Трите грешки, които един Лъв прави във връзка
Астрология Любов и партньорство

Трите грешки, които един Лъв прави във връзка

От успокояваща и ведра до разочароваща и влудяваща – любовта има две крайности, които се проявяват във връзка. Има много фактори, които решават кои от тези две неща ще преживеете в любовния си живот. Космическото съвпадение или отчуждението на звездите винаги се считат за основен елемент за проверка на съвместимостта на отношенията ви.

Ако самият вие сте зодия Лъв или обичате някой роден под този знак, значи следващите редове са за вас. Сигурно умирате от желание да разберете какви грешки в отношенията можеш да направите, които ще сложат край на любовния ви живот с лоша нотка. Въпреки че в крайна сметка Лъвовете са силни и смели, има различни качества, които могат да представляват проблем в любовния им живот. Когато става въпрос за взаимоотношения, вашият зодиакален знак може не само да изясни вашите черти. Също така може да ви накара да разберете как да обичате този Лъв за по- дълъг период от време.

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Ето един поглед към трите основни грешки, които Лъв прави във връзка:

Иска любовният му живот да изглежда точно като филм.

Лъвовете са свързани с романтика, удоволствието и страстната любов. Те сравняват интимния си живот с вълшебните филмови афери, които допълнително повишават очакванията им в любовта. Кой не се наслаждава на началната фаза на медения месец на една връзка, където всичко изглежда вълшебно? Но Лъвовете стават малко досадни, когато този ранен етап от връзката приключи. Продължавайте да изпълвате своя Лъв с искра, като правите малки неща за него. Изведете го среща или опитвайте нови техники в спалнята. Трябва да му дадете по- скоро да разбере, че нещата, които вижда във филмите, няма как да се случат в реалния живот.

Там, където любовта не е взаимна има болка, огорчение и тъга

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Любители са на вниманието.

Повечето Лъвове се нуждаят от постоянно внимание от партньора си, дори в грешни ситуации. Те понякога проявяват незрялост във връзка и детинско поведение. Лъвовете обичат да говорят своите неща, било то за деня или чувствата си. Но веднага щом партньорът им започне да споделя нещо, те стават малко нетърпеливи и дори груби груби. Те не само са самопровъзгласили се звезди, но винаги търсят оценка от партньора си. Ако имате връзка с Лъв, не забравяйте да им дадете цялото си внимание. Поглезете ги като дете и отделете достатъчно време, за да говорите за деня им.

Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите 3 дни?

Прекалено обсебени или ревниви са.

Лъвовете са родени любовници, но поради тази дълбока страст към любовта, те излизат малко неподготвени. Понякога дори прескачат оградите на емоциите. Поради безкрайния си страх да не бъдат измамени, Лъвовете остават емоционално несигурни във взаимоотношенията си. Поради това понякога те стават прекалено притежателни и ревниви, дори и без повод от партньора си. Ако се срещате с Лъв, дайте му от време на време успокоение и се опитайте да се включите в решаването на проблемите им. Така ще ги направите щастливи и емоционално удовлетворени.

Казват, че всяко влакче в увеселителен парк има някои завоя и само това го прави забавно. Споровете, горещината или ревността са напълно неизбежни във връзка и всеки има право да прави малки грешки. Това са често срещаните грешки, които Лъвовете обикновено правят в една връзка и ако им обърнете малко внимание, любовта  ви може да процъфтява.

Вижте още⤵️

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе