Седем прости трика, с които ще го подлудите в леглото
Любов и партньорство

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Има очевидни актове на флиртуване, но понякога може да го подлудите в леглото с това, което правите, без дори да подозирате. И независимо дали тези дребни действия водят до страстна и бурна нощ или романтична сесия за гушкане, той със сигурност ще има усмивка на лицето си в края на вечерта.

Искате ли да видите тези лесни действия, които ще гарантират, че партньорът ви ще ви желае всяка вечер?

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Продължете да четете, за да разберете няколко прости трика, с които да го подлудите в леглото:

Приближете тялото си по-близо, дори когато вече се гушкате.

Ако се гушкате през нощта, придърпването на тялото му по-близо до неговото е перфектната малка молба за внимание. Като двойка това показва вашето ниво на комфорт и му дава да разбере, че му имате доверие като ваш защитник. Дори ако тази близост не води до нищо, това е солиден начин да се свържете и да подобрите интимността във връзката си.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Докоснете го.

Когато сте в настроение за любов, изненадайте го, като пъхнете ръката си под ризата му, сякаш просто искате да се гушкате. След това почешете пръстите си (с умерен натиск) по торса му. Това спонтанно усещане е достатъчно, за да го накара да загуби дъх! Продължете към врата му, като не спирате леко да го дразните, за да събудите интереса му.

Направете комплимент за това как ухае.

Когато споделяте едно легло заедно, той определено усеща естествения аромат, който оставяте след себе си върху възглавницата. Това със сигурност е достатъчно, за да го подлуди, но е идеалната възможност да му кажете, че чувствате същото! Нещо толкова просто като „Харесва ми, че възглавницата ти мирише точно като теб“, може да засили топлината, тъй като и двамата осъзнавате и оценявате компанията на другия в спалнята.

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Малките тайни на идеалните двойки

Клишетата във връзките, които мъжете харесват

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Сложете си ароматизиран лосион.

Когато се чувствате нервни, намажете ръцете и краката си с вашия (или неговия) любим ароматизиран лосион. Той ще започне да свързва аромата с вашите нощи на страст. Всеки път, когато го помирише върху вас, ще се настройва за тези изживявания. Накарайте го да полудее, като носите същия ароматизиран лосион за вечерна среща. Това е перфектната закачка за това, което предстои по-късно вечерта за двама ви.

Спете голи.

Като оставим настрана ползите за здравето, да спите голи с мъжа си е върховното интимно действие, което можеш да правите всяка вечер в спалнята. Говорете за това да му дадете нещо, за което да мечтае! Когато и двамата съблечете дрехите си в леглото, това е взаимно разбиране на вашата откровеност един с друг като партньори. От друга страна, това също е приятно възбуждане и ви приближава една крачка по-близо до една страстна вечер.

Шепнете си мили неща.

При повечето от интимните контакти в спалнята, вашият мъж просто иска да знае колко го оценявате. Създайте си навика да му казвате какво точно чувствате към него преди лягане, за да завършите всеки ден от връзката си с добра нотка. Разменете „причина защо те обичам днес“, преди да слагате глави всяка вечер. Може да звучи наивно, но огромното чувство на любов, което му показвате всеки ден, е това, което наистина ще го подлуди. Не го правете само с идеята да го подлудите в леглото, а и да създадете по-голяма близост помежду ви.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе