любовен хороскоп за октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп за Октомври 2022

Любовен хороскоп за октомври 2022 за всички зодии: През месец октомври 2022 голяма част от вас ще се чувстват като ярък и самодостатъчен човек, уверен в себе си. Човекът, към който сте сериозно запалени, също ще ви обърне внимание. Можете да му направите силно впечатление. А ако вече имате партньор в живота, то тук се очаква вашето поведение към любимия човек да бъде сериозно и отговорно, както досега. В средата на месеца парите ще ви тревожат. „Нямам късмет в картите, имам късмет в любовта“ – това е мотото за този месец октомври, което ви предвещава благоприятни промени в личният ви живот.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Есенно равноденствие 2022 – интересни факти и съвети

Хороскоп за месец Октомври 2022 г.

Как да направите една жена щастлива според зодията

Четири зодии ги очаква ГОЛЯМО ЩАСТИЕ през октомври: ще имат буря от емоции

Любовен хороскоп за октомври 2022 г. – обща характеристика на месеца за всички знаци

ОВЕН

Любовен хороскоп за месец октомври 2022 – Овен: През този месец може да се промъкне капчица романтично негодувание. Всяко любовно действие може да ви напряга или разстройва! Ще си мислите, че никой не отговаря на вашите чувства и емоции, а сродната ви душа ще установи, че сте вдигнали много летвата. Когато вашият партньор каже, че ще направи нещо, вие ще очаквате да изпълнено, почти на мига. И, ако не бъде направено, точно по вашите предварителни очаквания, бъдете търпеливи, все пак вашия партньор е отделен човек. Този модел на поведение може лесно да внесе напрежение връзката ви. Разрушете този порочен кръг, колкото се може по-скоро! Ако сте необвързани, е напълно възможно да сте готови да изхвърлите в кошчето списъка си със стандарти за бъдеща двойка. Не се отказвайте, защото този, от който се нуждаете, е някъде наблизо.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за месец октомври 2022 – Телец: Това, което цените в любовните взаимоотношения, сега е от жизненоважно значение за вас. Ако излизате с някого, може да не се чувствате оценени по начина, по който смятате, че заслужавате. Може би сте ядосани, че трябва да си „отвоювате“ любовта по неочаквани начини. Искате да се отпуснете у дома със семейството си. Ако партньорът няма нищо против, значи ще бъдете много доволни. Вие не искате никакви забавления, а малко спокойствие. В средата на месеца ще трябва да се погрижите за себе си. Отидете в салон за красота, явно имате нужда от нова прическа. Поглезете се в СПА центъра и сауната. Не губете енергията си за онези връзки, в които не виждате перспективи. Но ако няма какво да правите в тези дни, тогава една среща няма да ви навреди.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за месец октомври 2022 – Близнаци: През предстоящият период за Близнаците се очертава безоблачно щастие, любов и хармония. Отношенията ще бъдат изпълнени с нежност, разбиране и невероятна идилия. Но към края на периода тези моменти могат да бъдат променени. Отношенията могат да бъдат изпълнени с напрежение и раздразнителност един от друг. Но не се разстройвайте. Създайте нови емоции – пътувайте извън града, срещайте се с приятели, посетете красиво място сред природата, въпреки метеорологичните условия. Разнообразете животът си, който ако вече се е превърнал в рутина, с нови хобита, например.

РАК

Любовен хороскоп за месец октомври 2022 – Рак: Обвързаният Рак ще бъде по-добър от всякога: разбиране, топлина, нежност – това дават звездите през този период. Необвързаният представител на знака не трябва да търси партньор за цял живот през тези дни – едва ли ще има дълга и сериозна връзка. Но има много възможности за флирт. Сега е време за нови приключения. Свободният Рак ще бъде само на един хвърлей от обещаващ познат. Но за семейните двойки тази картина е изключително различна. Желанието да се потопите в света на срещите и съблазняването може да доведе до сериозни проблеми в дългосрочните връзки.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за месец октомври 2022 – Лъв: Всичко в семейната атмосфера е спокойно и хармонично, със или без ваше участие. Изключително полезно е за взаимното ви доверие, помощ и разбирателство. Освен това, другата половинка често смята подобно поведение за подозрително и съмнително. Опитите на партньора ви да ви накара да говорите едва ли ще успеят, но ако намерите сили, опитайте се да говорите от сърце. Не се препоръчва да се срещате със свободни хора, ако те самите не го искат. Все пак, ако отидете на среща бъдете себе си. Гледайте любимия си филм, разходете се в парка, разтоварете се от тревогите и суматохата.

ДЕВА

Любовен хороскоп за месец октомври 2022 – Дева: Най-накрая настъпи период на спокойствие в отношенията, без претенции, съмнения и пропуски. На този знак се препоръчва, за да се наслади напълно на тази ситуация, да отложи всякакви искания и сериозни разговори. Ако е възможно, препоръчително е да прекарвате повече време с половинката си, без други роднини, приятели, домашни любимци и т.н. Свободните представители на знака от Зодиака може би не трябва да се измъчват в такъв спокоен период, а, напротив, да се наслаждават на свободата, тишината и липсата на ангажименти към някого. Оставете настрана любовните си отношения за по-подходящи моменти.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за месец октомври 2022 – Везни: Любовната прогноза за предстоящият месец октомври 2022 е просто прекрасна за зодия Везни. Но за да се сбъдне, вие трябва да подредите много деликатно нещата в делата си. Може би е имало някакви търкания или недоразумения между вас и любимия ви човек, които трябва да бъдат поправени точно през този месец. Ако е така, тогава не бива да чакате повече и да губите ценно време. Понякога в любовта всяка секунда е решаваща. Някой трябва да направи първата крачка, нали? Звездите ви съветват, да направите щедър подарък на любимата си душа още в началото на месеца, който ще я накара да забрави за всички неприятни моменти. Това ще се отрази много позитивно в бъдещите ви любовни отношения.

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за месец октомври 2022 – Скорпион: Скорпиони, през октомври звездите ви обещават афера, бурен роман, основан на най-силен взаимен и страстен интерес. Най-вероятно връзката ще бъде много неравномерна, пълна, както с напрежение, така и с непреодолимо желание един за друг и ще продължи дълго време. Но само, ако в допълнение към физическото привличане има други, по-материални точки на контакт, които причиняват взаимно ползотворно сътрудничество. Ако вече имате любовен партньор, тогава през първата половина на месеца външните фактори могат да станат повод за недоразумение, но ще успеете да обърнете ситуацията в правилната посока. След 15-ти всичко ще зависи от това кое е по-важно за вас – да подкрепяте любимия човек и да запазите позитивното му отношение или винаги и във всичко да постигате от него онези действия, които имат значение за вас.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за месец октомври 2022 – Стрелец: Стрелци, през месец октомври 2022 можете да бъдете очаровани от тези, които са много надарени творчески, притежават уникални способности и не се колебаят да ги демонстрират. Най-вероятно симпатията ще бъде взаимна и много бързо ще доведе до началото на бурна романтика. Възможен е и някакъв вид творческо сътрудничество: някои таланти на този човек ще ви помогнат в работата или свободното време, както и вашите в неговите. Ако вече имате любовен партньор, тогава през първата половина на месеца не трябва да организирате прояви на демонстративна щедрост по отношение на някой друг за него. Така без да сте го желали може да предизвикате напрежение във връзката. След 15-и някои събития ще покажат колко много се нуждае любимият ви човек от вашата чувствителност и ако си направите правилните изводи, отношенията ще достигнат съвсем друго качествено ниво.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за месец октомври 2022 – Козирог: Ако през октомври се чувствате жертва на предишната ви връзка, а в сърцето ви звучат тревожни нотки на разочарование, не бързайте с отчаяни действия и не режете клона, на който седите. Използвайте това състояние на затвореност в своя полза: съвсем целенасочено потърсете алтернативни начини за положителна промяна или отхвърлете страховете си и изкажете истината за чувствата и мислите си… Или режимът на активно търсене е подходящ за вас и нуждата от любов ви изгаря? И така, време е да се отървете от розовите очила, докато никой не ги е счупил, а стъкълцата да останат във вас. С ускорени темпове се научете да измервате мечтите си с реалността и в крайна сметка напуснете пашкула, който е на път да се превърне в каменна торба.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за месец октомври 2022 – Водолей: Честито! Изглежда, че Купидон е обявил лов през октомври 2022 за вас. Преди този артист да извади колчана си и стрелата му да ви уцели право в сърцето, имате време да помислите дали сте готови да преживеете любовната треска и промените, които тя ще донесе в живота ви. Няма значение, дали сте необвързани и независими или сте били под крилото на мъж от дълго време, през този месец ще трябва да вземете редица решения, които ще определят какъв сценарий ще следва вашата любовна история: романтика или само интимност, приятелство или любов? Добре координиран дует и вярност или непредвидим любовен сценарии? Ако не искате да сгрешите, изберете според повелята на сърцето ви, като съзнателно се вслушвате в неговия ритъм.

РИБИ

Любовен хороскоп за месец октомври 2022 – Риби: Отвсякъде се чува, че сякаш октомври е месецът на приключенията. Но какво ще стане, ако все още не сте сигурни в коя посока да поемете в любовта и отчаяно не искате да поемете погрешно? Всичко е просто. Нека целият свят почака, докато вие се обърнете към миналия си опит и се вслушвате в интуицията си. Това са два магически ключа към разбирането на вашите истински нужди, чувства и избора на най-сигурния път на любовта в момента. Този, след който няма да се чувствате като опарени след отпиване от горещо мляко. Ако вече сте намерили своята сродна душа, бъдете готови за факта, че през този месец връзката ще изисква дълбока рекапитулация и ще бъдете озадачени от въпроси: вашият съюз изграден ли е върху илюзии, дали сте очаровани един от друг или омагьосани, дали е любов или пристрастяване? Приемайте внимателно съветите отвън, защото истинският отговор се крие вътре във вас.

Tagged , , , , , , , ,
на горе