Зодиите, които лъжат партньора си, за да получат повече лично пространство - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които лъжат партньора си, за да получат повече лично пространство

Зодиите, които лъжат партньора си, за да получат повече лично пространство
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които лъжат партньора си, за да получат повече лично пространство

Един от най-лесните начини да избегнете спорове или разногласия в една връзка е да поддържате мира с партньора си. Това може най-добре да се постигне, като казвате истината и сте честни с половинката си за всяко начинание. Въпреки това има някои зодии, които не вярват, че честността е най-добрата политика. Без значение колко разбиращ или либерален може да бъде човекът до тях, те са склонни да лъжат партньора си, за да имат време за себе си. Те могат да си измислят поредното задължение, което трябва да изпълнят в извънработно време, за да отидат на мач с приятели.

Всичко това може да предизвика големи проблеми между половинките, ако лъжите излязат наяве. Затова е по-добре, когато ги изключите от речника си. Много хора обаче не се съобразяват с това. Без да се усетят, те се превръщат в патологични лъжци, за които да скрият истината не е никакъв проблем.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

От Скорпион до Телец, тези зодии често лъжат любимия си човек, за да получат допълнително лично пространство.

Скорпион

Скорпионът може да изглежда социален на работа, но много от тези хора са интроверти, които поставят фасада в офиса. Те наистина не харесват нищо повече от това да прекарват часове в самота, наслаждавайки се на всеки момент. За тях е най-приятно, когато блажено превъртат през екраните на телефона си или се отпускат, докато гледат снимки в социалните медии. Ако половинката им се противопостави на тази пауза, те обикновено лъжат партньора си. Може дори да симулират служебно обаждане или среща, която изисква тяхното внимание. Това се е превърнало с времето като нещо рутинно и те не изпускат телефона си от ръка. Без да усещат колко ценно време могат да загубят по този начин, тези хора непрестанно гледат какво споделят техните приятели. Много по-подходящо би било да прекарате цялото това похабено време в разходка с половинката си или да правите нещо друго, което и двамата обичате.

Малките тайни на идеалните двойки

Запознанството е приятен начин да намериш това, което търсиш и да разбереш коя си

Щастието се крие в малките неща, но е трудно да го осъзнаем

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Любовта е магията, която ни поддържа живи. Обичайте без страхове!

Телец

Докато Телецът се радва да бъде във връзка в по-голямата си част от времето, има моменти, когато предпочита собствената си компания. Може би ще играят видео игра или просто ще дремят за няколко допълнителни часа. Те искат време без човек до тях, който да търси грешки, които могат да ги притеснят излишно или да им диша във врата. Те лъжат партньора си, защото не желаят да го разстройват. За тях това е по-добрият вариант от воденето на неудобен разговор за това как трябва да прекарват времето си. Хората от зодия Телец не искат да си признаят, но няколко пъти в месеца искат да си починат от своята половинка, без това да се превръща в проблем.

Лъв

Един от най-безхаберните зодиакални знаци е Лъвът. Той предпочита да бъде мързеливец, вместо да допринася с нещо градивно в къщата. Така че, когато настъпят празници или уикенди, можете да разчитате, че този коварен огнен знак ще измисли най-лошите извинения. Всичко това е с цел да се отърве от домакинската работа. Повечето от тях говорят лъжи или се преструват на болни, за да избегнат задълженията вкъщи. Тази хора искат да могат да си почиват спокойно, докато половинката им се върти в кухнята. Подобно на истинския Лъв, мъжът обича да се настани на трапезата, когато всичко е готово. Не го притеснява, че не е помогнал с нищо за осигуряването на храната.

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Зодиите, които предварително слагат край на връзките, за да се предпазят

Зодиите, които искат да имат финансово надмощие над своя брат или сестра

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица