Визуален тест: Какъв подарък ще ви донесе това лято?

визуален тест какъв подарък ще ви донесе лятото
Психология

Визуален тест: Какъв подарък ще ви донесе това лято?

С този визуален тест ще разберете с какъв подарък ще ви зарадва това лято. Всички обичат подаръците! А те от своя страна са различни. Малки и големи, практични и символични – всички те могат да ни заредят с много приятни емоции!

Визуален тест: Какво ви очаква през седмицата? 

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: изберете карта и тя ще ви „каже“ какво ви очаква в любовта 

Силни молитви към Св. Дух 

Визуален тест: Какъв подарък ще ви донесе това лято?

Ето как да се подготвите за теста, за да получите възможно най-точните резултати:

= Концентрирайте се върху изображенията.

= Изберете едно от трите кейкчета от снимките, това трябва да ви отнеме не повече от 5 секунди.

визуален тест какъв подарък ще ви донесе лятото

Разберете какъв подарък ще ви донесе това лято.

Кейк номер 1:

Ако сте избрали кейкът с ягоди – вашият подарък няма да бъде от материален характер! Нещо на чувствено ниво ще ви посети и ще ви направи неочаквано щастливи! Най-вероятно ще срещнете човек, с който ще усетите духовно единство! Това ще бъде приятел, който ще бъде на една вълна с вас. Ще се разбирате с половин дума. Именно с този човек можете да преминете през живота ръка за ръка и да бъдете верни партньори един на друг. Новият приятел ще стане опора за вас в най-важните въпроси, основното е да можете да го разпознаете сред тълпата от хора, които ежедневно срещате по пътя си!

Кейк номер 2:

Ако сте избрали кейк номер 2, значи сте голям късметлия! Вселената усети, че вие сте достигнали високо ниво на осъзнаване и сте в състояние самостоятелно да правите избори в живота си! Можете да си пожелаете подарък и да го получите възможно най-скоро. Основното нещо е ясно да формулирате целта си, да помислите как сами бихте могли да се доближите до нея и да започнете да правите първите стъпки. Помощта на Вселената ще ви придружава на всеки ъгъл и затова пътят ще бъде лесен. Основното нещо е да изберете разумно всичко, което искате, и да не пръскате универсалната магия върху дребния списък с желания. Мислете глобално!

Кейк номер 3:

Ако сте избрали кейк 3, значи ви предстои голям празник! Може би някой ще ви покани на събитие или вие сами решите да създадете парти атмосфера около себе си! Едно празнично събитие трябва да ви донесе много положителни емоции! Така ще имате възможността да срещнете голям брой хора, които могат да играят важна роля в живота ви. Е, като цяло ще можете да си починете чудесно и да натрупате сили за по-нататъшните си дейности! Най-важното е да не оставате организацията на събитието на заден план и ако сте поканени на такова, тогава не пропускайте, да се съгласите!

Харесахте ли си бъдещите подаръци?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе