Как да разберете, че партньорът ви губи интерес към връзката спрямо зодията му - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Как да разберете, че партньорът ви губи интерес към връзката спрямо зодията му

Как да разберете, че партньорът ви губи интерес към връзката спрямо зодията му
Астрология Любов и партньорство

Как да разберете, че партньорът ви губи интерес към връзката спрямо зодията му

Вълнението, което идва с нова връзка, може да ви накара да се почувствате като напълно нов човек. Имате засилен интерес към връзката. Затова лесно е да се увлечете във всички романтични срещи и спонтанни бягства през уикенда.

Но какво се случва, когато нещата започнат да стават неудобни? Може да е трудно да се каже дали връзката ви просто охлажда или партньорът ви губи интерес. Въпреки че обикновено има предупредителни знаци преди раздяла, невинаги е лесно да се каже какви са те. За щастие има много неща, които астрологията може да ви каже за това дали половинката ви може да е готова да напусне. Можете да се възползвате от това, че ги знаете, за да поправите нещата и да спасите връзката си. А може и просто да се подготвите, че скоро отново ще сте сами.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете, за да откриете знак номер едно, че вашият партньор е губи интерес към връзката  според зодията.

Овен

Когато Овните са влюбени, те показват привързаността си чрез смели действия. Няма недостиг на романтика, страст и подаръци, когато излизате с такъв човек. Те са свикнали да имат най-доброто от всичко и обичат да се показват. Въпреки това, Овните са склонни да стават мрачни и раздразнителни, ако не се чувстват оценени във връзката. Ако вашият партньор Овен подхваща кавги при всяка възможност или изглежда по-малко привързан към вас, връзката ви може да се насочи към проблеми.

Телец

Телците са известни с това, че са малко упорити във връзките си. Те обаче имат тайна романтична страна, която малцина могат да видят. Тези хора не се пестят, когато става дума за показване на своята привързаност. Също така са чудесен източник на емоционална подкрепа. Те ще зарежат всичко, за да се притекат на помощ на приятел или любим човек. Това означава, че когато Телец внезапно спре да отделя време за вас, трябва да се замислите. Ако е трудно да се засечете с него, защото казва, че има много работа, вероятно губи интерес към връзката. Това може да е началото на края.

Зодиите, които изтощават емоционално партньора си

Изненадващо зрели неща, които да кажеш, като той скъса с теб

Близнаци

Близнаците са известни със своя остър като бръснач ум и чар. Те са естествени комуникатори, които обичат да обменят идеи. Те ще дадат цялото си внимание на един романтичен партньор. Когато Близнаците са влюбени, те ще прекарват часове, разказвайки ви за най-съкровените си мисли, мечти и цели. Така че, ако ви е по-трудно да ги накарате да ви кажат какво са намислили, това може да е знак, че нещата са нестабилни.

Рак

Ракът е един от най-емоционалните знаци на зодиака. Правилният партньор кара Рака да се чувства достатъчно сигурен, за да излезе от черупката си. Тогава той ще покаже своята нежна страна. Те ще отворят сърцата си и ще споделят най-съкровените си мисли. Това също така улеснява да разберете кога Ракът вече не е на 100% отдаден на връзката и губи интерес към нея. Точно както бързо се отворят, те ще се оттеглят обратно в черупката си, ако смятат, че вече не искат да бъдат с вас.

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Лъв

Когато Лъвът е влюбен, той излъчва обич. Тези уверени огнени знаци обичат да изразяват своята преданост чрез физическо докосване и качествено време. Лъвовете виждат креативността и страстта като сърцевината на всяка дълготрайна връзка. Това означава, че бързо ще се отегчат или ще останат без вдъхновение, ако връзката започне да се влошава. Имайте предвид, че най-бързият начин да загубите партньора си Лъв е да задушите въображението му. Също не е добре и да го критикувате.

