Как да съблазните някого според зодията му

Как да съблазните някого според зодията му
Астрология

Как да съблазните някого според зодията му

Как да съблазните някого според зодията му? Има причина съблазняването често да се нарича изкуство. Съблазняването е повече от флирт; зрителен контакт и докосване и е за привличане на някого към вас физически или дори емоционално .

Ако не сте естествен съблазнител, може да разчитате на цялата помощ, която можете да получите в тази статия, ако има някой, на когото сте хвърлили око. Защо не позволите на звездите да ви помогнат в съблазняването с улики как да съблазните определена зодия?

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

infomax-logo-50-15-HW Ще снимат нов тв сериал по Хари Потър

infomax-logo-50-15-HW Натали Трифонова получи обяснение в любов

Как да съблазните всяка зодия

Овен

овен - зодиакални знаци

Когато искате да съблазните Овен, не се сдържайте. Представителите на зодия Овен са силно сексапилни и практически ненаситни. Те ще искат да сте смели и да направите първата крачка. Не бъдете колебливи! Грабни го! Завърти го! И го целуни страстно. Пък после му мисли! Освен това не се въздържайте да им кажете в подробности колко невероятно горещи и неустоими са! И да, чувствайте свободни да им противоречите. Те намират вербалния дебат за невероятно възбуждащ.

Телец

Как да съблазните някого според зодията му

Когато искате да  съблазните Телец, действайте бавно, бавно. Повечето Телци не обичат случайните връзки ; искат да се насладят на целия процес на свързване. Телците ценят дълбоко красотата и обичат по-фините неща в живота, така че не забравяйте да им правите подаръци, които са красиви и скъпи. Когато най-накрая накарате Телец да се настрои за интимност, бъдете сигурни, че ще има маратон! Той има много енергия.

Близнаци

Как да съблазните някого според зодията му

Когато искате да съблазните Близнаци, покажете големия си мозък. Близнаците обичат да имат знания и се възбуждат от демонстрацията на интелект , така че колкото повече знаете по дадена тема, не се колебайте да я обсъдите надълго и нашироко. Близнаците също обичат приключенията и творчеството и това ги възбуда. Колкото по-нервен и креативен сте, толкова по-добре.

Рак

Как да съблазните някого според зодията му

Когато искате да  съблазните Рак, направете го, като от старата школа. Раците са много предпазливи и няма да скочат в леглото с никого веднага! Ако искате Рак, ще трябва да го примамите да излезе от черупката им с глезене и грижи. Направете им вечеря в къщата си с романтично осветление и тиха романтична музика. Ще трябва да отделите време, за да ги опознаете с интимни разговори, леки докосвания и леки целувки, ако искате да постигнете нещо с тях.

Лъв

Как да съблазните някого според зодията му

Когато искате да съблазните Лъв, погалете егото му. Първото правило, когато се опитвате да съблазните Лъва, е да не правите нищо наполовина, тъй като това ще го обиди и няма да иска да има нищо общо с вас. Фокусирайте се върху тях като лазер и не забравяйте да им кажете, че са най-добрите във всичко! Е, как нали са крале! Колкото повече усилия полагате, за да бъдете с Лъва , толкова повече той ще го оцени. Бонусът е, че всичко, което Лъвът получава, го връща. Лъвовете намират моногамията за предизвикателство, така че се наслаждавайте на времето, което сте с тях, тъй като може да не го получите отново.

Дева

Как да съблазните някого според зодията му

Когато искате да съблазните Дева, пазете я чиста. Девите не се радват на голяма бъркотия, включително и ако вие сте такава! Така че се уверете, че сте току-що изкъпани, с чисти и изгладени дрехи и миришете страхотно. (Те не обичат селяните). Ако имате проблеми да започнете розговор с Дева, помолете ги да коригират нещо вместо вас или да ви помогнат да организирате офиса си. Девите обичат да бъдат полезни. Те имат репутация на малко напрегнати, но не че не обичат интимността — те просто искат да го направят перфектно. А и с единствения за тях!

Везни

Как да съблазните някого според зодията му

Когато искате да  съблазните Везни, бъдете изискани. Везните обичат баланса, така че ако сте твърде силен, ще ги изплашите! Може и да се скрият! Ако не се проявите достатъчно силно, ще решат, че не се интересувате. Везните искат любовник, който знае какво прави и как да играе, но да не е пълен играч. Въпреки че Везните може да имат спокоен и миролюбив нрав, те могат да бъдат „хищни котки“, така че не забравяйте да им кажете колко ефектни/ перфектни са.

Скорпион

Как да съблазните някого според зодията му

Когато съблазнявате Скорпион, пригответе се да се развихрите. Първо с фантазия разбира се! Скорпионите са страстни, интензивни и винаги искат да са на върха . Може да мислите, че вие ​​сте този, който съблазнява, но не се изненадвайте, ако вашият Скорпион поеме нещата. Те са толкова доминиращи, че може да бъде поразително. Нощ със Скорпион обаче е нощ, която никога няма да забравите!

Стрелец

Как да съблазните някого според зодията му

Когато искате да съблазните Стрелец, бъдете смешни. Стрелците лесно се съблазняват с хумор. Поканете ги на вашето комедийно или импровизационно шоу, бъдете остроумни или просто изпуснете няколко шеги (когато е подходящо). Не се движете твърде бързо или Стрелецът ще се изплаши.Те обичат да са на открито, така че романтичното пътуване към къмпинг може да е точно това, от което се нуждаете, за да сключите сделката.

Козирог

Как да съблазните някого според зодията му

Когато искате да съблазните Козирог, карайте ги да искат повече. Козирозите обичат структурата с малко хаос, така че структурираният подход е най-подходящ за тях. Ограничете всяка среща до може би дълбока целувка, за да започнете , а след това следващия път преминете към масажиране на техните изпълнени с напрежение зони , като врата, гърба и раменете им. След кампания от малки съблазни, вашият Козирог ще иска отчаяно да изведе нещата на по-високо ниво на интимно удовлетворение .

Водолей

Как да съблазните някого според зодията му

Когато искате да съблазните Водолей, бъдете нестандартни. С Водолей първо трябва да ангажирате ума, а след това тялото. Триковете, които обикновено работят при всички останали, определено ще се провалят с Водолей. Имат нужда нещата да са свежи, спонтанни и умни. Това, че държите нещата свободни, не означава, че не трябва да имате план за действие. Водолеите са уникални и единствени по рода си , така че и вашата стратегия трябва да бъде такава. И умната!

Риби

Как да съблазните някого според зодията му

Когато искате да съблазните Риби, съсредоточете се върху романтиката. Единственото нещо, което Рибите обожават преди всичко, е любовта. Те живеят, за да угодят, и ще разберат какво искате още преди да разберете, че го искате, така че се опитайте да ги съпоставите ритъм за ритъм. А усетихте ли как сърцата ви бият в един ритъм вече?

Рибите могат да бъдат напълно безкористни и обикновено са много отдаден любовник и приятел, така че може да им отнеме известно време, за да ви позволят да направите нещо за тях. Рибите имат неограничено въображение и когато фокусират тази креативност върху вас и всичко интимно. Ей това може да бъде спиращо дъха изживяване!

Успех на съблазнителите!
Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе