дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 17 юли 2023

Какво са ви подготвили звездите за 17 юли, вижте в днешния дневен хороскоп. Имате какво да кажете, но думите са склонни да се разпръснат и да загубят смисъл, ако кажете твърде много или се опитате твърде много да се обясните. Ако ви чуват, няма да е трудно да изберете правилното нещо, което да кажете, но все пак са възможни недоразумения, когато се прекрачат определени граници. Поддържайте в баланс вашата чувствителност и чувства, които кипят във вас.

Дневен хороскоп за 17 юли 2023 Светъл под – предимства и недостатъци

Седмичен хороскоп 17.07.2023-23.07.2023

Дневен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Скучно ли ви е от познатото или чувствате, че нямате изход? В такива дни твърдо се доверете на вашия вътрешен творчески потенциал и ще справите с дадената ситуация. Вие се борите да запазите фокуса, разкъсван между различни желания и различни части от вашата личност, които имат свои собствени, привидно отделни нужди. За да създадете мир във вас, наложително е да посрещнете собствените си нужди, като се доближите до автентичния си Аз. Някои възможности не трябва да се пропускат. Не хабете енергия за въпроси, които няма да бъдат продуктивни или решени скоро, особено ако дадена врата е отворена пред вас, а от вътре някой призовава сърцето ви.

Дневен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Това е чудесен ден за „разширете кръгозора си“. Започнете да се интересувате от себе си и света и да разширявате границите си по начин, който никога не сте го правили. Първите стъпки в непознатата или в пустошта може да ви накарат да се чувствате смущаващо, но това е добре. Не забравяйте, че в пустинята е и вашата магия. За някои от вас възможността да пътуват и да изследват непозната дестинация или да се запишат за семинар, е добра и перспективна възможност. Както винаги, доверете се на вътрешния си компас. Доверете се на начините, по които сте призовани да израствате. Оставете вашата любопитна природа да ви води пътя.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Има моменти в живота ни, когато чувстваме, че сме възнаградени щедро за всички усилия, които полагаме. Независимо, че днес се очертава ден, в който да чувствате, че усилията ви носят малко или нищо в сравнение с вложеното, но не се разочаровайте. Направете си услуга и не спирайте. Останете отдадени на пътя си. Останете ангажирани с ангажиментите, които сте поели към себе си. Има толкова много неща, които се случват зад кулисите за вас. Вярвайте, че скоро ще погледнете назад към това време като повратна точка в историята на живота ви.

Дневен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес отделете малко време да седнете с болките си. Отделете малко време, за да им предложите чаша чай и да ги чуете какво имат да кажат. Ако чувствате, че чувството ви за себе си е обвързано с вашите резултати, погледнете се дълго, внимателно в огледалото. Вижда те ли колко сте прекрасни? Не само днес: позволете си да бъдете. Позволете си да се радвате на слънцето, колкото то на вас и да танцувате под звездите. Позволете си да оставите тези списъци със задачи и да се съсредоточите върху това да бъдете в настоящия момент, тук и сега. Животът може да предложи толкова много сладост, само ако си позволите, това което искате сега.

Дневен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Нямате търпение да дойде подходящият момент, за да действате, но нещо във вас все още не се е уталожило и ви трябват няколко дни, за да обмислите ситуацията. Луната се доближава към новата си фаза, готова да освободи стари емоции и застояли енергии, които вече не ви служат. Свежи и нови гледки са на път да излязат на повърхността, но не и преди да затворите вратите след себе си. Изглежда, че най-накрая сте приключили с модел и повторения, които са изтощили твърде много от енергията ви в миналото.

Дневен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Лошата новина: не можете да промените обстоятелствата си. Добрата новина: можете да изберете да реагирате по различен начин. Така че, реагирай различно, Деви. Вземете решение, което подкрепя вашето най-висше и най-голямо благо. Вярно е, че неизвестното може да бъде плашещо. Считайте това за свое напомняне да проявите търпение и да си позволите да направите няколко грешки по пътя. О, и още нещо! Ако сте мислили да се върнете към бивш, отделете малко време, за да си спомните защо нещата между вас двамата не са се получили. Имате силата да създадете нова реалност, като реагирате по различен начин.