Дева

Девата управлява ежедневните действия, рутината и безкористността. Когато Девата е влюбена, тя е напълно отдадена на партньора си. Тези хора изразяват своята признателност чрез различни действия. Предпочитат взаимоотношения, в които и двамата могат да растат заедно. Но когато една романтика изстине, може да се почувствате така, сякаш вие и вашият любим  от зодия Дева не можете да се разберете за нищо. Колкото по-пасивен става вашият партньор Дева, толкова по-вероятно е нещата да приключат.

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Везни

Везните са знакът на връзките и дългосрочните партньорства. Тези приятелски настроени въздушни знаци обичат близки отношения. Те се радват да споделят успеха си с другите. Когато Везните са влюбени, те ще вземат предвид партньора си при всяко решение, което вземат за бъдещето. Никога няма да останете да се чудите къде сте с тях. Въпреки това, ако тези хора смятат, че връзката ви може да няма повече бъдеще, ще го разберете. Когато човек от тази зодия губи интерес към връзката, той ще стане студен и дистанциран. Въпреки че може да не каже, че се отказва, действията му ще говорят много.

Скорпион

Скорпионите са известни със своята интензивност и страст, която влагат във връзките си. Може да е трудно да се опознаят в началото, но когато един Скорпион се влюби, те е дълбоко. Прекалено хладното им отношение бързо се стопява и разкрива ярък романтик със сериозна емоционална дълбочина. Това изглежда страхотно, но както знаете, всяка монета има две страни. Затова трябва да бъдете предупредени за нещо. Ако накарате един Скорпион да се почувства съден за по-нежната си страна, той отново ще стане студен. И това може да се случи само за миг, без дори да сте го очаквали. Никога не сте изпитвали мълчаливо наказание, докато не сте били от грешната страна на Скорпион.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Стрелец

Що се отнася до връзките, Стрелецът е най-нетрадиционната зодия. Те не обичат да стоят на едно място твърде дълго и винаги търсят следващата голяма тръпка. Когато Стрелецът е влюбен, очаквайте животът да се превърне в приключение. Те винаги ще резервират допълнителен полет или ще грабнат втори билет за концерт за своята половинка. Но този огнен знак има диво сърце, което не може да бъде опитомено. Така че, ако вашият любим Стрелец започне да се чувства задушен, той ще започне да губи интерес към връзката. В резултат на това може просто да тръгне на следващото пътуване без вас.

Козирог

Когато става въпрос за срещи и брак, никой не го приема по-сериозно от Козирога. Въпреки че може да не са най-ярките любовници, те със сигурност са най-надеждните. Когато Козирогът е влюбен, няма твърде голяма пречка, която връзката да преодолее. Въпреки това, ако Козирогът почувства, че не сте толкова инвестирани в успеха, колкото те, той ще реагира. Следователно ще спре да ви отделя своето време и внимание.

Водолей

Водолеите са бунтовниците на зодиака, често се лутат между различни приятелски групи, кариери и хобита. Необходима е дълбока, лична връзка с друг човек. Едва тогава този знак  може да го приеме за потенциален романтичен партньор. Поради тази причина е много обичайно Водолеите да се нуждаят от основа за приятелство, преди да се запознаят. Когато Водолей е влюбен, връзката се чувства като преспиване с най-добрия ви приятел. Въпреки това, ако вашият партньор Водолей започне да се чувства изолиран, той ще губи интерес към отношенията ви. И тази връзка, и романтичният огън ще изчезнат бързо.

Риби

Рибите обичат да прекарват времето си и да дават енергията си за хората, на които държат най-много. Тяхната непредубеденост и интуиция ги правят невероятно добри слушатели и грижовни партньори. Когато Рибите са влюбени, те ще отворят напълно сърцето си. Ще споделят своите тайни, мечти и желания. Те обаче могат да се разлюбят също толкова бързо, колкото и да се влюбят. Така че, ако вашият партньор от зодия Риби започне да изгражда емоционални стени, това не е добър знак. Ако той отказва да вижда нещата от вашата гледна точка, това може да е краят на връзката ви.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица