кои жени подлудяват мъжете
Любов и партньорство

Кои жени влудяват мъжете

Странно нещо е животът, както и отношенията помежду ни. Включително и тези между мъжете и жените във връзките. Някои жени успяват като по чудо винаги да привличат внимание, а други, въпреки че са красиви и умни, точно обратното. Защо се получава така и какви са характеристиките на дамите, които винаги успяват да подлудят един мъж, ще научим сега.

Кои жени са най-често изоставени?

Практиката показва, че мъжете много често се разделят именно добрите жени – тези, които всячески се стремят да угодят на любимия си. Обикновено те готвят, чистят и се грижат по цял ден за половинките си. Някои може би и работят и на повече от едно място, а едновременно с това успяват да отгледат и децата си. Накрая се оказва, че мъжът не оценява това и е склонен да изостави партньорката си без да му мигне окото. И, разбира се, като за капак да отиде при тази, която не е направила абсолютно нищо за него.

Какво влудява мъжете?

Така са устроени мъжете – не им е любопитно, ако нещо се поднася „на тепсия“. Разбира се, той ще „консумира“ това, което е получил съвсем лесно, но … ще продължи да търси. Ще търси нещо, което да го плени, от което ще изгуби ума си и ще усети шеметно вълнение. Защото, най-вече, мъжете се побъркват от недостъпността, категорични са психолозите.

За мъжете, твърдят психолозите, нещо, което се постига трудно, винаги се оценя по-високо. Причината за това се крие в детството, отново по мнението на психолозите. Те дават следния пример – момчето няма да оцени особено високо играчката-подарък, ако не я е искало силно преди това.

А същевременно тази, за която е мечтал дълго време и е спестявал пари от джобните си, за да я има, ще се окаже най-желаната.

Подобно нещо се получава и когато мъжът си търси партньорка в живота. Твърде „лесните“ жени предизвикват само неговия временен интерес. Господата не ценят високо дамите, които са „уловили“ лесно, въпреки че те могат да са прекрасни. Мъжете се интересуват повече от самото „ловуване“ и в този смисъл трудната плячка им доставя най-голямо удоволствие.

Жени, които магнити за мъжете

Ако мъжете изоставят добрите си жени, които безумно ги обичат и обожават, заради кого го правят? Отговорът е: за тези дами, които обичат себе си. Не става дума за арогантни и нарцистични жени, а просто за тези, които добре знаят своята стойност и я оценяват високо.

Тази дама е изключително горда и държи на свободата си. От нея никога не би могло да се очаква да издигне интересите на мъжа над своите. Нито пък ще го остави да се доближи прекалено много, за да може да го лъже или използва. Не, тя е открита и играе честно.

Коя е тя?

Жената-предизвикателство, жената-мистерия, която винаги ще бъде като магнит за мъжете, тъй като е непредсказуема и ги поддържа в постоянно напрежение. Мъжът никога няма да е сигурен, че тя е 100% негова собственост и точно това е нещото, което го влудява.

Как да се държите тогава, за да подлудите един мъж, ще научим в продължението на този материал.

ІІ-ра част: Как да влудите един мъж

Tagged , ,
на горе