Как да върнете романтиката във връзката и да запалите искрата: 20 тайни на вечната любов

Как да върнете романтиката във връзката и да запалите искрата: 20 тайни на вечната любов
Любов и партньорство

Как да върнете романтиката във връзката и да запалите искрата: 20 тайни на вечната любов

Как да запалите искрата отново във връзката? Понякога отношенията се влошават, любовта отслабва, духовната връзка изчезва и страстта изчезва. Всичко това води до факта, че връзката става скучна, има рискове от раздяла или предателство.

 Как да върнете романтиката в една връзка и да запалите искрата, за да направите любовта силна и вие да сте по-щастливи?

В даден момент от връзката взаимотношенията с партньора ви може да започнат да изглеждат като скучни, защото  са станали част от ежедневието и е  нещо обичайно. Ако това се случи и при вас, може да доведе до това, което се случва с много двойки. Отношенията се пропукват, има много кавги, някой друг се появява на хоризонта или двойката се разделя. Ако не искате вашата връзка да се разпадне, тогава трябва да преоткриете нещо ново един в друг. Тези съвети са подходящи за двойки, които са заедно отскоро или са във връзка от дълго време. Също така полезно за двойки съпруг и съпруга, които вече са забравили защо са се влюбили един в друг.

5 от най-ключовите компоненти за щастлива  връзка

5 съвета как да спрете да обичате някого

8 неща, които мъжът търси в една жена

 Ето няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да върнете романтиката и да запалите искрата във връзката.

 

1. Ходете на срещи и излизайте заедно

 

Понякога рутината и ежедневието отнемат всички интересни моменти от една връзка. Придържайте се към правилото да ходите на среща на всеки две седмици, да ходите някъде за уикенда веднъж месечно и да ходите заедно на почивка веднъж годишно. Това ще подкрепи огъня на връзката ви, страстта и любовта.

 

2. Правете изненади

Как да върнете романтиката във връзката и да запалите искрата: 20 тайни на вечната любов

Винаги е страхотно да измислите нещо необичайно и готино за вашия любим партньор, като организирате изненада, това ще помогне да запалите искрата във връзката си. Дори малките приятни неща и изненади правят отношенията по-ярки. Закуска в леглото, спонтанна романтична вечеря, два билета за театър. Изненадите са готини за организиране не само на годишнини, но дори и в най-обикновени дни.

 

3.Комплимент

 

Чувствайте се свободни да кажете хубави неща на вашата сродна душа. Напомнете на любовта си, че той е много привлекателен и желан за вас. Направете комплименти и на външният му вид и вътрешните му качества. Възхищавайте се един на друг, защото това е много важно.

 

4.Намерете общи хобита

 

Чудесен начин да подправите една връзка е да намерите общи  страсти и хобита. Когато имате нещо, което да правите заедно и освен това е много вълнуващо, това ще се отрази чудесно на връзката ви. Търсете общи хобита, вариращи от танци до колоездене.

 

5. Докосвайте се

да запалите искрата

Връзките се състоят от хиляди докосвания, вариращи от неволни до откровени. Как да запалите искрата на желанието и страстта? Докосвайте се, прегръщайте се, галете се. Това ще направи връзката ви по-богата настаст и желание.

 

6. Говорете за любов

 

Понякога е трудно да бъдем открити и честни в една връзка, но това ни разкрива от най-добрата страна. Как да върнем романтиката в една връзка? Намерете възможности да си кажете как се чувствате, как обичате да се чувствате. Това ще направи връзката по-пълноценна и по-щастлива. Думите „Обичам те“ са прости, но винаги ефектни.

7.Спортувайте заедно

 

Ходете заедно на фитнес, басейн, бягайте, кросфит. Съвместните спортове сплотяват, а и пораждат енергията на страстта между вас, когато сте пълни с енергия, ендорфини и блестите от щастие.

8. Подкрепяйте се взаимно в мечтите си

 

Подкрепяйте сродната си душа в начинания, желания и мечти. Това е най-добрият начин да покажете, че на вас винаги може да се разчита.

