Жената Водолей: „Вечно момиче“ с остър език - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Жената Водолей: „Вечно момиче“ с остър език

Астрология

Жената Водолей: „Вечно момиче“ с остър език

 

Жената Водолей е с остър език, малко извън този свят, тази дама привлича със своята ексцентричност, вечни полети в облаците и усмивка, която не слиза от устните й.

Тя може да бъде капризна, нахална, но да обичаш това „вечно момиче“ е толкова приятно, че „рицарите“ организират битки заради един поглед на тази жена.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

 

Тази жена притежава рядката способност да се обърка в най-простата ситуация, да се откаже в най-неочаквания момент и да избухне в сълзи, защото се чувства добре тук и сега. Жената Водолей (21 януари – 19 февруари) е нежно и ранимо момиче, което просто иска да бъде увито в топъл шал, да бъде гушнато и да не го пускате нито за минута. И това е нейната ключова черта, която я отличава от останалите зодиакални знаци .

Жената Овен

Жената Телец 

При правилно „напояване“ с ласки, нежни думи и джентълменски дела жените от тази зодия буквално цъфтят и стават все по-красиви с всеки изминал ден.

Водолеите знаят как да слушат, знаят кога да дават съвети и кога да запазят красноречиво мълчание в знак на подкрепа за своя колега.

Но в същото време понякога Водолеите са твърде срамежливи. Страхуват се да обичат, да се отворят за новото, непознатото. Струва им се, че не може да бъде по-добре от това, което са и това, с което са свикнали.

Жената Близнаци 

Жената Рак

За представителките на красивата половина на човечеството, родени под егидата на Водолей, е трудно да променят зоната си на комфорт. Те се страхуват да си представят, че трябва да направят крачка напред и радикално да променят настоящето и бъдещето си. Те се нуждаят от спътник, който да разсее всички съмнения в красивата глава на жената Водолей и да я кара непрекъснато да се движи напред. В противен случай тази иначе толкова активна дама няма да помръдне и на йота.

Жената Лъв

Жената Дева 

На хората, които не са част от близкия кръг на Водолея, такива жени може да изглеждат тесногръди. Но те ще бъдат фундаментално в грешка: тези, които гордо носят знака “Водолей”, имат много високо ниво на интелигентност – в някои въпроси тези жени могат да надминат самия Айнщайн. Просто Водолеите не се хвалят с интелектуалните си способности и ги показват на точното място и в точното време.

Жената Везни 

Жената Скорпион

Водолеите могат да бъдат напълно погълнати от обекта или предмета на своето обожание: те ще знаят всяко малко нещо, всеки детайл за това, което (или който) ги интересува в момента. Но ако изведнъж се случи, че жената Водолей изгуби всякакъв интерес към нещо или към човек, няма да има връщане назад. Водолеите не стъпват два пъти в една и съща река и не се интересуват много от чувствата на другите, които са били обидени от тяхното студено „не“.

Никога няма да имате скучен живот с Водолей, но от незнание какво може да се случи с настроението и желанията на тази жена в следващата секунда, мнозина просто не могат да издържат и започват да избягват представителите на този знак.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица