Визуален тест: Какъв тип жена сте и с какво привличате мъжете

Визуален тест: Какъв тип жена сте и с какво привличате мъжете
Психология

Визуален тест: Какъв тип жена сте и с какво привличате мъжете

Много жени си мислят, че не са достатъчно привлекателни. Те смятат, че мъжете гледат само визията. Но грешат. Цели 85% от представителите на силния пол, които желаят сериозна връзка, обръщат внимание не на външния вид, а на характера.

Разберете какъв тип жена сте и какво у вас привлича най-силно мъжете.

Правила за провеждане на теста

За да получите най-точен резултат:

 

  • Изключете всичките си мисли.
  • Фокусирайте се върху собствената си личност.
  • Представете си, че някой, когото харесвате, ви гледа.
  • Опитайте се да се съсредоточите върху усещанията си.
  • Разгледайте силуетите.
  • Кой от тях намирате, че по някакъв начин е свързан с вас?
  • Разчитайте на интуицията си. Тя определено ще ви помогне.

Отговори на теста

Кой номер силует избрахте?

1. Спонтанна

Вие имате неспокоен характер. Винаги се активна и с приповдигнато настроение. Мъжете усещат вашата енергия и не могат да й устоят. Те се влюбват във вас от пръв поглед!

2. Фатална

Щом мъжете ви видят, кръвта им започва д акипи! Те са готови да се борят за вашето внимание. Привлича ги най-вече това, че сте страстен човек, който притежава специален магнетизъм. Вашата решителност и независимост лесно печелят сърцата на силния пол.

3. Домакиня

Вие определено знаете как да създадете уют в къщата и да накарате мъжа да се почувства комфортно. Изключително сте грижовни и внимателни към противоположния пол. Точно тези ви качества карат мъжете да ви „носят на ръце“!

4. Романтична

Вие сте просто очарователен човек, който се отнася нежно към противоположния пол. За мъжете сте истинска фея. Не сте конфликтна личност и се отнасяте с уважение към любимия човек.

5. Чувствена

Вие знаете как да съблазните мъжете само с един поглед. Мъжът до вас се чувства перфектно! В същото време умира да ви защитава, защото ви вижда крехка и уязвима.

6. Желязна

Вие сте Желязната лейди! Винаги целенасочена и знаете точно какво искате да постигнете. Такива жени привличат силни мъже. Точно такава жена мечтае да има до себе си един сериозен бизнесмен.

Ако все още смятате, че изобщо не привличате мъжете, вгледайте се по-отблизо в себе си. Възможно е все още да не сте намерили своята сродна душа, затова прости изчакайте и се усъвършенствайте! Денят на срещата с мъжа на живота ви наближава с всеки изминал ден!

Tagged , , ,
на горе