Кои цветове ви носят късмет и кои не спрямо датата ви на раждане (първа част)

Кои цветове ви носят късмет и кои не спрямо датата ви на раждане (първа част)
Интересно

Кои цветове ви носят късмет и кои не спрямо датата ви на раждане (първа част)

Цветовете винаги са придавали много различен аспект на нашия живот. Подсъзнателно те имат способността да влияят на настроението ни, но и могат да се използват като средство за лечебна терапия. Повечето от хората си мислят, че с течение на времето са научили кой цвят им подхожда и кой не. Понякога обаче това не зависи само от личния ни вкус и от външния вид, а има и друго значение.

Не всеки знае, че хората имат свой базов номер, като той зависи от това кога те са родени. Той се определя, като многократно се събират цифрите в датата им на раждане, докато в даден момент се получи едноцифрено число. Звучи сложно, но в действителност е много просто. За да го разберете, ще ви дадем и пример. Човек, който е роден на дата 29-и, има базово число 2 (2+9=11 и 1+1=2). В зависимост от това число, ви предлагаме да разберете кои цветове ви носят късмет, както и кои трябва да избягвате,

Номер 1: Хората, родени на 1, 10, 19 и 28 на всеки месец, са с основно число 1. Ето защо оранжевият, жълтият и златният са точните цветове за тях. Тъй като база 1 е под влиянието на Слънцето, нюансите на оранжевото и жълтото са възприемани като късметлийски и щастливи цветове. Те са предпоставка за успех и енергия за тези хора. Важно е обаче да се избягват цветове като черен и кестеняв, тъй като те не са плодотворни.

Номер 2: Хората, родени на 2, 11, 20 и 29 на всеки месец, са базов номер 2. При тях влиянието на Луната е най-силно и затова зеленият цвят е най-подходящият цвят, независимо в какъв нюанс. Освен него, съвместими също са още жълтият и сребристият. Препоръчително е да се избягват червеният, който е прекалено агресивен за тези хора, както и черният, защото създава негативно настроение.

Номер 3: Хората, родени на 3, 12, 21 и 30 от всеки месец, са с базов номер 3. Тези хора зависят от планетата Юпитер. Числото 3 в нумерологията е свързано с комуникация, така че най-идеалните цветове са жълт, оранжев или розов. Различните нюанси на червеното също са подходящи родените на тези дата. Има обаче и цветове, които няма да окажат положително въздействие върху тях, затова всячески трябва да се избягват. Такива са черен, тъмносин или тъмнозелен.

Номер 4: Хората, родени на 4, 13, 22 и 31 от всеки месец, са с базов номер 4, както може би вече се досещате от казаното дотук. Всеки нюанс на синьото – от най-светлия до най-тъмния, е идеален тези хора. Именно това е щастливият им цвят, който им носи най-много късмет. Освен синият, почти всички останали цветове са считани за неутрални за тях, така че не се очаква да имат някакво негативно въздействие. Както и при някои други числа обаче, тук също е задължително да се избягва черното.

Номер 5: Хората, родени на 5, 14 и 23 от всеки месец, са с базов номер 5. Те се управляват от планетата Меркурий. Смята се, че сивият цвят е щастлив за тях, като той ще им донесе сериозен успех. В случай, че те не харесват сивото, могат да го заменят с всякакви светли и бледи нюанси, които биха имали подобен ефект върху тях. На другия полюс – препоръчително е да стоят далеч от черно или тъмнозелено, независимо дали става въпрос за облекло, аксесоари или дори мебели у дома.

Очаквайте продължение.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе