Вашето КЪСМЕТЧЕ за 7.12.2023 според зодията

Късметче

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 7.12.2023 според зодията

Късметче за 7.12.2023: Сега, когато сме се научили да летим във въздуха като птици , да плуваме под водата като риби, ни оставя само едно: да се научим да живеем на земята като хора!

Късметче за вашата зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Още от сутринта направи така, че да ти върви по вода! Глътка кафе.. за настроение, парче торта е за сутрешен блус… А горчиво-сладкият вкус ще повдигне настроението ви за миг.

Късметче за вашата зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Страхотно настроение, вяра в себе си и своя успех, усмивка, приятелство, любов – това е което ще ви донесе деня.

Късметче за вашата зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Правилният ключ за добрият ден започва с хубаво кафе… или чай… или песен… или усмивката на любим човек. Нека добрите неща са с вас през целия ден!

Късметче за вашата зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Днес ще имате слънчева сутрин! Денят ще е радостен, а вечерта ще е загадъчна! И самото ви настроението винаги ще бъде едно и също през деня- отлично!

Късметче за вашата зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Днес прехванете онзи сладурски вирус – добро настроение…с преобладаваща шегадижийска температура..След това не взимайте отпуск ! Нека всички хора се заразят около теб!

Късметче за вашата зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Днес просто ще летите от завладяващите ви положителни чувства и мисли… и никакви завистници няма да успеят да прекъснат полета ви…

Късметче за вашата зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Добрият ден започва с правилните задачи и завършва с правилните решения.И така, какво да правите с цялото това добро настроение през деня? О, разбира се, ще го превърните в страхотен ден.

Късметче за вашата зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Днес деня ще бъде фантастичен! И ще преминава просто, и хармонично, И финансово надеждно, Лаконично и неусложнено! В него няма да има грешки, ще цъфтят усмивки, ще бъде радостен и готин, Не напразно в този живот…трябва да имаш мисли…само за добро, мило, светло, Много запомнящо се и забележимо!

Късметче за вашата зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Днес ще видите красотата навсякъде, но това е само защото я носите в себе си. Защото светът е като огледало, в което всеки вижда своето отражение .

Късметче за вашата зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Днес късметчето те чака, Тя не крие дарбата си – И носи успех и радост, И прогонва всяка умора. Този ден ще бъде хубав, различен от предишния. И нека поредицата започне …..сега, Приятни дни, любов, доброта!

Късметче за вашата зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Щастието днес ще намирате по всяко време и навсякъде. Това е в малките неща, които съставят всеки ден.

Късметче за вашата зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Бързо отвори очи, красив ден предстои. Ще бъде като в добра приказка. Денят днес ще ви донесе късмет, торба с чудеса, нови срещи и сбъднати мечти!

Последни новини
Астрология

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 7.12.2023 според зодията

на горе