Как да го накарате да ви „носи на ръце“ – 5 тайни за щастлива връзка

5 тайни за щастлива връзка
Любов и партньорство

Как да го накарате да ви „носи на ръце“ – 5 тайни за щастлива връзка

Няма жена, която да не иска нейният любим да я „носи на ръце“. И, разбира се, силната половина от човечеството е готова да реагира адекватно, но при определени обстоятелства.

Опитайте се да сбъднете всичките му мечти, научете се да се съобразявате с нуждите му и той ще бъде изцяло ваш.

Способност за подкрепа

Във всяка двойка доминиращата роля обикновено се играе от мъжа, но колкото и да е силен той, периодично могат да възникнат моменти на слабост. Ето защо мъжете ценят дамите, които могат да им бъдат надеждна подкрепа в трудни моменти.

Опитайте се да го хвалите по-често, не го критикувайте остро за грешките, подкрепяйте го, когато му е трудно.

Подобно отношение ще се изплати многократно, твърдят психолозите. Когато дойде точното време, вашият любим със сигурност няма да забрави какво сте направили за него.

Дайте му възможност да бъде силен

За всеки мъж е важно да може да се грижи за другата половина. Най-често това бива проявено в дребните неща от ежедневието. Но не всички жени позволяват на съпрузите си да проявяват закрила и грижа. Много дами сякаш са в постоянна надпревара със силния пол, стремейки се да докажат своята сила и превъзходство. Възможно е да правите такива неща на работа, да покажете на колегите, че сте силен човек, но с любимия трябва да предприемете различен подход. Позволявайте си понякога да бъдете просто жена, да показвате слабост, да му давате шанс да ви защити.

Бъдете готови за новото

Дълбоко в сърцето си всеки човек копнее да научи нещо ново, интересно, поради което мъжете толкова много ценят жените, които са готови за приключения.

Подкрепете го ако иска да научи нещо ново или отидете заедно на кино или театър, измислете си общо хоби и така нататък. Жена, която е отворена за нови дейности, винаги ще бъде интересна за любимия си.

Интимна връзка

И, разбира се, за всеки мъж е важно другата половина да може да оцени напълно усилията му в леглото. Честите интимни контакти му позволяват да се чувства желан, нужен, привлекателен.

Не избягвайте интимността, ако сте уморени, а само го поканете да поеме цялата инициатива в собствените си ръце.

Бъдете щедри в комплиментите за мъжката му сила. Потрудете се от време на време да му предложите нещо ново в интимен план, сбъдвайте всичките фантазии и мечти и на двама ви, доколкото, разбира се, това е възможно.

Запазване на страстта

За мъжа е важно да види индивидуалността на жената до себе си, тоест да й се възхищава за нещо, с което тя се откроява от другите. Не е нужно то да бъде велико и голямо, просто нещо дребничко, но специално, колкото да му дадете повод да се гордее.

Затова, не губете своята индивидуалност, не се опитвайте да бъдете като всички около вас – силиконови устни, удължени мигли, единствено дрехи, които са на мода, всичко това ви слива с останалите, а не ви отличава от тях.

Отпуснете се, спрете да имитирате някой друг. Слушайте сърцето си, бъдете това, което сте.

Подобна непринуденост, както и желанието ви да сте самите себе си ще ви позволи да бъдете винаги изключителна за вашия мъж и той ще ви боготвори през целия съвместен живот.

Tagged ,
на горе