Как ще изглежда сватбата ви на база на зодиакалния знак
Астрология Любов и партньорство

Как ще изглежда сватбата ви на база на зодиакалния знак

Как ще изглежда сватбата ви може да бъде въпрос, който много хора си задават, когато достигнат до определена възраст. Казват, че когато знаеш, знаеш, нали? Всяка жена има идеална визия за това как иска да мине един от най-големите и специални дни в живота й. Някои може да го харесат просто и скромно, докато други биха искали екстравагантно преживяване.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаете ли, че вашата зодия може да каже много за това как ще изглежда сватбата ви? Така че, оставете звездите да ви дадат знак какъв би бил вашият сватбен ден.

Овен

Сватбата на Овен трябва да отразява личността на зодиакалния знак, т.е. авантюристична, спонтанна и изящна. Те не биха искали да следват установените норми. Може да изберат дестинация за сватба някъде извън обичайните си граници. Овните са изключително креативни същества, които биха мечтали за нещо различно, давайки на гостите на сватбата си нещо, за което да говорят. Със сладко чувство за хумор и склонност да се отклоняват от традицията, сватбата на Овен би била доста запомняща се.

Телец

За безнадеждните романтици като представители на зодия Телец сватбата им ще бъде приказна афера. Те самите са мечтали за нещо такова нещо, когато си представят как ще изглежда сватбата. Всички те ще си поиграят, за да отделят малко повече, за да направят деня перфектен. Много хора ще кажат на земния знак да не пилее всички пари само за един ден. Но за тях е важно да се оженят в замък под дъжд от цветя. По време на церемонията, Телците ще получат това, което искат. Как ще изглежда сватбата им в очите на другите е нещо много важно за тези хора.

Близнаци

Сватбата за Близнаците е изключително забавно преживяване. За въздушния знак тя е голямо извинение да се напият и да танцувате с хората, които смятат за семейство. Ще има голям брой гости, ще видите бар плотове, отрупани с много алкохол и вкусна храна. И, разбира се, огромен дансинг, за да извадите всичко наяве, да празнувате и да създадете размазани, но красиви снимки за вашите спомени. Как ще изглежда сватбата ви е важно само за вас, за да си изкарате добре.

как ще изглежда сватбата

Рак

Ракът вярва, че по-малкото е повече. Те никога не са се интересували да притежават най-луксозната кола или да носят най-скъпите дрехи. Те не се женят, за да демонстрират величие и затова не се интересуват толкова как ще изглежда сватбата им чисто визуално. Всичко е за любовта, и нищо друго. Това, което има значение за тези хора, е приятелите им да се появят, всички да се разбират и те да се обаждат в края на нощта. Само със семейството и близките приятели сватбата на Рак ще бъде малка, интимна и елегантна.

Лъв

Те винаги са привлечени от природата, поради което сватбата им трябва да е на открито. Плажната ивица е идеалното място за церемонията. Цялото обкръжение на тези хора ще бъде шашнато на сватбата на Лъва. Величието на това, което ще се случи, би поставило този човек в светлината на прожекторите точно, както го обичат. Как ще изглежда сватбата е нещо много важно за тези хора, защото искат всичко да бъде перфектно.

Дева

Девата винаги е част от много приятелски кръгове. Но в края на деня тези личности просто биха искали малка, интимна сватба. Сватба само с хората, които ги познават най-добре, хората, които смятат за най-близки, са част от празненствата. Денят ще се почувства още по-специален, когато Девата е заобиколена от онези, без които не може да живее.

Везни

Везните обичат сами да организират своята сватба. Те биха искали да направят всичко – от сглобяването на декора до ръчната изработка на всяка салфетка на масата. Ще се включат и в подреждането на пътеките, по които да минат младоженците. Везните ще се погрижат сватбата им никога да не може да бъде повторена, като я направят супер уникална. Една сватба за тях ще бъде изключително забавна, която е празник, както на любовта, така и на приятелството. Как ще изглежда сватбата ви зависи изцяло от вас, затова нещата са получават отлично.

Скорпион

Не очаквайте сватбен хаштаг от Скорпион. Този знак обича качеството и уединението, така че те ще планира перфектно всичко и ще издаде само малки подробности. Всичко на сватбата ще бъде драматично. Скорпионът знае какво иска и ще създаде страхотна обстановка, която да запомни.

Стрелец

Те винаги са били непринудени, заземени и хладни. Стрелецът не би бил екстравагантен със сватбата си, вместо това ще иска да е представителна и удобна. Въпреки че всички ви казват как сватбата трябва да бъде официално събитие, Стрелецът ще се съгласи с другото и ще смекчи тона, доколкото е възможно. Как ще изглежда сватбата няма да зависи от чуждото мнение.

как ще изглежда сватбата

Козирог

Класиката е ключът към това как ще изглежда сватбата на Козирога. Традиционно и шик е начинът, по който една жена от тази зодия би искала. Тъй като винаги се придържа към традицията, Козирогът би искал всеки детайл от сватбата да бъде перфектен и елегантен.

Водолей

Като артистична и творческа душа, Водолеят никога не може да се слее с тълпата. Те искат да се откроят, като направят нещо нестандартно. Тематичната сватба е това, което биха търсили. Те няма да се вълнуват от това, а ще изберат да бъдат свободолюбиви и да го правят така, както го чувстват.

Риби

Сватбата на хората със зодия Риби ще бъде афера за запомняне. За водната зодия това събитие е непълно, ако не присъстват всички, които обичат. Рибите винаги биха мечтали да се оженят на забележителна дестинация, но в действителност те вероятно ще се придържат към брака някъде, където всеки има достъп. Те не биха искали да липсват хора на сватбата им, защото не могат да си позволят да стигнат до нея. Как ще изглежда сватбата ви е мисъл номер едно за дамите с тази зодия.

Вижте още:

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Мъжете от тези четири зодии постоянно си мечтаят за деца

Малките тайни на идеалните двойки

Дъщерите от тези три зодии имат най-близка връзка с бащите си

Петте урока, които сме научили от учителите си и които остават до живот

Четирите зодии, които пазаруват разумно и не прахосват пари

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе