Любимият вкус на сладоледа – индикатор за либидото

Любимият вкус на сладоледа - индикатор за либидото
Интересно

Любимият вкус на сладоледа – индикатор за либидото

Едва ли предполагате, но любимият вкус на сладоледа, разкрива начина, по който човек се изявява в интимен план. Може би това има връзка със славата на ледения десерт като една от най-чувствените храни, но е факт, че според психолозите, предпочитанията ни към вкуса на сладоледа могат да кажат много за това, как се държим в леглото и какво очакваме от своя партньор.

Ванилов сладолед

Сладоледът с вкус на ванилия е класика. Ако сте фен на ваниловият аромат, то вие сте човек, здраво стъпил на земята, ценящ романтиката и класиката в интимните отношения. Не сте голям фен на експериментите в леглото и залагате по-скоро на стандартните удоволствия. Любов на открито или на необичайни места не влиза във вашите фантазии. Но това съвсем не означава, че сте скучни в леглото. Напротив – любителите на ваниловия вкус са нежни и чувствени, вечно търсещи истинската любов.

Шоколадов сладолед

Сладоледът с вкус на шоколад е не по-малко популярен. Разбира се, има много видове шоколадов сладолед – класически, горчив, с добавки от шоколадови трохи, карамел, ядки и така нататък. Все пак може да се обобщи, че любителите на шоколадов сладолед са много страстни в леглото и обичат да се наслаждават на всичко, което може да им донесе приятни изживявания. Те са вещи и надеждни любовници.

Лимонов сладолед

Няма нищо по-освежаващо за летните горещини от един сладолед с лимонов вкус! Той е истинско предизвикателство за нашите вкусови рецептори. Любителите на този сладолед обаче са сред най-неудовлетворените любовници, защото имат прекалено големи очаквания от партньора си, а това им пречи да се отпуснат и да се насладят на мига. И още нещо – тези хора си падат по екзотиката както никой друг. Вероятно и затова, когато става въпрос за избор на партньор, често не могат да решат какво искат. Като цяло, оглеждат се за хора с високо интелектуално ниво. Обичат еротиката и когато са влюбени са всеотдайни към партньора.

Сладолед „Страчатела“

Със сладолед Страчатела, ние получаваме „две в едно“. Според специалистите, феновете на този сладолед са доста колебливи във всичко, включително и в интимността. Те се нуждаят от повече разнообразие в леглото. Обичат да изпробват различни пози и не могат да решат коя от всички им допада най-много. Защо трябва човек да се ограничава, когато може да има всичко? Те обичат да експериментират и често сменят партньорите си, но срещнат ли истинската любов са верни до гроб.

на горе