дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 29.07.2023 /събота/

Какво ни очаква на 29.07.2023, според дневен хороскоп на списание Happywoman: Чистите мисли укрепват ума, чистите чувства укрепват сърцето, а чистите и благородни постъпки укрепват волята.

10 неща, които мъжете искат във връзките (не е това, което си мислите)

Лимоново кафе за отслабване е новият хит в TikTok

infomax-logo-50-15-HW Иво Сиромахов: Ето ги законите на плажа

Дневен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Вашата астрална прогноза: Решително днес ще прогоните притесненията си, и ще се възползвате максимално от това, което ви поднася живота, доколкото е възможно. Може би несъзнателно все още, но ще покорите много нови върхове. В момента имате нужда от почивка и упражнения, така че започнете спортна дейност.

Настроение: Вашият проницателен ум става още по-остър и ще привлича хора към вас, които ще искат и търсят вашето мнение.

Любов: Имате шанс да съживите любовния си живот и трябва да се откажете от някои успокояващи навици, за да му дадете шанс да се развие. Вашият партньор е готов…Ако сте сами, отворете очи!

Работа: Ще бъдете креативни и ще имате вдъхновението да намерите начини да олесните и опростите работата си. Опитайте се да ги приложите на практика днес.

Дневен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Вашата астрална прогноза: Днес ще успеете да избягвате конфликти и в същото време да заявявате ценностите си по-твърдо, без да се колебаете. В страхотна форма си. Трябва да дадете воля на разочарованието си, което сте изпитали наскоро, като започнете спорт, за да стабилизирате енергийните си нива.

Настроение: Всички около вас са неспокойни, но вие ще знаете как да положите усилия и ще се насладите на това да помагате на близките си.

Любов: Ще бъдете принудени да направите труден избор, но имате всичко необходимо, за да се справите със ситуацията. Прогонете съмненията си и действайте!

Работа: Вие успявате да затваряте ума си срещу всички форми на власт. Вашата самоувереност ще бъде най-голямата ви сила за получаване на повече свобода.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Вашата астрална прогноза: Днес не се колебайте да дадете мнението си и да бъдете реалисти, както винаги. Имате нужда както от упражнения, така и от почивка, така че дайте си ги днес.

Настроение: Вие участвате в много проекти, които са различни области. Един избор изглежда труден, не бързайте, преди да вземете решение.

Любов: Имате нужда от промяна и усещането, че трябва да избягате… екзотиката ви зове. Все още обаче не правете никакви планове, има голям шанс усещането да е само временно.

Работа: Днес ще имате средствата и правилната тактика да успокоите напрегнати отношения и конфликти около вас.

Дневен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Вашата астрална прогноза: Ще бъдете прави да не се вземате на сериозно днес, просто следвайте това, което правят всички останали. Наистина е по-добре днес да отделите време, за да се отпуснете правилно, преди стресът да ви завладее.

Настроение: Нещо променящо живота ще стане материално възможно днес. Уверете се, че наистина анализирате правилно ситуацията, преди да вземете решение.

Любов: Обстоятелствата днес автоматично ви карат да мислите конструктивно за бъдещето. Време е да обсъдите плановете си с партньора си и да изслушате неговите.

Работа: Днес би бил наистина много добър ден да започнете да правите някакво планиране, проучване или развитие.

Дневен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Вашата астрална прогноза: Добрият хумор ще преобладава и ще бъдете добри в това да бъдете възприемчиви към хората около вас. Дайте си почивка, тъй като не се грижите за себе си достатъчно добре физически. Внимавайте с мускулни крампи и грешни движения.

Настроение: Атмосферата е приятелска и ще можете да разцъфтите без усилие в духа на споделяне.

Любов: Вие сте по-спонтанен и естествен от обикновено. Успехът повече от всякога е свързан с вашите естествени способности! Сега е моментът да излезеш от черупката си.

Работа: Днес е идеален ден да реализирате нещо, което обмисляте дълго време! Звездите са със вас.

Дневен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Вашата астрална прогноза: Вашата проницателност ще ви помогне да избегнете грешки. Апетитът ви за власт е свиреп, но ако се опитате да направите нещо с измама, на по-късен етап това ще ви доведе до съжаления. Изисква се умереност.

Настроение: Ще намерите отговори, като говорите с определени хора – направете необходимите изводи!

Любов: Не прекалявайте с промяната на навиците на партньора си. Вашата нужда от промяна ще ви насърчи да бъдете импулсивни – време е да приложите наученото на практика.

Работа: Разумният съвет на далечен познат ще ви помогне да промените отношението си в правилната посока.

