Интимна вечеря за двама: Украса на масата за Свети Валентин

Украса на масата за Свети Валентин
Идеи за дома

Интимна вечеря за двама: Украса на масата за Свети Валентин

Празникът Свети Валентин наближава и ако искате да изненадате любимия човек, можете да помислите за подходяща украса на масата. Какво ви е необходимо? Разбира се, има си задължителни романтични акценти, като например червените рози, красивите декоративни свещи, кристалните чаши, но това, от което най-вече се нуждаете е просто малко повече въображение.

Ето няколко идеи:

Украса на масата за Свети Валентин

Ако искате да заложите на класиката, тогава поставете в средата на масата ваза с червени рози /или още по-стилно – само една единствена/ и около нея подредете красив ансамбъл от запалени свещи. Ефектът от такава декорация винаги е отличен и можете да бъдете сигурни, че това ще окаже огромно въздействие върху партньора ви. Едва ли има човек, който да остане безразличен към такава проява на внимание.

Интимна вечеря за двама - ефектна декорация

Обърнете специално внимание на чашите, чиниите и приборите. Относно чашите, най-добре е да използвате кристални, но може да ги заместите и с такива, от обикновено стъкло, стига видът им да е достатъчно ефектен. Подберете внимателно стилни прибори за хранене. Добра идея е също така и да украсите масата с подходящи тематични салфетки, защото те определено ще подсилят и романтичната атмосфера.

Романтична украса за маса - чинии с формата на сърца

Чиниите във форма на сърце може и да изглеждат малко банални, но винаги вършат работа, когато става дума за романтична украса на маса. Бъдете внимателни, когато подреждате декоративните елементи върху масата, трябва да ги подредите така, че да се виждат добре, но да не затрудняват достъпа до храната.

Украса на масата за Свети Валентин - интимна вечеря
И така, вече сме готови! Сега всичко зависи от това, дали вие и вашия любим човек ще успеете да се настроите на подходящата вълна. Не забравяйте, че сполучливата декорация на масата е само един от етапите. В тази връзка, струва ми се подходящо да завършим с една стара мъдрост, която гласи, че мъжът обича с очите си, а жената с ушите си. Изводите всеки от вас може да си направи сам. От нас остава само да ви пожелаем да изживеете най-очарователната нощ, за която някога сте мечтали.

на горе