Ивет Лалова пред Happywoman.bg: Нищо не може да те вдъхнови така, както любовта

Ивет Лалова пред Happywoman.bg: Нищо не може да те вдъхнови така, както любовта
Любов и партньорство

Ивет Лалова пред Happywoman.bg: Нищо не може да те вдъхнови така, както любовта

Ивет Лалова се носи на крилете на любовта със своя съпруг Симоне Колио вече 11 г. Те са заедно от 2009 г., а през 2013 г. скрепиха връзката си с романтична сватба в замък край Риети – италианския град, в който живеят. Връзката на Ивет и бившия спринтьор от националния тим на Италия сякаш даде нов тласък в кариерата на бързоногата българка. Откакто Лалова и Колио са заедно спринтьорката ни е неизменно сред най-бързите жени в света и подобрява най-добрите си постижения на 100 м и 200 м. Но не само днешният ден е празник на любовта за красавицата. Симоне е и треньор на Ивет и неекднократно двойката споделя своите щастливи моменти от ежедневието си в социалните мрежи. А важните мигове на влюбените спортисти се крият и в най-малките жестове – в една усмивка, в начина, по който той я нея да се смее…

В натоварения си график в подготовка за Олимпийските игри в Токио през лятото Лалова намери време да сподели за своите любовни трепети и с читателите на Happywoman.bg и отговори на нашите въпроси, свързани с празника Свети Валентин.

Ивет-Лалова-пред-Happywoman-bg-Нищо-не-може-да-те-вдъхнови-така-както-любовта1

– Ивет, спомняш ли си първата ти любов и споделена ли беше?

– Първата любов почти никога не е споделена, но пазя винаги само хубави спомени и научени уроци.

– Вдъхновява ли те любовта?

– Нищо не може да те вдъхнови така, както любовта. Да виждаш как се издигаш в очите на хората, които обичаш е невероятно усещане.

– Симоне е до теб ежедневно и на стадиона, и вкъщи – по-лесно ли е на пистата с неговата подкрепа?

– Много по-лесно е с неговата подкрепа, защото никой не ме познава така, както той. Освен доверието с годините сме изградили и система на комуникация, в която се разбираме само с поглед.

– Празнувате ли Свети Валентин?

– Не празнуваме специално Свети Валентин. Kато по-малка се вълнувах и мислех, че е момент за специални жестове. Сега знам, че жестовете са или целогодишно, или ги няма.

Интервю на Яна Касова

Tagged ,
на горе