Знаци, че бившият ви чака да се върнете
Любов и партньорство

Знаци, че бившият ви чака да се върнете

Знаем, че желаението ви е бившият ви да чака да се върнете при него и няма нищо странно в това. Раздялата може да донесе облекчение или да бъде едно от най-лошите неща, които някога са ви се случвали. В зависимост от това каква е била връзката ви и как е приключила, да се върнете с бившия си може да не звучи като толкова лоша идея.

Ако сте си припомняли онези части от връзката ви, в които сте били щастливи и се чудите защо отново сте се разделили, откриването на признаци, че бившият ви отново иска да се съберете, може и да ви донесе малко облекчение.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаци, че бившият ви чака да се върнете

Поддържа комуникацията между вас

Един от най-големите признаци, че бившият ви иска да се върнете, е ако поддържа връзка след раздялата ви. Дори ако не иска да го признае точно сега или има нужда от време да помисли, ако бившият ви не се интересува от правилото за без контакт, той не се опитва да ви преодолее. Ако не може да устои да ви се обади или да ви изпрати съобщение и винаги има какво да ви каже, е ясно, че все още ви смята за част от живота си и ви иска в него. Това е очевиден знак, че ток не вижда раздялата ви като окончателна.

Следва ви в социалните мрежи

Когато вашият бивш ви следва в социалните мрежи, той или иска да бъде в крак с живота ви, защото все още го е грижа, или защото иска да се увери, че все още не сте продължили напред. Опитът да привлече вниманието ви в социалните платформи е начин за установяване на контакт, който иначе може да е невъзможен, например ако сте го блокирали, например. Вашият бивш щеше да спре да ви следва, ако не искаше да има нищо общо с вас.

Вашият бивш е винаги на разположение, когато имате нужда от нещо

Ясен знак, че бившият ви все още изпитва чувства към вас, е ако е на разположение, когато поискате нещо. Когато протегнете ръка, защото имате нужда от помощ или услуга, или ако сте свикнали да бъдете с него в определени ситуации и той винаги казва „да“,защото иска да бъде част от живота ви.

Ако сте били заедно дълго време, сте се научили да разчитате един на друг. И все пак, дори да изглежда, че това е просто навик от миналото, ако не искаха да ви покажат, че все още можете да разчитате на тях, те нямаше да отговорят, когато имате нужда от тях.

Вашият бивш ви търси, когато има нужда от нещо

Обратното на горната точка е друг добър знак: ако сте вие, вашият бивш протяга ръка, когато има нужда от нещо, това ви показва, че ви мисли за човек, който има място в живота му. Дори ако сте се отдалечили веднага след раздялата, това може да е знак, че бившият ви отново проявява интерес и иска да се сближите. Откровеността за нуждата от вас е начинът, по който вашият бивш ви уведомява колко сте важни за него.

Говори за вас на всеки и казва само добри неща

Когато вашите общи приятели или приятелите на бившия ви не могат да не споменат добрите неща, които бившият ви казва за вас, раздялата ви не е окончателна.

Някои раздели са приятелски, а други завършват с горчивина, но винаги завършват с променена гледна точка за човека, който някога е бил важен за вас. В една връзка гледате на партньора си през призмата на любовта, а след раздялата вие го виждате през призмата на провал, разбито сърце или безразличие. Ако вашият бивш все още ви вижда като във връзка и никога не се разочарова, е ясно, че все още ви иска.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Мъжът, който истински обича никога не би излъгал жената до него

Брак без любов – настъпва ли развод, когато любовта си отиде

Любовта не е сделка и не подлежи на договаряне – запомни го

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе