Когато един мъж ви харесва
Любов и партньорство

Когато един мъж ви харесва – 5 признака как да разберете

Когато един мъж ви харесва, понякога това не може да остане скрито. Има безброй статии, книги и предавания, посветени на темата за тълкуването на романтичните сигнали от мъже. Нека си го кажем – трудно е да се каже дали потенциалният партньор наистина ви харесва от самото начало.

Част от проблема е, че изследователите са показали, че вашите лични пристрастия и желания могат да ви подведат. Често те оформят начина, по който интерпретирате романтичните намерения, думи и действия на другите. По принцип може да се каже, че надценявате или подценявате нечие истинско намерение, въз основа на вашите собствени желания и нужди.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Когато един мъж ви харесва има няколко научно доказани знака, които не можете да пропуснете, които ще докажат това.

Изражения на лицето

Ако искате да знаете, дали потенциалният партньор е наистина заинтересован, първата стъпка е да погледнете изражението на лицето му. Най-добре може да разберете това по време на първата ви среща. По-конкретно, разширяването на зениците може да бъде основен индикатор, че той гледа на вас по друг начин.

Обърнете внимание, дали мъжът ще повдигне вежди, когато говори с вас, или се усмихва по начин, който разкрива всичките му предни зъби. Тези привидно дребни действия също могат да бъдат големи индикатори за интерес. Когато един мъж ви харесва, със сигурност той ще направи всичко възможно, да покаже колко му е приятно във вашата компания. Затова не се изненадвайте, ако не спира да се смее или да ви намигва често. Понякога нещата стават естествено, друг път не.

когато един мъж ви харесва

Той често преглъща

Да, наистина се има предвид преглъщане. Научните изследвания показват, че мъжете, които си падат по дадена жена, може буквално да отделя повече течности в устната си кухина. Това е така, тъй като нивата на тестостерон в слюнката им могат да се повишат, когато искат да ухажват жена.

Така че, ако усетите, че той преглъща повече от обикновено, когато е около вас, това всъщност може да е ясен знак за неговото привличане. Не го приемайте като нещо неприятно, защото това не е видимо на пръв поглед. Просто, когато един мъж ви харесва, не може да скрие някои от физическите признаци за това. Вие сте причината за тези негови действия.

Четете по езика на тялото

Когато разглеждате по-отблизо невербалните знаци, важно е да обърнете голямо внимание на езика на тялото на момчето като цяло. Когато един мъж ви харесва, всяко едно негово движение се променя. Това, всъщност, говори много по отношение на неговия интерес към вас.

Като седи с кръстосани ръце, той показва, че не отворен и достъпен за вас. Това означава, че може би наистина не изпитва симпатии. Не трябва да се изненадвате от това, което можете да видите. Но, когато един мъж ви харесва, то определено неговите действия ще издадат това.

когато един мъж ви харесва

Положение на краката

Обръщането на внимание на разположението на краката на човек също може да ви помогне да разберете, когато един мъж ви харесва. Ако краката на човека отсреща са насочени към вас по време на вашия разговор, това може да е знак за интерес, тъй като този тип позиция показва, че той се прави на напълно достъпен.

От друга страна, ако стъпалата му сочат настрани от вас, това може да означава освобождаване от привързаност или незаинтересованост. Така още в началото можете да разберете, когато един мъж ви харесва.

Цялото му внимание е насочено към вас

Когато човек се интересува от вас, той ще ви изслуша без прекъсване и разсейване. Макар че, това действа като основно средство за привличането ви, то също така дава възможност на мъжа да покаже колко много ви харесва. Няма да се разсейва с други хора или с телефона си, ако наистина го привличате.

Така че, следващия път, когато се чудите, дали един мъж ви харесва, обърнете внимание на многото аспекти на езика на тялото му.

Вижте още:

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Tagged , , ,
на горе