Дневен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Вашата астрална прогноза: Вашият оптимизъм се усеща много ясно от околните. Не се колебайте да го разпространите навсякъде около вас. Вашето здраве зависи изцяло от вашата физическа активност, ще имате по-добри рефлекси и ще се чувствате по-щастливи и по-леки.

Настроение: Имате правилна оценка и летите все по-високо. Приемете това като възможност да поискате това, което смятате, че ви се дължи. Упражнявайте и търсете правата си.

Любов: Ще достигнете ново ниво на приятелство в любовния си живот, което може да ви отведе далеч отвъд това, на което някога сте се надявали. Очакват ви изненади, които ще ви заредят с настроение за празнуване!

Работа: Ще бъдете много ефективни във всичко, което правите днес, и няма да имате проблеми да разберете какво се очаква от вас!

Дневен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Вашата астрална прогноза: Днес ще направите добри стъпки, но заслужена почивка няма да има! Все пак ще имате достатъчно енергия, за да не се ядосате и това е много добър знак, но не позволявайте в следващите дни на стреса да ви погълне.

Настроение: Днес ще ви се открият приятни възможности. Не ги отхвърляйте, или ще съжалявате!

Любов: Мълчаливостта на партньора ви ви притеснява… Няма смисъл да бързате с заключения. Не можете винаги да сте в крак един с друг. Приемете го и отделете време за себе си.

Работа: Днес ще ви е по-лесно да създавате, трансформирате, преструктурирате или реорганизирате. Не пренебрегвайте обаче подготовката.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Вашата астрална прогноза: Ще можете да изразявате себе си спонтанно и с повече свобода. Вашият любовен живот ще доминира и ще балансира енергийните ви нива. Покажете себе си такъв, какъвто сте, заедно с истинските си нужди.

Настроение: Приятна новина, която не сте очаквали, ще ви зареди с лъчезарно настроение. Нови проекти са зад ъгъла.

Любов: Сливате се с партньора си до такава степен, че сте склонни да давате твърде много. Не позволявайте на лошите навици да се зародят, мислете за бъдещето…Оставете го и той да ви отвърне със същото.

Работа: Днес ще се разбирате по-добре с тези над вас. Сега е моментът да приложите решенията на практика.

Дневен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Вашата астрална прогноза: Цял ден ще бъдете на гребена на вълната. Вашата естествена склонност към позитивизъм ви позволява да избягвате притесненията. Има признаци на проблеми с храносмилателната ви система, така че би било добра идея да намалите мазнините в диетата си.

Настроение: Ще трябва да признаете, че ще ви е необходимо време, за да завършите важен проект. Организирайте нещата.

Любов: Вие сте в правилното настроение да се отдадете на нови удоволствия. Може да изглежда, че липсва или трудно се намира време за това в момента, но това ще промени дългосрочния ви възглед за нещата към по-добро… любовта е единственото нещо, от което ще се нуждаете.

Работа: Колебанието може да ви коства време. Не забравяйте, че времето ви е ограничено и е по-добре да помислите за това следващата седмица.

Дневен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Вашата астрална прогноза: Не се безпокойте твърде много за неща, за които не можете да направите нищо – вие сте готови да живеете наистина; да се възползвате максимално от живота. Дишайте по-дълбоко, това ще ви помогне да намерите спокойствието, от което се нуждаете за промените, които въвеждате.

Настроение: Доброто ви настроение ще бъде основното ви предимство днес. В обществото ще плувате като във собсвени води.

Любов: Вие сте хванати в мрежата на собствените си емоции и привързаности и това ще затрудни вземането на обективни решения. Бъдете изключително внимателни, когато става дума за даване на обещания.

Работа: Изведнъж ще откриете енергията, необходима за полагане на големи усилия. Действията ви ще станат по-сигурни.

Дневен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Вашата астрална прогноза: Нямате много търпение… Трябва да преразгледате подхода си, ако искате да получите това, което искате. Нервността поддържа нивото на стрес и изтощава емоционалните ви батерии. Отидете спокойно и се насочете към нещо, което наистина ви интересува, за да можете да се отпуснете.

Настроение: Изпитвате удоволствие да провокирате нещата. Внимавайте, думите ви са по-остри, отколкото си мислите.

Любов: Вие сте в плен на собственически чувства… Внимавайте това да не засегне партньора ви. Просто сте твърде чувствителни днес. Опитайте се да получите някаква перспектива в светлината на реалността.

Работа: Изпитвате желание да се оттеглите и трябва да се съсредоточите отново върху мечтите си, за да започнете отначало.

Вижте още
No data was found

Тагове: 

Последни новини
Астрология

Дневен хороскоп за 29.07.2023 /събота/

на горе