9.Работете върху конфликтите

 

Научете се да разрешавате вашите оплаквания, проблеми и трудности във взаимоотношенията с думи. Обсъдете проблемите си, за да се превърнете от уязвимости във ваши силни страни.

 

10.Забавлявайте се заедно за да запалите искрата

 

Научете се да се забавлявате заедно, да се смеете на нещо смешно, да ходите на кино, да посещавате концерти, да излизате в клубове, да пиете в барове или да седите в кафенета. Станете приятели един на друг, които се забавляват заедно и това им носи удовалствие.

 

11. Експериментирайте в леглото

 

Как да върнете романтиката в една връзка и да запалите искрата? Със сигурност направете спалнята си поле за експерименти и наслада. Научете нови пози и методи за удоволствие. Правете любов не само в леглото, но и на други места в апартамента и извън него. Любовта в колата, сред природата, в хотел, на плажа или на други интересни места винаги е незабравимо.

 

12.Планирайте бъдещето

да запалите искрата

Обсъдете бъдещето си, какво искате да постигнете, как да се отпуснете, какво да правите и какви цели да превърнете в реалност. Планирането за бъдещето е чудесен начин да покажете колко сте важни един за друг. Направете списък с общи желания, за да постигнете желаното заедно.

13.Имайте спонтанни приключения и ще запалите искрата отново

 

Добър начин да подправите една връзка и да запалите искрата отново е със спонтанно приключение. Как да върнем романтиката в отношенията и любовта? Спонтанно отидете някъде, което дори не сте планирали преди час. Отидете на почивка през уикенда, наемете хотелска стая, шофирайте някъде, посетете заедно сауна, организирайте романтична вечер или направете нещо друго, също толкова привлекателно.

14. Отидете на среща  с приятели

 

Намерете приятели или по-скоро друга двойка, с която да излизате заедно. Ще ви бъде интересно да отидете някъде, да се разходите, да се забавлявате или да пътувате заедно, защото в компания е винаги е по-забавно.

15.Гответе заедно и почиствайте къщата

 

Готвенето на храна или напитки заедно може да ви помогне да запалите искрата отново във връзката. Това просто, но ефективно нещо обединява двойките. С почистването е подобно, защото камериерките винаги са привлекателни и желани.

16. Пътуване и почивка заедно

 

Излишно е да казвам, че всяко излизане някъде заедно ви създава общи спомени и ви помага да се отпуснете? Пътуването обединява влюбените, защото промяната на обстановката дава новост и усещане за обновяване на връзките. Едно пътуване до морето, до див плаж, до ваканционна къща, в планината или дори на село винаги е разпалване на чувствата.

17. Флиртувайте един с друг

 

Флиртът е необходим не само в началото на общуването, но и за да бъдете в тях. Как да запалите искрата между вас? Не се страхувайте да флиртувате, да флиртувате, да говорите закачливи вулгарности. Всичко това ще добави пикантност, новост и желание на вашата връзка.

18. Бъдете индивидуални и интересни

 

В една връзка е много важно личното пространство и да не се вкопчвате в партньора си, а по-скоро да се чувствате като индивидуалности. Дайте си пространство за вашите интереси, хобита, приятели и дори самота. Когато имате желание един за друг, тогава винаги е интересно да сте близо. В същото време не забравяйте да уважавате границите на другия.

19.Правете неща, които ви дават адреналин за да запалите искрата

 

Направете нещо, което ви дава прилив на адреналин. Това е да карате влакче в увеселителен парк, да опитате екстремни спортове, да яздите коне, да гледате сърфа, да карате велосипеди или да се научите да карате ролери. Такова приключение ще запалите искрата и това ще бъде страхотна прелюдия към това, което ще ви се случи вечерта в спалнята, ако можете да го оправдаете.

20. Изпращайте съобщения и се обаждайте

 

В любовта винаги е важно да поддържате отношения не само чрез срещи. Как да върнем романтиката в отношенията и чувствата от периода на букета от бонбони? Пишете романтични съобщения един на друг, или може би забавни или сладки. Направете телефонно или видеообаждане. Когато общувате по време на работа или когато сте далеч един от друг, това сплотява.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе