Женски тайни: С какво се отличават жените от различните зодии

жените от различните зодии
Астрология

Женски тайни: С какво се отличават жените от различните зодии

Жените са мистериозни същества. Това, което ги мотивира за да извършват определени действия, понякога е неразбираемо не само за другите, но дори и за самите тях. И така, какви тайни крият за своята личност жените, родени под различните зодиакални знаци?

Овен

Силна и независима, жената Овен обожава да я почитат и да вдъхва респект. Всеки представител на силния пол може да завиди на нейната вътрешна сърцевина и амбиция. Тя винаги организира нещо, съветва, действа на някой фронт. Говори, спори, обича да се шегува. В същото време тя е забележително красива и секси.

Ако сте влезли във вътрешния кръг на жената Овен, тогава не очаквайте спокоен живот. Всичко трябва да бъде така, както тя иска. И тя ще иска много: успешна кариера, дейности на открито и романтика. Готвенето и чистенето на кухнята не е възможност за нея. Може да ви бъде страстен и надежден партньор или добър приятел, с когото определено няма да скучаете.

Телец

Жената Телец изглежда като идеал: красива, сдържана, замислена, търпелива. Романтичен образ, рокли, бижута – от детството си още е обект на възхищение сред възрастни и представителите на противоположния пол. Но в момента, в който изтърве нервите си тя се превръща в кълбо от ярост, способност да помете всичко по пътя си.

Жената Телец много приятен събеседник. Може да бъдете любяща и грижовна съпруга, само ако не й давате причини за ревност и редовно показвате внимание  – цветя и романтични пътувания, например.

Близнаци

Жената Близнаци напълно оправдава двойствената природа на зодията си. Сега тя е една, но след половин час може да стане пълна противоположност. Близнаците непрекъснато търсят нови преживявания. Енергична, целенасочена, весела, жената Близнаци зарежда другите с оптимизма си.

Жените Близнаци са готови безкрайно да вдъхновяват и боготворят своя мъж. Те мога да превърнат съвместния живот в приказка, но не очаквайте подреден живот от нея. Въпреки тяхната приветливост, Близнаците трудно се доближават до хората. Но ако това се случи, значи имате надежден спътник.

Рак

Жената Рак е чувствителна, уязвима, емоционална – такава жена иска да бъде подкрепяна и обгрижвана. Но в нея се крие огромна енергия и сила. Те са проницателни, мъдри, веднага хващат лъжите, но самите могат да манипулират хората и да постигнат целите си.

Вътрешният й кръг е малък. Но тези, които са се домогнали до него, са истинските късметлии. За своя съпруг и деца тази жена ще направи всичко възможно и невъзможното дори, показвайки невероятна всеотдайност. Но статутът на неин приятел се достига трудно.

Лъв

Най-слънчевият знак изисква подходящо отношение. Такава жена е готова да сподели щедро светлината и топлината си, за нея същото гориво е универсално признание и възхищение. Лъвицата може да постигне феноменални успехи във всеки бизнес, който предприема. Жените Лъв са умни и талантливи.

Жената Лъв обича да флиртува. А на тези, които спечелят сърцето й, е гарантирано всичко -обожание, страст, ревност, скандали и пълна идилия. Това е благородна и щедра натура, която не толерира само едно – дребнавостта.

Дева

Идеална жена в патриархален смисъл. Девата е практична, спретната, трудолюбива и умна, особено добре се справя с ежедневните неща. И в главата й, и у дома всичко е подредено по рафтовете. Понякога Девите изглеждат като скучни, но това може да им се прости в името на идеалния ред, който те осигуряват за себе си и хората около тях.

Ако имате нужда от уютен и комфортен живот, спокойствие и сигурен живот, тогава няма да намерите по-добър спътник от жената Дева. В същото време те могат да са доста емоционални – както в любовта си, така и във всичко останало.

Везни

Ако в света има дама-съвършенство, то тя определено е родена под знака на Везни. Красота, спокойствие, хармония, стил – всичко. Те почитат изкуствата, творчеството и комуникацията с хората. Като въздушен знак Везните витаят някъде извън земните сфери. Това е едновременно предимство и недостатък. Те са красиви и трогателни, но абсолютно не могат склонени  да правят това, което не харесват.

Мъжът до такава жена трябва да бъде решителен и дори малко брутален. В замяна той ще получи любов, нежност и благоговение.

Скорпион

Жената Скорпион е фаталната жена. Чувствеността и страстта са силната й страна. Жената Скорпион е надарена с отличен ум и издръжливост. Вътре в нея бушува истински ураган, който когато избухва, помита всичко наоколо. Представителите на този знак имат добре развита интуиция, която често ги подтиква да вземат правилните решения там, където логиката е безсилна.

Те сами избират мъжете си, а процесът на съблазняване за Скорпионите е истинско удоволствие. Но дългият съвместен съюз с нея може да понесе само човек, който е здраво стъпил на крака и има железни нерви.

Стрелец

Най-приятният знак на зодиака в общуването. Жените Стрелец никога не падам духом, винаги се усмихват и щедро споделят оптимизма си. В същото време те са достатъчно умни и лесно се адаптират към обстоятелствата. Сивото ежедневие в обществото на жена Стрелец ще искри с ярки цветове – тя обича да пътува, да се забавлява и превръща всяко събитие във вълнуваща игра.

Въпреки цялата си жизненост, в компанията на мъж, който жената Стрелец харесва, тяможе да се държи доста скромно. Ще е предана съпруга, но вие също ще трябва да споделяте нейните луди идеи и страстта й към приключенията.

Козирог

Целенасоченост, отговорност и издръжливост в трудностите – това са  основните качества на представителите на този знак, които им позволяват да постигнат успех. Жената Козирог е кариеристка, въпреки че ако има нужда от нея, тя лесно може да спечели най-обещаващия мъж с добре обмислен план. Приближавайки се до хората, тя подсъзнателно все още ще претегля доколко този човек е полезен за нея.

Но в тесен кръг, зад маската на прагматизма, можете да намерите мил и скромен човек. Жената Козирог ще подкрепи съпруга си дори в най-невероятните начинания и ще му осигури надежден тил.

Водолей

Свобода, креативност, саморазвитие – това са житейските ценности на Водолея. Тя може да си пада към изискани тоалети и да бъде непредсказуема в поведението си, но точно за това са привлекателни представителите на този знак. Те имат страхотна интуиция, която ще им позволи да „четат“ в очите на хора и да намерят общ език с всички.

Жената Водолей веднага ще изчезне от хоризонта, ако почувства заплаха за свободата си. И ако въпреки това се съгласи да остане с някого, тогава определено ще й е необходимо лично време, което може да посвети само на себе си. Жените Водолей са интересни събеседници, от които винаги има какво да презаредите.

Риби

Жената Риби е олицетворение на женствеността. Представителите на този знак са чувствителни, проницателни, влюбени в живота. Най-често се оказват в творческа професия, в областта на изкуството. Вярно е, че те понякога предпочитат света на мечтите и фантазиите си пред реалността, което създава определени неудобства както за тях, така и за хората около тях. Рибите не обичат сблъсъците с истинския живот и се надяват проблемите да се решат сами.

С привидната крехкост тези жени са достатъчно силни. И те могат да бъдат практични майки на семейството, дарявайки съпруга и децата си с комфорт, грижи и обич.

Tagged , ,
на горе