Да се върнете при бившия си – 4 въпроса, които да си зададете преди това

Да се върнете при бившия си - 4 въпроса, които да си зададете преди това
Любов и партньорство

Да се върнете при бившия си – 4 въпроса, които да си зададете преди това

Да се върнете при бившия си или не е въпрос, който почти всеки човек си е задавал след раздяла с партньора. Истината е, че е необходимо известно време, за да изчезнат любовта и привличането между двама души. Затова въпреки раздялата, тези чувства започват да се прокрадват и да се връщат обратно. Те често изпълват главите ви с мисли дали сте постъпили правилно, като сме скъсали с този човек и да си дадете ли още един шанс.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Преди да решите да се върнете при бившия си, ето няколко въпроса, които трябва да си зададете:

Каква е причината за раздялата ви?

Това е изключително важен въпрос, който трябва да си зададете, преди да се съберете отново, защото много пъти причините са изключително основателни. Но копнежът за другия човек е толкова голям, че не можете да сте далеч от него и затова избирате да се върнете при бившия си.

Замислете се обаче защо се разделихте. Причини като проблеми със съвместимостта, липса на разбиране, управление на времето и несигурност са няколко неща, върху които може да се работи, ако и двамата го искате. Ако  обаче раздялата ви е следствие на изневяра, лошо отношение към другия човек или нещо подобно, тогава добре, помислете два пъти дали си струва да се върнете при бившия си.

да се върнете при бившия си

Защо искате да се съберем отново?

Претеглете причините си, защо искате да се върнете при него? Това може да е  поради любов, грижа, привързаност и вяра в себе си, че вие двамата можете да се справите заедно. Тогава определено трябва да се върнете и да се съберете отново. Ако само мислите да се върнете с при бившия си, защото сте емоционално зависими от него или не можете без него, това не е правилно. Ако той изобщо не изглежда засегнат от тази раздяла, тогава вие очевидно сте по-добре без тази връзка.

Ще дадете ли всичко от себе си, за да се получат нещата?

Да се върнете при бившия си изобщо не е толкова лесно. Ако искате нещата да се получат, трябва да оставите всичко лошо в миналото си и да започнете на чисто. Мъката от раздялата често води до това, че просто се затваряте в себе си и спирате да мислите реално за нещата. Не ви интересува дали във връзката има потенциал или е станала напълно токсична. Всичко, което ви интересува, е да сте с този един човек.

Помислете добре за това, преди да решите да се върнете при бившия си. Поемете отговорност за действията си и си отговорете дали още има шанс за вас или просто протакате края, защото емоциите ви са твърде крехки. Не забравяйте, че винаги е по-добре да сложите края сега, а не да отлагате неизбежното и да се измъчвате още повече.

да се върнете при бившия си 1

Вашият партньор сигурен ли е като вас, че трябва да се съберете отново?

Въпреки че сте напълно убедени и ще направите всичко, за да работи тази връзка, напълно ли сте сигурни, че вашият партньор е на същата страница? Убедени ли сте, че той е също толкова нещастен без вас, колкото и вие? Че е готов да даде всичко от себе си и да не се отказва от вас?

Ако да, тогава вие напълно заслужавате да се съберете отново и трябва да се върнете при бившия си. Ако обаче той просто се връща с вас като акт на съчувствие, тогава определено не трябва да си губите времето, енергията и емоциите си за него.

И не забравяйте…

Връзката е благословия, когато сте с човек, който изпълва вашия свят и го прави по-добро място. Но също може да бъде истински ад, ако сте просто междинна спирка в живота му. Затова мислете мъдро, преди да решите да се върнете при бившия си. Разбира се, всеки заслужава втори шанс, но въпреки това не позволявайте винаги на сърцето ви да заблуждава ума ви!

Вижте още:

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе