ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 август 2022 (събота)

любовен хороскоп за октомври 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 август 2022 (събота)

Любовен хороскоп за 13 август 2022: Уви, днес ще бъде трудно за влюбените да запазят установената хармония – най-малката причина може да стане повод за разгорещен спор. Поради влиянието на небесните тела, тенденцията на този ден е повишената емоционалност. Ето защо, най-доброто, което можете да направите, е да вложите излишъка от емоции в творческа дейност, а още по-добре – в леглото с любимия човек. Звездите на хороскопа силно съветват, че от всички възможни езици по света, днес да се доверите на езика на тялото!  

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 13 август 2022 (събота)

Всичко за ползите от маслините

Болестите – нечутите „викове“ на Душата, по пътя на духовното Възнесение и ДНК трансформация

ЗАБАВЕН ХОРОСКОП

Визуален тест: Какъв е вашият характер, според червилото, което използвате?

Село Мечкул, по стъпките на Крали Марко

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 13 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 13 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 13 август, Овните ще бъдат много търсени! Сякаш околните водят разгорещен спор на кого да обърнете повече внимание. Семейните ще почувстват, че са необходими незабавно на всички домакинства, а Овните, които не са във връзка, могат да получат няколко примамливи покани тази вечер. И имайте предвид, че имате малък шанс да задоволите всички страдащи наведнъж: все някой ще остане обиден. Е, невъзможно е да бъдете добри за всички: любовният хороскоп съветва Овните днес, когато правите избор, да слушате по-внимателно чувствителното си сърце.

Любовен хороскоп за 13 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 13 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Хороскопът обещава нови романтични срещи за самотните Телци днес. За да се осъществят обаче, той трябва да смени обичайния си маршрут. Посетете ново място за себе си или за група хора, там ще срещнете потенциален партньор в живота. Днес Телецът може да намери любовта там, където изобщо не я очаква: в сервиза, в музей, в магазин. Звездите дават само една следа за търсене – Телецът никога преди да не е бил на това място.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 август 2022 (събота)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Жените Близнаци днес ще бъдат лесни и приятни в общуването, като ванилови блатове, а мъжете ще карат дамите около себе си да се чувстват красиви и желани! Случи се така, че днес звездите инструктираха Близнаците да внесат положителната енергия на този свят. Те ще наградите с приятни емоции любимите хора, получавайки любов и обич в замяна. Хороскопът за днес е благоприятен за срещи, романтични разходки под луната, вечери в интимна обстановка и всякакви други сладки любовни истории, които могат да дойдат само на изобретателната глава на Близнаците.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 13 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес, 13 август, мислите на Рака ще витаят някъде в пространството. Далеч от суматохата на живота, вие ще бъдете настроени за романтика и сладък флирт. Подобно настроение може да доведе до любовна връзка или флирт там, където не е съвсем подходящо: на работа, например. Раците, които са във връзка, не трябва да отиват твърде далеч: тяхното игриво настроение бързо ще премине и безплодното зрънце надежда в душата на очарован колега. Въпреки това, хороскопът за днес не съветва да се отдавате на лекомислие на работното място, дори и за свободните Раци. Разсеяността може да повлияе на състоянието на техните дела и дори да навреди на кариерата им.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 август 2022 (събота)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Лъвове, в момента романтиката може да се сравни с борба за власт. Позицията на Венера, може да влияе така, че да се притеснявате, че ще изглеждате прилепнали към сродната ви душа. Може би просто искате да покажете и да получите подкрепа, като същевременно поддържате уверено контролиран образ. Вашата половинка може да не оцени това доминантно отношение, което допълнително ще обърква динамиката. Бъдете открити за страховете си и изчистете въздуха-може да почувствате облекчение, ако свалите този товар от плещите си.

Любовен хороскоп за 13 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 август 2022 (събота)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес в семейството назрява промяна, отношенията могат сериозно да се обтегнат. И най-важното, в такава ситуация – да се прояви сдържаност. Можете просто да се отдалечите от конфликтните разговори, за да не влошавате ситуацията. Ако разберете, че всеки разговор се превръща в конфликт, опитайте се да избягвате комуникацията. Едва в края на денят страстите ще се успокоят и ще можете отново да общувате с любимия си, както преди.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 август 2022 (събота)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 13 август, Везните могат да бъдат в центъра на любовна авантюра, без дори да са подозирали за това. Ще бъдете в състояние да улавяте изненаданите погледи върху себе си, да чувате емоционален шепот зад гърба си и да получавате неясни съобщения. Ако сте готови да започнете нова връзка, тогава може би трябва да обърнете внимание на източника на тези любовни вибрации. В противен случай хороскопът не ви препоръчва да реагирате на случващото се. В допълнение, някой може неочаквано да си спомни днес за вас. Друг е въпросът, дали си струва да се опитвате да разплатите отново тлеещи въглища?

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 август 2022 (събота)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Време е внимателно да се огледате. Някъде наблизо има някой, с когото можете да живеете дълъг и щастлив живот. Имате ли вече семейство и щастливи ли сте? Особено осторожно се вглеждайте в лицата, защото най-скъпата ви бъдеща половинка върви някъде тук. Тя също ще се радва да ви срещне случайно. Вярно е, че може да се наложи да си обяснявате какво правите тук.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 август 2022 (събота)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес Стрелците ще бъдат просто очарователни! Освен това, силата на вашият чар ще бъде толкова голяма, че може да ви помогне, да успеете не само на любовния фронт, но и в бизнес сферата. Да, понякога можете да използвате чара си за собствени цели: хороскопът е доста благоприятен за това. Но въпреки това, не трябва да злоупотребявате с това, особено с крехките и лесно раними сърца: съдбата няма да прости, ако се влюбите в някого за забавление. Звездите ви съветват днес да не давате напразни надежди на тези, които ви гледат с влюбени очи.

Любовен хороскоп за 13 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 август 2022 (събота)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес влюбеният Козирог е пример за светска мъдрост и източник на цветни поговорки за любовта и верността. Всъщност, вашите преценки днес могат да се възприемат от другите като неадекватни и дори обидни. Козирогът не трябва да съди отношенията на другите и още повече да споделя мислите си с трети лица. Има големи шансове всичко казано да достигне до обсъжданите, което е изпълнено с открит конфликт или скрита негативност. Хороскопът ви съветва днес да не се намесвате в семейните дела на други хора: любовта е сложно нещо и в нея няма строги правила.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 13 август 2022 (събота)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Ако Водолеят иска да привлече вниманието на човек, който харесва, най-добрата тактика е леко да го игнорирате. Е, или поне демонстрирайте своята независимост и разнообразие от интереси. Нека не си въобразява, че вие мислите за него по цял ден и цяла нощ! Днес вие имате много неща за вършене, но имате и много почитатели… Недостатъците на този подход са възможната ревност от любимия човек, а плюсовете – незабравима среща.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 13 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес е възможност да създадете връзка, която ще промени кардинално животът ви. Дали е за добро, времето ще покаже. Рибите трябва да слушат вътрешния си глас, за да направят правилния избор за среща. Дали ще намерите любов или друг проблем днес, това ще зависи до голяма степен от самите вас. Във всеки случай хороскопът ви съветва да не повтаряте стари грешки и по възможност да избягвате нови. Знаейки за склонността ви да настъпвате старото гребло, днес трябва да бъдете изключително внимателни в това отношение.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе