Вензи стана баща, похвали се в социалните мрежи

Вензи стана баща, похвали се в социалните мрежи
Лайфстайл

Вензи стана баща, похвали се в социалните мрежи

Популярният изпълнител Вензи стана баща на момче.

„Благодаря от цялото си сърце за милите ви пожелания! Както винаги обичам да казвам, без всички ВАС, нищо от това, което правя не би имало смисъл! Благодарен съм, че ви има! Обичам Ви! Безкрайно много!”, написа Вензи в личния си профил в Instagram.

 

В другата социална медия Facebook пък поп, хип-хоп и R’n’B певецът, който е и още композитор, текстописец и музикален продуцент, сподели:

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от VenZy (@venzyofficial)

„Слава на Господ Бог, твореца и вседържателя на всичко съществуващо, Слава на Исус Христос и Пресветата Божия Майка Дева Мария! Роди ми се син! Казва се Антони, тежи 3.340 и е 49 сантиметра! Благодаря ти, Евгения Славова, за най-прекрасният подарък на света!, написа изпълнителят. Нека Господ Бог бди над теб! Сине, мама, татко и всички твои роднини винаги ще са до теб и ще те закрилят! Аз ще направя всичко, което е по силите ми, за да те възпитам, да станеш един достоен българин, мъж и най-вече човек! Нека Господ Бог бди над теб! Обичам те от цялото си сърце!”

 

Антонио се е явил на бял свят в столичната болница „Шейново”.

 

33-годишният Венцислав Милър Ауори, както е цялото име на Вензи, е заедно с приятелката си Жени от 2017 г. Преди това той имаше дългогодишна отношения с друга дама, но самият той сподели преди време, че „е инвестирал прекалено много в тази връзка”.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от VenZy (@venzyofficial)

Вензи е един от най-популярните от младото поколение музиканти у нас. Неговата кариера с нотите започва още, когато е на 3 г., започвайки да пее в  Детския радиохор към Българското национално радио. Талантът на Вензи е от поколения по майчина му линия. Прадядо му бил цигулар, а баба му е детски педагог по пеене и акордеон.

 

Бащата на Вензи е нигериец, който учи икономика в България и така се запознава с майка му, изучаваща по това време медицина.

на горе