , , , , ,
на горе