Дневен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес звездите ви казват, че Вселената ще работи във ваша полза. Ами ако ви подскажат, че Вселената „заговорничи“ да внесе във вашето преживяване това, което наистина желаете? Така че, направете си услуга и вярвайте в най-добрия възможен резултат, независимо от това, което външната ви реалност ви показва в момента. В същото време бъдете последователни в усилията си. Вашият ангажимент към вашите задачи има силата да създава такава мощ, с потенциала да премества планини. Вселената винаги „заговорничи“ във ваша полза!

Дневен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Много е скрито, но това не означава, че всичко трябва да излезе на повърхността наведнъж. Бъдете внимателни и нежни със себе си, за да може сърцето ви да намери начин да обработи цялата изскачаща информация и бавно да премине през процесите, които са необходими, за да можете най-накрая да се освободите от всичко ненужно. Любовта и грижата идват от неочаквани места и хора, за които не сте мислили толкова много в миналото. Ще имате нужда от подкрепа и здравословни диалози, които ще ви осигурят необходимата обратна връзка.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Храна за размисъл, Стрелци. Чувствате ли се в ролята на жертва? Как увековечавате същите стари цикли? Най-важното, по какви начини можете да прекъснете старите цикли и да откриете свободата? Ако се чувствате сякаш вървите през тунел, вероятно е така. Въпреки това, както всичко останало в живота, това чувство, което изпитвате, е само ефимерно. Така че, направете си услуга и се подгответе за новолунието във вашия знак, като натиснете бутона за нулиране. Визуализирайте възможно най-добрия резултат и се подгответе да свършите работата, необходима за създаването на тази чисто нова реалност, която си представяте за себе си.

Дневен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: С Луна във вашия седми дом не сте склонни да се задоволявате с повърхностни контакти и връзки, които не са достатъчно близки. Разбирането е необходимо и взаимните чувства ще духат вятър в платната ви, напомняйки ви колко вълшебни могат да бъдат някои връзки, когато сърцето ви е отворено. Не сте в настроение за прекалено общуване в големи групи хора, но забавното бягство ще ви се отрази добре и ще ви помогне да се отпуснете. Излезте от рутината си, за да се свържете отново с истинските си потребности.

Дневен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей:  Водолеи, вашата енергия е свещена! От време на време обичате да слагате розовите си очила. Вие вярвате във втория шанс и се гордеете, че давате на хората предимството на съмнението. Вашата доброта обаче може или не може да работи във ваша полза в момента? Така че, отделете малко време, за да забележите какво ви подсказва Вселената. Отделете малко време, за да разпознаете хората, които предават доверието ви отново и отново. Това е вашето напомняне да заемете позиция за себе си и да очертаете граници там, където се чувствате призвани.

Дневен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес вашата страст е това, което правите. В резултат на това ще искате нещата да вървят според вашите очаквания. Въпреки това, вашата привързаност към определен резултат не винаги работи във ваша полза. Само за ден, променете малко подхода. Направете своя принос и след това запазете място за Духа да ви посрещне на половината път. Когато вярвате, че Вселената е винаги във ваша полза, можете да се върнете в ритъма и потока на живота. Звездите на нощното небе се подреждат отново, за да сбъднат мечтите ви. Освободете привързаността си към даден резултат.

Вижте още
Изобилие от късмет през Август 2023 ще имат пет зодиакални знака. Вече е време да прегърнете своя вътрешен крал или кралица.
4 зодии, които създават кръг на доверието в собствените си семейства
Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарсктва Вижте как

Тагове: 

Последни новини
Астрология

Дневен хороскоп за 17 юли 2023

на горе