ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Какво е вашето емоционалното състояние в момента

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ Какво е вашето емоционалното състояние в момента
Психология

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: Какво е вашето емоционалното състояние в момента

Добре е да сме наясно с емоционалното си състояние, за да сме в състояние да извършваме нормалните си дейности. Защото повишеното емоционално състояние или обратното – ако сме настроени на тъжна вълна, може да ни навреди и да провали всичките ни планове.

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ Какво е вашето емоционалното състояние в момента

Този визуален тест ще ви помогне да определите моментното си емоционално състояние и ще ви предупреди за това от какво трябва да се пазите в момента?

Как да направите теста?

    • Опитайте се първо да се отпуснете.
    • Не мислете за нищо.
    • Фокусирайте се върху вътрешните си чувства.
    • Разгледайте снимките на цветята.
    • Кое цвете ви харесва най-много?

1. Несериозността ви завладяла. Загубили сте самообладание и не приемате нищо сериозно. Това поведение може да ви навлече проблеми.
2. В момента сте в еуфория! Това усещане напълно ви потопи в най-приятните усещания. Сега сте отпуснати и може да не забелязвате сериозни промени в живота си, но те са на прага.
3. Някой ви е обидил и се опитвате да прикриете тази емоция. Ако не я извадите наяве, проблемът ще се задълбочи. Трябва да поговорите с някого и да изясните нещата.
4. Вие сте много спокойни, но и фокусирани върху нещо важно. Но вашият мироглед в момента е стеснен. Пропускате някои важни моменти, които са от голямо значение. Помъчете се да видите ситуацията от друг ъгъл.
5. Ентусиазирани сте. Това със сигурност е добре! Въпреки това, внимавайте с тези емоции, може да ви провокират да поемете повече отговорности, отколкото можете да понесете.
6. В момента ревнувате някого или изпитвате завист за нещо. Чувството е неприятно и ви преследва, а вие сте постоянно изнервени. Самочувствието ви се губи. Трябва да се отървете от негативната емоция по-скоро.
7. Погълнати сте от вътрешната празнота. Сега сте безразлични към всичко. Трябва да намерите подкрепа от близък човек, да си набележите цел в живота, в противен случай можете да изпаднете в депресия, а това е опасно.

Емоционалното състояние е важен фактор за всеки човек. Балансът е задължителен. Затова се научете да „изхвърляте“ отрицателните емоции и да насърчавате положителните си чувства.   

Tagged ,
на горе