Четирите зодии с най-голям шанс да забременеят през 2022 г.

Четирите зодии с най-голям шанс да забременеят през 2022 г.
Астрология Идеи за дома

Четирите зодии с най-голям шанс да забременеят през 2022 г.

Да имате дете е най-хубавото нещо, което може да ви се случи и това изцяло ще промени живота ви, както не сте и подозирали. Е, добрата новина е, че 2022 г. е годината, в която четири щастливи зодии имат огромен шанс най-накрая ще сбъднат мечтите си в тази посока. Поздравления за родените под знаците Рак, Дева, Стрелец и Риби, защото има голяма вероятност съвсем скоро да започнат пътешествие към техния перфектен нов семеен живот. Разбира се, не можете да разчитате само на астрологията, когато става въпрос за забременяване, защото всичко е строго индивидуално, но тя поне ви дава добри предпоставки.

Рак

През 2022 г. всичко допринася за зачеването при Рака. Плутон внася дълбока промяна в отношенията, Сатурн и Юпитер насърчават късмета и важно събитие, свързано с интимността, докато Нептун в Риби в знака на Рак изпраща най-добрите си вълни за насърчаване на плодовитостта при тази зодия. И накрая, Уран може да предизвика щастлива изненада, която изцяло да промени навиците ви. Ако това не се случи миналата година, не се отчайвайте, защото имате всички шансове да увеличите семейството си през тази.

Дева

Девата ще стане супер майка. Дори ако Плутон продължи да вълнува Дева малко от психическа гледна точка, Юпитер и Сатурн насърчават зачеването на бебе именно през идващата 2022 г. Тези две планети ще изиграят много важна роля през новата година, като ще подтикнат Девите към желание за изпълняване на нови семейни задължения. През 2022 г. тези хора имат всички шансове да забременеят и най-големият дар на живота със сигурност ще бъде в съответствие с техните желания. Девите са изключително подредени и организирани и появата на едно малко човече в този момент би паснало по чудесен начин на житейския и график.

Стрелец

Стрелецът отдавна мечтае за семейство и в следващите месеци може да направи желанията си реалност. Плутон насърчава представителите на тази зодия да с променят и по този начин да изживеят нови житейски преживявания. Именно това може да доведе до появата на новородено бебе. Както вече казахме, 2022 г. ще бъде пълна с изненади, като за разлика от Девите, при Стрелците една бременност не е гаранция, че ще бъде планирана . Бихте могли да забременеете, без непременно да сте се опитвали да го правите, така че ако да станете родители скоро не влиза в плановете ви, по-добре вземете нужните мерки.

Риби

Юпитер и Нептун повишават плодородието на представителите на зодия Риби през тази година, което може да им донесе дългоочакваната радост. Тези планети ги призовават да увеличат семейството си и да разпространяват топлата любов около тях. Дори и досега да не сте мислили за тази важна стъпка, подсъзнателно през новата година вие ще знаете, че вече е време за нея и ще се чувствате готови.

Бременността е красиво преживяване и нещо ни подсказва, че ще ви хареса. Ако вашият знак обаче не е попаднал в нашия списък с бременности през 2022 г., не се отчайвайте. Все пак хубавите неща става тогава, когато човек най-малко ги очаква. При всички случаи е важно, когато започнете да правите опити да заченете, да сте се консултирали с лекар и да си направите необходимите изследвания.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе