Зодиите, които са прекалено емоционално зависими от партньора си - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Зодиите, които са прекалено емоционално зависими от партньора си

Зодиите, които са прекалено емоционално зависими от партньора си
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които са прекалено емоционално зависими от партньора си

Всички имаме няколко приятелски двойки, които просто не могат да живеят без партньора си дори нито една минута. Те се движат заедно, седят заедно и никога не могат да пуснат другия да иде си сам някъде навън. Това ги прави емоционално зависими, а това е много вредно за връзката.

Такива хора са доста чувствителни и са много раними и обидчиви. Тяхната нужда от любов понякога може да ги накара да се свържат твърде много с партньора си и затова винаги го очакват с нетърпение. Като цяло това не е лошо, но обикновено, когато искат емоционална сигурност, те се оказват твърде притежателни. Те спират да имат способността да вземат решения сами и търсят непрестанно опората на своята половинка. Колкото и сладко да бъде цялото това привличане в началото на връзката, то в по-дълъг етап от отношенията може да се окаже доста неприятно.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Според астрологията има четири зодиакалните знака, които са твърде емоционално зависими от партньора си. Ето и кои са те:

Скорпион

Родените под знака на Скорпион са изключително чувствителни. Точно затова лесно стават твърде зависими от първия човек, в когото са влюбени. Те не искат да наранят партньора си и затова никога не се карат и не му казват лоши думи. Дори да виждат някакви грешки, които тяхната половинка прави, те няма да ги посочат. Хората от тази зодия са изключително състрадателни, лоялни и интензивни. Затова очакват същото прекалено много от партньора си. Когато не успеят да го направят, те се чувстват наранени и използват плача като свое оръжие, за да изкарат чувствата си наяве. Това за съжаление се случва доста често и връзката е обречена.

Рак

Като една от най-чувствителните зодии, хората родени под знака на Рак се нараняват много лесно. Те винаги са наясно с действията си и просто искат да се чувстват желани и обичани от партньора си. Винаги са на нокти и изпълняват всичко, което половинката им поиска от тях. Родените в това време на годината са хората, които споделят чувствата си само с партньора си. Те могат да станат толкова емоционално зависими, че понякога да започнат да ревнуват за свободата на партньора си. Те искат той да бъде винаги до тях и са готови да направят всичко за щастието му. Много често обаче това може да означава, че те се озовават използвани в тази връзка.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Овен

Като елемент на огъня, Овенът изглежда силен и свиреп по характер. Под здравата му външност обаче се крие изключително чувствителен и емоционален човек. Той чувства, че винаги търси дълбока любов. След като родените под знака на Овен са намерили любовта, те наистина вървят ръка за ръка с този човек. Следователно стават изцяло емоционално зависими от своите партньори, за да накарат всичко да работи. С времето те превръщат половинката си в свой свят.

Риби

Рибите са нежни сърца и понякога могат да бъдат много емоционални. Тези хора усещат всичко интензивно. Лесно се привързват към всеки и не могат да приемат нещата небрежно, особено във връзките. Родените под знака на Риби са услужливи хора и искат само любов и разбиране от близките си. Когато не получат реципрочността на усилията и обожанието от близките си, те изпадат в криза. Започват да премислят много и изкарват наяве гнева и разочарованието си, което съсипва връзката им.

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица