Вярвай, че един ден ще срещнеш онзи мъж, който ще иска да те показва на целия свят - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Вярвай, че един ден ще срещнеш онзи мъж, който ще иска да те показва на целия свят

Любов и партньорство

Вярвай, че един ден ще срещнеш онзи мъж, който ще иска да те показва на целия свят

Истината е, че днес отношенията са сложна материя, а любовта и верността тема табу.  Не че някога е било просто, но живеем в свят на почти неограничени възможности, а вниманието ни е твърде трудно да се задържи върху конкретен човек.

Никога не сме имали толкова голям избор и не сме били толкова самотни в същото време като общество. Това е особено вярно, когато става въпрос за сексуални отношения, запознанства и най-вече за романтика.

Признаци, които показват, че той не държи на теб 

Търси те само когато изпитва сексуална нужда

Най-големият от неоспоримите признаци, че не сте в сериозни отношения е, че той те търси единствено, когато иска да задоволиш сексуалните му нужди.

Ти си просто за разнообразие, част от менюто, и когато поиска си на едно съобщение разстояние. Определено не е от най-приятните моменти да разбереш, че те възприемат като забавление, но разбира се понякога това не е крайно лошо. Стига да нямаш чувства и просто се забавляваш. Но ако се влюбиш – гориш.

Ти винаги сте резервен план и графикът ти няма значение

Има едно нещо, което всеки човек прави, когато наистина харесва някого или потенциално може: той е внимателен. Когато винаги си план Б и той не се съобразява с твоите ангажименти, най-вероятно не иска нищо сериозно от теб. Може би не  е никак приятно всеки път ти да си тази, която се съобразява с него и примирява, когато той е зает и не може да се видите.

Но ако той има сериозни намерения към теб и държи на самата теб, тогава ти ще си не само негов приоритет, но и ще се съобразява с твоите ангажименти.

Разочарование след разочарование

Да, надеждата е тази, която крепи човек, но също и която го наранява повече от всяко друго очакване или вярване. Да, надеждата може би умира последна, но все пак умира. Жената често е склонна да търпи неприличното поведение на мъжа, в когото е влюбена в името на това, че един ден той ще започне да изпитва същите чувства към нея, но уви.

Подобни вярвания и надежди водят до още по-болезнени разочарования и единствената истина е, че пропиляваш времето си, а то е безвъзвратно. Скъпа, ако един мъж иска да бъде с теб, той ще ти го покаже. Ако ли не – примири се. И кажи край.

Колкото по-рано прекъснеш този болезнено любовен кръговрат, толкова по-бързо ще може да го превъзмогнеш и да дадеш шанс на някой друг, който наистина ще държи на теб и ще иска да те показва на целия свят.

Нищо, което казваш, няма значение за него

Друг от класическите и неоспорими признаци, че не държи на теб е, когато той не обръща внимание на нито една твоя дума. Този човек може да те ласкае с красиви комплименти в началото, но това е просто игра, в която иска да спечели плячката си и знае, че това е лесен начин.

Но когато става дума да те изслуша на по-дълбоко ниво от странния коментар или шега, не може да го направиш, защото той не се интересува от теб, твоите чувства и емоции. Ти си само десетминутна тръпка за него и това е всичко.

Твоите бъдещи надежди и мечти се игнорират

Може да вярваш, че излизате с някого и това е повече от просто забавление. Искрено се надяваме да е така. Но един от предупредителните знаци, че това е просто флирт и нищо повече е, че бъдещите ти надежди и мечти не означават нищо за другия човек.

И всеки път, когато му споделяш за тях той или не те слуша или те прекъсва и започва да говори отново за себе си. Твоите мечти нямат значение за този човек, защото той не планира бъдещето си с теб.

Твърде много от нас в крайна сметка са заседнали в ужасни взаимоотношения или празни срещи, никога не намирайки това, което търсим, и продължавайки да се чувстваме ужасно за неща като това, че мъжете не искат нищо повече от просто сексуални отношения с нас. Но това не трябва да ни отчайва.

Един ден Бог ще ни изпрати правилният човек. А до тогава не бива да спираме да се усмихваме и наслаждаваме на всичко, въпреки любовните разочарования. Те са част от красивото пътуване, наречено Живот.

 

0 Shares
Tagged , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица