Валерия и Ергенът организират сватба в Бургас

Валерия и Ергенът организират сватба в Бургас
Интересно

Валерия и Ергенът организират сватба в Бургас

Валерия и Ергенът организират сватба в Бургас! Победителката от втория сезон на Ергенът Валерия и ергенът Евгений Генчев предизвикаха фурор  в Бургас, след като се появиха на плажа в бургаския квартал Сарафово. Вижте подробности тук. Те се държаха за ръце, демонстрираха интимност и следваха плътно зад двете кучета, към които Валерия се отнасяше със същото внимание и любов, както би се отнасяла с любимия си.

Валерия и Ергенът организират сватба в Бургас

Първи приятелки: Елена, Айлин и Валерия са заровили томахавката след „Ергенът“

Припомняме, че преди дни беше излъчен финалният епизод на романтичното риалити, в който Евгени избра своята фаворитка.. Въпреки нейните ексцентричности, въпреки мнението на майката на Ергенът, която със сигурност не я харесваше. Отдавна се твърдеше, че връзката между Валерия и Евгений няма да просъществува  и той ще се жени, но не за нея, а за Елена, друга финалистка в шоуто. Днес тези слухове бяха разбити.

Евгени и Валерия не само са на почивка в Бургас, но и проверяват условията в луксозен комплекс в кв. Сарафово, където смятат да вдигнат  страхотна сватба. Това вероятно ще се случи още през юни.

Евгени също планира голям концерт в летния театър на морския град след месец. Той най-вероятно ще съчетае най-важното събитие от живота си със своя концерт.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanya Shtereva (@vanyashtereva)

Междувременно Ваня Щерева публикува снимка на влюбените. Коментарът от нейна страна беше : „Приказката свърши. За да продължи“. Снимката е направена в Бургас, където присъстваха и  писателката и сценарист на „Ергенът“  предполага се, че помагат за организацията на сватбата на Евгени и Валерия.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе