7 признака, че колега си пада по вас, но го крие
Любов и партньорство

7 признака, че колега си пада по вас, но го крие

В ежедневната комуникация с колегите си със сигурност сте попадали на някой, който иска да ви каже нещо, но го крие. Дали това може да бъде някой комплимент или дори забележка, има неизказани неща между вас, особено ако той ви харесва.

Чудите ли се дали някой колега си пада по вас, но го крие? Вероятно имате такъв човек в офиса, който изглежда ви харесва, но не искате да предполагате нищо.

infomax-logo-50-15-HW Адриана Лима стана глобален посланик на ФИФА

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Ако искате да разберете дали вашият колега е привлечен от вас, но го крие, има няколко начина да определите това.

Предлагаме ви най-често срещаните признаци, че колегата ви може би е скрито влюбен във вас:

Винаги намира повод да завърже разговор

Това често е най-очевидният признак, че някой харесва някой друг на работното място. Това може да не означава винаги, че ви харесва по този начин или е привлечен от вас, но е силен сигнал, че има някакви чувства. Ако сте нов в офиса, можете да очаквате малко оживление, докато хората ви опознаят. Ако определен човек продължава да си намира всякакви поводи да ви заговори, проучете допълнително! Той ви харесва, но го крие, действията му обаче ще издадат.

но го крие

Иска да е близо до вас през цялото време

Ако даден колега се интересува от вас, той може случайно да седне на съседния стол по време на срещи, без да изглежда твърде нетърпелив. Или пък може да се отбие покрай бюрото ви. Ако активно търси начини да бъде близо до вас, това може да е знак, че е влюбен във вас. Ваш колега може да ви харесва, но го крие от срам или защото не иска да ви отблъсне.

Търси информация за живота ви

Ако вашият колега има чувства към вас, той е склонен да бъде добре информиран за живота ви. Възможно е да е запознат с актуализациите ви в социалните мрежи или да е наясно със задачите, с които се занимавате в момента, демонстрирайки постоянно любопитство. Това може да означава, че тайно са наблюдавали присъствието ви онлайн, или пък наистина са внимателни към вашите шеги и истории. Колегата ви ви харесва, но го крие, за да се увери, че вие също имате интерес към него.

Говори с вас за случайни неща, които не са свързани с работата

Създаването на силна връзка с някого може да бъде предизвикателство, ако единствената тема на разговор е свързана с работата. Това е показател, че колегата може да изпитва романтични чувства към вас, но го крие. За да бъде възприеман като нещо повече от обикновен колега, той може да инициира дискусии на различни теми с надеждата да открие общи интереси, за да установи по-дълбока връзка.

но го крие 2

Виси с вас на социални събития

Ако колегата изпитва едва доловимо привличане към вас, един от най-очевидните признаци за това биха били усилията му да прекарва време с вас. Това може да се види, когато потвърждава присъствието си на събития, свързани с работата, и с нетърпение очаква пристигането ви. Вниманието му ще бъде насочено единствено към вас, но го крие. Също така може да се опита да инициира разговори или да си намери извинения, за да общува с вас. Следете за такива поведения, тъй като те могат да показват, че вашият колега се интересува от вас.

Любопитен е за семейното ви положение

Вашият колега винаги ли е любопитен за романтичния ви живот? Това поведение може да се дължи на неговата любознателност или на романтичен интерес към вас. Възможно е той да се опитват да разбере дали в момента се срещате с някого или сте отворени към идеята за срещи в бъдеще. Този човек ще иска да знае дали има шанс с вас, но го крие, за да не се изложи, ако го отхвърлите.

но го крие

Държи се неловко около вас

Един от най-любопитните признаци, че даден колега е развил чувства към вас, е когато се притеснява или се чувства неудобно в компанията ви. Това може да се прояви чрез заекване, безпокойство или зачервяване на лицето. Той ще се опитва да го крие, но ако наистина се притеснява, това ще се вижда достатъчно ясно, за да разберете какво се случва.

Както разбрахте, има много признаци, че някой колега си пада по вас, но го крие. Ако и вие също изпитвате интерес към него, опитайте да направите крачка, за да се сближите. Но, ако не споделяте чувствата му, не го заблуждавайте.

Вижте още:

4 зодии, които често започват връзка на работното място

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които остават добри партньори и след появата на децата

4 зодии, които разчитат изключително много на партньора си

4 зодии, които харесват само един тип партньори

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе