Женски любовен хороскоп за месец май 2021

Женски любовен хороскоп за месец май 2021
Астрология

Женски любовен хороскоп за месец май 2021

Жена Овен

Ще се почувствате най-очарователни, тъй като никой мъж не може да устои на вашия женски чар. И този момент си струва да бъде отразен правилно. Ако отдавна искате да подобрите личния си живот или да се срещнете с колега, който ви харесва, можете да предприемете необходимите действия. Ще излъчвате толкова много светлина и топлина, че ще бъде удоволствие всеки един да бъде близо до вас.

За да повишите леко самочувствието си, което е започнало леко да спада поради временното затишие на любовния фронт, трябва да се погрижите за себе си. Отидете в салон за красота, сменете прическата си и си купете нов тоалет. И тогава вие самите няма да забележите как армията на вашите обожатели ще нарасне значително.

Ако сте обвързани

Не е необходимо сега да подреждате нещата с половинката си. Ситуацията вече е малко напрегната и всякакви кавги, дори незначителни, могат да доведат до продължителен и продължителен раздор. Внимавайте и ценете този, който е до вас. Опитът да намерите нещо по-добро не си струва. Търсенето няма да бъде увенчано с успех, а партньорът ви може да възприеме поведението ви като истинско предателство. И тогава ще бъде неимоверно трудно да възстановите предишните си отношения и да се радвате на близостта си както преди.

Жена Телец

Имате всички шансове да срещнете силен, енергичен и волеви мъж. За вас е важно той да стои здраво на краката си и да е опора във всичко, и това е точно човека, който звездите предвещават, че ще  срещнете. Но могат да възникнат трудности, ако не сте достатъчно ангажирани с това, как да превърнете една случайно започнала  връзка, в нещо по-сериозно. Първоначалната ви грешка ще бъде, че опитвайки се да изглеждате свободни и уверени в себе си, има опасност вие сами да определите грешната посока на вашата комуникация. Тогава на мъжът няма да му остава нищо друго, освен само да приеме условията и да започне да играе заедно с вас. Затова изберете правилната тактика още в самото начало на вашето запознанство, така че по-късно да не съжалявате за нищо.

Намирайки се до любимия човек, изведнъж ще се почувствате като в истинска приказка. Ще бъдете заобиколени от знаци на внимание и приятни изненади, които ще ви трогнат и ще ви донесат много положителни емоции. И ако вие също трябва да отвръщате и да правите всичко за любимия човек, само така вашата обща идилия ще продължи дълго време.

Жена Близнаци

Прекалено сте забързани, така че е време да забавите и изпуснете парата. И за това най-добрият вариант би бил да посетите фитнес залата. Освен това там, в спокойна и комфортна обстановка, можете да срещнете много интересен мъж. И неусетно един най-обикновен флирт и приятелско общуване да се превърне в нещо по-сериозно и важно.

Ако сте обвързани

Съвместното пътуване ще помогне да раздвижите партньора си, ако е престанал да проявява никаква инициатива по отношение на вас. Вземете си малко почивка. Не говорете за работа и неотложни въпроси, както и за ежедневни проблеми, колкото и да са се натрупали. Просто се наслаждавайте на компанията на другия, радвайте се на всяка минута, прекарана заедно.

За да поддържате идилична връзка, трябва да се въздържате от вътрешни конфликти. Трябва да затворите очи за някои дребни неща, за да не провокирате поредния конфликт. Спокойствието между партньорите е по-важно от чистотата и перфектния ред. И с нетактичните забележки също трябва да престанете. Те едва ли ще мотивират партньора ви.

Жена Рак

Трябва да посветите първата половина на месеца за да разрешите проблемите, натрупани на любовния фронт. Някои от тях са ескалирали дотам, че изискват незабавна намеса. Трябва да определите и чувствата си. Не е хубаво да поддържате връзка, която вече всеки ден се разпада на все по-малки части. Освободете се и оставете другия човек да си отиде, ако мислите, че заедно няма какво повече да си дадете един на друг. Ако ли не, работете за доброто на двама ви.

В любовта трябва да усещате прозрачността на връзката. Но това не винаги е възможно.  Когато се сблъскате с трудности и проблеми любимия човек, последното нещо, което трябва да направите, е да се вслушате в съветите на вашите приятели. Много от тях просто ви ревнуват и ще се опитват по всякакъв начин да засилят ситуацията и да влошат отношенията ви. Не позволявайте на трети човек да се доближи до семейството ви. Можете да преминете през всички трудности достойно заедно, но външните хора могат само да ви навредят, като добавят масло в огъня и по този начин предизвикат истински раздор.

Жена Лъв

За да спечелите партньора си на ваша страна и да го привържете още повече към себе си, трябва да се научите да бъдете по-меки, по-отстъпчиви и лоялни. Във вашия случай е категорично невъзможно да покажете на половинката си, че сте готови и желаете да доминирате във връзката. Останете за него крехък и беззащитен човек, защото проявата на силен характер може да изплаши и най-смелите и самоуверени мъже.

Ако във вашата връзка е настъпил период на спокойствие и искате отново да почувствате взрив от емоции, не забравяйте народната мъдрост и започнете да глезите отсрещната страна, демонстрирайки  вашите кулинарни способности. Добре нахраненият и доволен мъж е много по-подкрепящ и по-сговорчив. Той определено няма да може да откаже молбите ви и ще иска да ви благодари за грижите.

Не бива да предавате семейството си, дори ако нечий съпруг ви показва очевидни признаци на внимание. Не можете да изградите някаква сериозна връзка върху чуждото нещастие.  И ще бъде изключително разочароващо.

Жена Дева

Усмивката няма да напусне лицето ви през май и всичко това благодарение на факта, че ще се къпете в комплименти и възхитени погледи. И ако по-рано ви се е струвало, че не сте много подготвени за голям отбор от фенове, сега спокойно ще приемете факта, че получавате признаци на внимание всеки ден. Но не бива да свиквате с това състояние, в противен случай ще приемете всяко ухажване за даденост и няма да можете да определите кой наистина има сериозни намерения към вас.

Ако сте обвързани

Със съпруга си ще се почувствате като малко момиче, на което са позволени капризи и някои шеги. Ще бъдете защитени и обгрижвани с двойна сила, ще се угажда на всички ваши желания. И ако в такъв момент не проявите любов и топли чувства към партньора си, то скоро връзката ви ще започне бързо да се влошава. За да предотвратите това, просто бъдете по-топли и отзивчиви.

Трябва да внимавате при запознанства в социалните мрежи. Рискувате да попаднете в ръцете на мошеник, който използва жени за свои цели. И когато това стане ясно, вие вече ще бъдете напълно погълнати от фалшивата връзка.

Жена Везни

Внимавайте с клюките и интригите зад гърба си. Без да очаквате, рискувате да се сблъскате с тежък шок. Някой от близкия ви кръг, завиждащ на вашето личното ви щастие, ще иска да ви клевети. И ще бъде трудно да се докаже обратното, тъй като всичко ще бъде обмислено до най-малките подробности. Затова бъдете внимателни и се опитайте да не допускате грешки, които по-късно биха могли да бъдат използвани срещу вас.

Ако засега ви е удобно да бъдете сами, тогава не бива да се опитвате да се преструвате, че сте на път за сериозна връзка. Спрете да се притеснявате какво мислят другите за вас. Имате право да се наслаждавате на леки връзки, които не изискват никакъв ангажимент. И помнете, не трябва да обяснявате нищо на никого.

Ако сте обвързани

В брака всичко ще бъде спокойно точно до момента, в който станете прекалено любопитни и подозрителни. Това ще започне да изнервя партньора ви, който ще възприеме това поведение като недоверие. И това може да ви обиди и нарани. Връзката ще започне да се влошава и невинното ви подозрение може да доведе до сериозни семейни раздори.

Жена Скорпион

За да намерите хармония във връзката си, трябва да сте по-грижовни и естествени. Понякога забравяте това и започвате леко да преигравате. В резултат на което на партньора ви му е трудно да ви възприеме.

Не забравяйте да отделите през месец май и малко време за вашето лично спокойствие. След като сте разбрали себе си и сте разбрали какъв човек искате да имате до себе си, ще ви бъде по-лесно да го откриете на по-късен етап.

Можете също така да опитате и виртуални запознанства. През май комуникацията ще се развие лесно и естествено, дори ако има огромна дистанция между събеседниците. Бъдете внимателни с прекалено упорит ухажор. Не бива да се съгласявате да се срещнете с непознат на място, на което ще се чувствате некомфортно

Ако сте обвързани

Станете по-внимателни към половинката си. Повярвайте, той също се нуждае от обич и мила дума. Подобно отношение ще стопи и най-вкостенялото сърце. Ето защо, ако вашият съюз започва да се пропуква, използвайте този съвет и вижте сами как вашият мъж започва да се променя и да ви отвръща. Ще бъде идеално, ако можете да отидете заедно някъде да се забавлявате. Прекарването на повече време насаме ще ви помогне не само да се сближите, както и да намерите онези контактни точки, които вече са позабравени.

Жена Стрелец

Бъдете по-меки и добри, това ще ви помогне да спечелите сърцето и на най-непристъпния мъж. Избраният от вас определено ще забележи жена с такова разположение и ще направи всичко, за да спечели вниманието ви. И определено няма да се усети, че именно вие сте го забелязали за първи път на хоризонта.

Проблемите, които се зараждат в отношения с партньор, могат лесно да бъдат разрешени, ако станете по-толерантни към грешките и недостатъците на другия човек. Не бива да възприемате грешките му твърде рязко. Вие също сте несъвършени, но поради това не ви харесват по-малко. Затова бъдете по-прощаващи и понякога затваряйте очите си за дразнещите дреболии в характера и поведението на любим човек. Така или иначе няма да можете да намерите партньор без един недостатък.

За да подобрите отношенията, измислете забавно забавление за дълъг уикенд. Такова забавление ще донесе на вас и на вашата друга половинка огромни емоции. Ще започнете да гледате на партньора си по съвсем различен начин и чувствата ще се събудят отново след дълъг сън.

Жена Козирог

През месец май няма да бъдете лишени от вниманието на противоположния пол. Но все още не се нуждаете от него. Вече знаете стойността си и за това не е необходимо да получавате потвърждение, изразено от възхитените погледи на ваши почитатели.

Душата ви ще бъде неспокойна. И всичко това, защото има недовършени разговори с предишен партньор. За да започнете да продължите напред без никаква тежест, трябва да оставите миналото на мира или да доведете недовършената работа с бившия си до логичния й край.

Намирането на женско щастие е възпрепятствано от чувство на неувереност в себе си и безпочвена ревност, която възниква от нищото. Първо трябва да поработите върху себе си. Можете да посещавате специални курсове, след които се чувствате уверени във вашите женски прелести. Само това ще ви позволи да продължите напред и да изградите нормални, силни отношения.

За да държите половинката си близо до себе си и да му дадете възможност отново да почувства непреодолимо желание към вас като жена, трябва да използвате някои трикове. Поставете нотка на мистерия, станете по-игриви, добавете романтика към връзката. Това няма да остане незабелязано и мъжът до вас ще разработи стратегия за повторното ви завладяване.

Жена Водолей

Лесно ще се запознаете с нови хора и бързо ще можете да установите отношения с противоположния пол през новия месец. Вашето чувство за хумор ще завладее всеки, дори най-сериозният и упорит мъж. Ще привлечете голям брой фенове. Просто не губете ума си при такова повишено внимание, в противен случай може да пропуснете истинското щастие.

Не бива да общувате с партньор, с когото току-що сте установили връзка, като равен и доминиращ над него. Въпреки вашата проницателност и остър ум, бъдете само жена и оставете мъжа да покаже стойността си. Само такава стратегия ще позволи на мимолетния роман да се превърне в силна връзка.

Ако сте обвързани

Ще бъдете изненадани от интересните мисли, които ще нахлуят в ума ви. Предстои подобряване на атмосферата във вашия брак. Станали сте малко отегчени един от друг, но ще се опитате да направите всичко, за да разпалите огъня на страстта. И наистина ще успеете.

Жена Риби

Пригответе се да се изправите пред някои трудности в личния си живот. Доволни сте от партньора си, но поради мнението на приятелите ви, че заслужавате повече, можете да започнете да ровите и в крайна сметка да развалите отношенията. В резултат на постоянните ви заяждания и недоволство вашият любим ще се разочарова и може да охладнее.

Не бива да слушате приятелките си, които може просто да завиждат на вашето щастие – чисто по женски.

Сега повече от всякога трябва да слушате вътрешния си глас. Вашата интуиция е най-важният асистент, бъдете готови да се ръководите от нея. За да изградите правилно връзка и да запазите страстта, е важно да се вслушате в инстинкта си.

Ако направите всичко правилно и не създавате провокативни ситуации, тогава можете спокойно да се надявате, че ще ви бъде отправено важно предложение.

Ако сте обвързани

В семейството се опитайте да вземете нещата в свои ръце. И ако ви липсва лекота и плам във връзката ви със съпруга, добавете малко повече закачливост в отношението си към него.

Мъжки любовен хороскоп за месец МАЙ 2021

Общ хороскоп за целия месец МАЙ 2021

Tagged , , , , ,
на горе