Красива за него: Какво дамско бельо харесват мъжете

Какво дамско бельо харесват мъжете
Мода

Красива за него: Какво дамско бельо харесват мъжете

В интимния живот всичко трябва да бъде добре премислено. Мъжете обичат да гледат, обичат да събличат и е много важно да изберете правилния стил, материал и цвят на вашето бельо.

И така, какво дамско бельо харесват мъжете?

Материал

Нека започнем с материала. Всеки мъж харесва да се докосва нежни неща. Следователно памучното бельо в този случай изобщо не въздейства вълнуващо. По-добре заложете на коприна, сатен или шифон.

Стил

Сега да преминем към стила. Мъжете имат различни вкусове, когато става въпрос за дизайн. Проучванията показват, че някои предпочитат прашки, докато други модели с шнурчета и връзки. Последните напоследък поеха водеща роля, последвани от луксозните неглижета. В началото на връзката можете да експериментирате, докато накрая разберете предпочитанията на вашия любим.

Цвят

Според проучванията, мъжете предпочитат червеното. Това е цветът на енергията и страстта. Жената в червено е привлекателна и дръзка.

Следва черното – цветът на мистерията и очарованието. Младите мъже обожават черното дантелено бельо. Според тях, именно в този образ жената е най-апетитна.

Бялото дамско бельо е свързано с невинността и привлича като магнит мъжа. Особено впечатляващо изглеждат в него дамите с летен загар на кожата.

Правете експерименти

Дамското бельото може да се използва и за внасяне на нова нотка в интимния ви живот. Да приемем, че винаги сте носили прашки. Е, купете си нещо друго, покажете му колко различни можете да бъдете. Когато една жена облече ново бельо, тя се променя не само външно, но и вътрешно. Прашките правят дамата по-агресивна и по-емоционална в леглото. Спортните модели показват, че дамата има закачлив характер, а красивото неглиже вдига летвата още по-високо. С него жената изглежда едновременно царствена и недостъпна.

Какво точно дамско бельо ще изберете, зависи, разбира се, най-вече от вашите лични предпочитания. Когато сама се чувствате уверена и красива в него, всеки мъж ще бъде също във възторг и горещите нощи са гарантирани.  

Tagged
на горе