Как зодиите показват любовта си
Любов и партньорство Астрология

Как зодиите показват любовта си

Що се отнася до любовта, всеки изразява чувствата си по различни начини. И това може да зависи от неговата зодия. Нека видим как всеки зодиакален знак показва любовта си.

Овен

В любовта те са най-нетърпеливи. Показват своята любов по възможно най-емоционалният начин. Огнени отвсякъде!

Телец

Телецът често се затруднява да се отвори към любовта, а изразяването на чувствата му се струва ирационално и глупаво. Не е по любовните обяснения.

Близнаци

Те показват любовта си открито и не се страхуват да излеят всичките си чувства, но само ако са срещнали достатъчно страстен, харизматичен и забавен партньор.

Рак

Раците са известни със своята висока емоционалност, както и с това, че винаги успяват да я прикрият. Отдадени са на връзката, но ще разкрият чувствата си само при определени обстоятелства.

Лъв

Лъвовете са известни като много самоуверени хора. Лъвът няма проблем да изрази любовта си, стига да срещне лоялен и любящ партньор.

Дева

Девите понякога могат толкова да се увлекат,  опитвайки се да направят всичко перфектно, че да отблъснат любовта. Не са много по любовните обяснения, но пък като компенсация са много грижовни към любимия човек.

Везни

Преди да си позволят да обичат, Везните първо претеглят възможностите си. Но когато наистина намерят някой, достоен за тяхната любов, те са отдадени на 100 процента. Не се скъпят и в любовните обяснения.

Скорпион

Трудно е да спечелите доверието на Скорпиона. Но те са най-страстната от всички зодии. След като доверието им е оправдано, те изразяват чувствата си много емоционално.

Стрелец

Стрелците са известни като идеалисти и истински романтици. Ще бъдете буквално залети от тяхната любов, ако спечелите вниманието им. Когато сте влюбени, нямат проблем да разкажат за това на целия свят.

Козирог

Козирозите са популярни с невероятното си чувство за самодисциплина, те се контролират перфектно. Не очаквайте от тях да „свалят звезди от небето“.

Водолей

Водолеите са свикнали със своята самоувереност и чувство за свобода и това им създава пречки да изразяват с думи любовта си. Но пък ще ви обсипват с комплименти.

Риби

Рибите са най-внимателните и грижовни от всички зодии. Те самите излъчват обич към всеки, който е важен за тях. Ако ви обикне някой представител на този знак, ще сте най-големите щастливци на света – винаги обгърнати с любов и внимание.

на горе