Изпитва ли той нещо повече – разберете по поведението му
Любов и партньорство

Изпитва ли той нещо повече – разберете по поведението му

Кога може нещо повече да се случи между двама души? Със сигурност трудно може да се даде отговор на този въпрос, ако и двамата не изложите чувствата си ясно и категорично. Нека се потопим в най-същественото – защо привличането е като кубчето на Рубик, което дори Алберт Айнщайн трудно би решил.

Повярвайте ни, не сте сами, ако някога сте гледали някого и сте се чудили: „Иска ли да се среща с мен и да с получи нещо повече?“

Поведението ясно може да покаже дали някой иска нещо повече с вас. Някои неща могат да се разберат от действията на въпросния човек, когато е около вас.

Изпитва ли той нещо повече – разберете по поведението му

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ се радват на сериозен успех

Предлагаме ви няколко подсказки, които да ви помогнат да си отговорите на въпроса, иска ли той нещо повече или просто трябва да си останете приятели.

Той говори на хората за вас

Ако до вас достигне информация, че той говори за вас, това не е просто клюка, а „социално позоваване“ в света на психологията. Той търси мнението на другите и по същество се хвали с вас, защото вече сте значителна част от мислите и разговорите му. Той няма да говори лоши неща за вас – напротив. Ще ви обсипва със суперлативи, за да покаже колко много ви харесва.

Изпитва ли той нещо повече – разберете по поведението му
Изпитва ли той нещо повече – разберете по поведението му

Той е публичен с вас

Той не се задоволява само с това да се чувства свързан с вас, той иска и светът да знае за това. Така че за този човек няма промъкване или „тайни срещи“. Ако той е публичен с вас – показва близост с вас, публикува снимки или просто се мотае с вас посред бял ден – това е знак за „социална видимост“. В нито един момент няма да се замисли дали да обяви публично вашата връзка. Ще направи всичко възможно да покаже, че между вас става нещо повече, защото се гордее, че вие сте човекът до него.

Той не ви кара да полудявате без игри на ума

Пфу! Какво облекчение, нали? Когато един мъж е прям, без да ви кара да гадаете за намеренията му, той проявява емоционална прозрачност. Това показва, че той цени откритата комуникация и иска истинска връзка, а не просто флирт. Хубаво е, когато нещата се казват ясно. По този начин вие няма да се чудите дали нещо повече може да се получи или вие сте просто игра за него. Ако наистина чувства, то вие ще разберете за това.

Опитва се да плати за храната или напитките ви

Ако той посяга към портмонето или се кара с вас за честта да плати апетитната пица, това е нещо повече от галантност. Като предлага да плати, той показва, че е готов да инвестира не само време, но и средства във връзката с вас. Освен това иска да видите, че държи на това нещо, защото гарантира намеренията си да търси нещо повече от просто излизане на кафе. От друга страна ясен знак би било, че той не търси нищо сериозно, ако ви остави сами да платите сметката си.

Изпитва ли той нещо повече – разберете по поведението му
Изпитва ли той нещо повече – разберете по поведението му

Той допълва личността и интересите ви

Когато той не само коментира колко невероятно изглеждате, но и приветства убийственото ви чувство за хумор или привързаността ви към телевизионните предавания от 90-те години, знаете, че той се интересува не само от повърхностното. Той отбелязва това, което ви прави уникално очарователни. Ще видите, че търси нещо повече, ако проявява интерес към това, което на вас ви допада, а освен това ще направи всичко възможно да забележите това.

Няма по-прозрачно от това, а в свят, в който запознанствата могат да изглеждат като придвижване в лабиринт със завързани очи, този вид честност е глътка свеж въздух. Този човек ще иска нещо повече, ако се допълвате. Няма нищо по-хубаво от това да имате еднакви интереси, за да може да обсъждате всичко това, което ви вълнува, нещо повече, така ще се подкрепяте и заедно да коментирате интересните теми.

Вижте още:

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Какво да търсим в един партньор

13 признака, че не трябва да се разделяте с партньора

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Дъщерите от тези три зодии имат най-близка връзка с бащите си

Петте урока, които сме научили от учителите си и които остават до живот

Зодиите, които са маниаци на тема чистота

Tagged ,
на горе