Как да спечелите сърцето на жена Овен: Какъв мъж може да покори огнената дама

как да спечелите сърцето на жена Овен
Астрология

Как да спечелите сърцето на жена Овен: Какъв мъж може да покори огнената дама

Жената Овен може да бъде покорена от весел и непредсказуем мъж, с когото никога не е скучно.  

Жената Овен обича да доминира, да завладява, да разкрива тайни. Избраният трябва да се придържа към златната среда. Той не трябва да бъде меланхоличен, но и същевременно да не е и арогантен. Дамата би била привлечена от инициативен човек, който периодично й отстъпва.

Какви мъже харесва жената Овен?

Тя винаги ръководи връзката, тоест заема водеща позиция. Жената Овен е безстрашен, енергичен, харизматичен лидер, който не се страхува от никакви препятствия. Основните й черти са праволинейност, откритост, импулсивност, емоционалност и независимост.

Представителките на знака обичат активен начин на живот, ярки впечатления, забавни компании и комуникация. Мъжете за тях действат като един вид мишена, която трябва да бъде съблазнена, завладяна и укротена от самите тях. Не им е интересно с тези, които се отказват без бой.

За да спечелите жената Овен, трябва да притежавате следните качества:

Самоувереност

Оригиналност

Харизма

Лидерски наклонности

Красноречие

Добро чувство за хумор

Интелектуалност

Емоционална сдържаност

Последователност

Романтичност

Общителност

Откритост

В характера на мъжа трябва да присъстват едновременно мекота и твърдост. Жените Овен са привлечени от независими, силни, уверени мъже, които стоят здраво на краката си.

Как да привлечете вниманието на жена Овен

Невъзможно е да я завладеете с вял външен вид, двусмислени намеци, несигурни комплименти. Трябва да действате решително, опитвайки се да демонстрирате най-добрите си качества. Но не забравяйте за романтиката и изненадите. Външният вид за Овен не е важен критерий при избора на партньор, но не трябва да се забравя и за добре поддържания външен вид.

Комплименти

Комплиментите по адрес на жената Овен трябва да бъдат искрени и оригинални. Очевидно банален букет или целувка по бузата за сбогом няма да задоволят огнената дама. Трябва да направите нещо неочаквано, което момичето ще помни дълго време. Смелчагата, който знае как да се забавлява, ще спечели сърцето й. Трудно е да се каже колко дълга ще е връзката, но поне интригата ще се появи още в първите минути на запознанството.

Как да изненадате жена Овен

Огнените момичета не възприемат плахи и несигурни мъже. Най-ефективният начин за завладяване на необикновената дама е чрез ефектът на изненадата. Как ще направите това зависи от ситуацията. Жената Овен трябва да бъде постоянно завладявана отново и отново, но не и покорена твърде грубо. Няма да ви се получи да я превърнете в послушна домакиня и опитите да я укротите ще претърпят провал.

Комфорт и стабилност

Жената Овен няма да се задоволи с малко. Стабилността и комфортът са основните условия да влезете под кожата на дамата. За да спечелите сърцето ъ, трябва да си осигурите увереност в бъдещето, да предложите взаимно изгодни условия.

Подаръци

Тук е необходим оригинален подход. Мъжът трябва първо да разбере предпочитанията на жената Овен и след това да й подари това, което тя харесва. Нужно е да предизвикате силно впечатление, иначе забравете да бъдете сред избраните.

Баланс в отношенията

Жените, родени под знака на Овен, са динамични, весели, общителни, добродушни и гостоприемни. Те дават топлина на околните, осветяват ги, забавляват, вълнуват и ги зареждат с енергия.

За да е щастлива връзката, мъжът трябва да споделя интересите на любимата си и да я подкрепя в нейните стремежи.

Tagged , , ,
на горе