Как да носите неутрални цветове

Как да носите неутрални цветове
Мода

Как да носите неутрални цветове

Чудили ли сте се как правилно трябва да носите неутрални цветове? Минимализмът все повече се налага като тенденция. Затова е съвсем логично да виждаме, че неутралните цветове са много актуални вече няколко сезона. И макар да се съчетават лесно с всичко, поне на теория, има някои трикове как да изглеждате стилна в неутрални тонове.Тенденцията да се носят неутрални цветове бе наложена от много популярни дами, сред които най-разпознаваема е Ким Кардашиян. Тя ги използва, за да подчертае извивките на фигурата, с която се гордее.

Но първо нека поговорим КАКВИ са неутралните цветове за дрехите. Това обикновено са цветове, които включват бяло, кремаво, бежово, сиво, кафяво, морско синьо и черно. Въпреки това, може да се твърди, че много смекчен или приглушен цвят също може да работи като неутрален. Помислете за руж розови или супер избледнели зелени като салвиево зелено или нежно синьо.

Ако се страхувате от цвят или предпочитате да се придържате към неутралните, може да се почувствате по-удобно да опитате приглушен цвят, който е смекчен, вместо неговия ярък пигментиран аналог. Сега нека да разгледаме някои съвети как да носите неутрални цветове!

Искате да излезете с него? Поканете го

Знаехте ли, че дамската чанта има свой собствен кодекс на добрите маниери?

7 признака, че той не е готов за връзка

Топ идеи за прическа с плитка

infomax-logo-50-15-HW  Неделя Щонова: Яник Синер е новият крал на Мелбърн. В съзнанието ми изплува спомен….

Как да носите неутрални цветове

Смесвайте различни текстури и материи

неутрални цветове
Как да носите неутрални цветове снимка: pinterest

Създаването на интерес е от ключово значение, така че смесването на текстурите на вашите неутрални цветове чрез различни тъкани е лесен начин да направите това. Съчетайте бял деним с широка отворена плетка, покрита с кремав копринен шал. Смесването и съпоставянето на тъкани създават незабавен интерес.

Помислете за кремав тоалет от глава до пети. Малко скучно, усещането е сякаш просто си излежавате у дома. Но добавянето на неутрални елементи като яке и чанта от различни материи и текстури ще направи вашия тоалет да изглежда много по-интересен.

Играйте с шарките

Можете напълно да смесвате и комбинирате различни модели, за да създадете повече интерес, докато носите неутрални цветове дрехи. Помислете за смесване на едро плетиво с каре. Или нещо геометрично на райета или точки. Когато смесвате шарки, опитайте се да съчетаете по-едър печат с по-малък мащаб, за да имате визуално балансиран вид.

Използвайте аксесоари

неутрални цветове
Как да носите неутрални цветове снимка: pinterest

Свързването на всичко заедно винаги е от ключово значение. И един добър изявен аксесоар може да направи точно това. Вземете само кремав топ и панталон. Но добавете наистина страхотен и интересен колан и ще получите наистина страхотно облекло в неутрални цветове.

Същото важи и за ефектна обувка или интересна чанта. Тези малки детайли са само малки щрихи, но те наистина могат да направят вашия неутрален външен вид от глава до пети много по-преднамерен и стилен.

Смесвайте неутрални тонове

неутрални тонове
Как да носите неутрални цветове снимка: pinterest

Сега не е моментът да се наблягате върху идеалното съчетаване на вашите неутрални цветове. Всъщност изхвърлете това през прозореца и прегърнете различни нюанси, за да направите всичко това заедно. Няма абсолютно никаква нужда да се уверите, че вашето кремаво горнище е същото като вашето кремаво долнище.

Единственото нещо, към което бихме се придържали, е цветна палитра от главата до петите във вашите неутрални цветове. Кремове и бежови? Направи го. Кремове и коняк? Направете го от главата до петите и всичко ще се почувства много по-сплотено. Наличието на известно повторение и последователност във вашите нюанси и тонове ще помогне да се почувствате по-стилни.

Използвайте деним като основа

Ако сте нервни да носите всичко неутрално от главата до петите, особено кремове и тен, опитайте да го заземите изцяло в деним. Всякакви нюанси на син деним биха свършили работа и могат да ви помогнат да изпробвате всички смесвания и съвпадения. Същите правила все още се прилагат, тъй като можете да смесвате и съпоставяте тонове и текстури, за да създадете интерес във вашия външен вид с неутрални цветове.

Смесете различни нюанси на бежовото

неутрални цветове
Как да носите неутрални цветове снимка: pinterest

Когато носите различни нюанси на бежовото, създавате нежна и много стилна монохромна визия. Това е един от топ трендовете за последните няколко сезона. Може да добавите аксесоари в златисто за по-шик излъчване. Така ще сте изискани в неутрални цветове.

Tagged ,
на горе