Как да спечелите сърцето на жена Телец: Стъпките, с които ще я плените

как да спечелите сърцето на жена Телец
Астрология Любов и партньорство

Как да спечелите сърцето на жена Телец: Стъпките, с които ще я плените

Жената Телец е красива, грижовна и умна.  Няма да получите сърцето й бързо – за да я привлечете, ще е необходимо да докажете, че сте надежден и то убедително.

Жените зодия Телец прекрасно осъзнават своята стойност и не обичат кратките връзки. Жената Телец притежава добро за самочувствие. Тя желае да получи верен приятел в живота, но ако предадете нейните чувства, може да стане отмъстителна.

Жената Телец обича дългото ухажване. Няма да спечелите за броени дни – ще отнеме време и ще ви е нужно постоянство. За да имате жената Телец до себе си, първо трябва да спечелите със сигурност нейното доверие.  Ето и стъпките, които задължително трябва да извървите в борбата за сърцето й.

Приятелство

Тя трябва да почувства жив интерес иначе ще ви държи на разстояние. Господата, които се пробват да прескочат този етап, рискуват никога да не „уловят“ дамата Телец.

Грижа

Грижете се добре за нея. Дамите Телец са малко старомодни и се впечатляват от искрено проявеното внимание.

Не бъдете дребнави

Жената Телец е стабилна, не понася вятърничави, зависими или фалирали мъже.

Не бъдете лицемерен

Жените Телец ценят честността и никак не си падат по игричките.

Бъдете надеждни

Подсигурете й сигурност. Това е жена с принципи , затова трябва да държите на думата си.

Културна програма

Водете я на театър, музей, концерт. Тези жени имат добре развит усет за изкуство. Завършете вечерта класически – с хубава вечеря в луксозно заведение.

Демонстрирайте любов към децата

Жената Телец се нуждае от партньор за цял живот, а не от любовник. Трябва да я уверите с поведението си, че сте готов за задомяване.

Бъдете последователни

Представителките на зодия Телец не са бунтарки, а по-скоро консервативни. Въпреки че е упорита, жената Телец цени традиционните роли в семейството. Мъжът отговаря за всичко. Но все пак тя не се подчинява сляпо, а се превръща в неговия най- верен спътник и съюзник.

Не бъдете скъперник

Дамите зодия Телец не обичат скъперничеството. Ако искате да я зарадвате с подарък, не се излагайте с евтина дрънкулка или друг подарък с ниско качество. Жената Телец ще оцени винтидж или ретро стил, тя си пада по красиви бижута, скъпи парфюми, елегантни ръкавици.

Бъдете внимателен

Трябва да ходите на среща само в прилежен вид.  Жената Телец не понася мърлявщината и обръща внимание дори на най-дребните неща.

Не я предизвиквайте да ревнува

Дамата Телец ще реагира остро, ако си позволите да флиртувате с други момичета, за да спечелите вниманието й. Нещата между вас веднага ще приключат.

Само разумен, достоен мъж е способен да разпали истински огъня в дамата Телец. Тези жени ценят грижовните, стабилни като характер и финансово господа.

За да покорите представителка на зодия Телец, трябва да станете неин истински приятел.

Tagged , , ,
на горе