близнаци-хороскоп за месец ноември 2023
Астрология

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за август 2023

Близнаци-хороскоп за август 2023: Какво са подготвили звездите за родените под влиянието на знака на Близнаци? В месечния хороскоп за представителите на знака ще намерите информация за основните събития касаещи този месец – точна астрологична прогноза. Близнаци-хороскоп за август включва: обща прогноза, здравен хороскоп, любов и взаимоотношения, финансов и работен хороскоп, Таро-прогноза и астрологичен съвет.

ОВЕН-хороскоп за август 2023

ТЕЛЕЦ-хороскоп за август 2023

Близнаци-хороскоп за август 2023: обща прогноза

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци-хороскоп за август: За някои от вас този месец може да донесе със себе си много грижи. Опитайте се да погледнете себе си и заобикалящата ви реалност с поглед от различна страна (като наблюдател), като във филм. Каквито и облаци да се събират над главата ви, колкото и да е трудно, не се отчайвайте. Бъдете изключително честни със себе си и другите хора. Не говорете твърде много за личния си живот, спазвайте разумна дистанция във всяка комуникация, не бъдете твърде откровени. Отложете всяко пътуване, водете скромен, уединен живот и намерете радост в него.

Вашата мотивираща мисъл за месеца: „Радвам се на живота!“

Близнаци-хороскоп за август 2023: здравен хороскоп

Близнаци-хороскоп за август: До голяма степен здравословните проблеми са възможни по психологически причини и могат да бъдат свързани с преживявания. Дихателните упражнения могат да ви помогнат да се успокоите и балансирате.

През втората половина на месеца е възможно обостряне на хронични заболявания. Рисковата зона е стомашно-чревният тракт. Възможни са и хормонални проблеми. Следете вашето благосъстояние, водете здравословен начин на живот и при най-малкото неразположение се консултирайте със специалист.

За да поддържате добро настроение, не бъдете лениви. Не си позволявайте да стоите дълго време на едно място.

Близнаци-хороскоп за август 2023: любов и взаимоотношения 

месечен хороскоп близнаци

Близнаци: През август свободните Близнаци ще се радват на голямо внимание от влиятелни хора от противоположния пол. Според звездната информация в близкото обкръжение ще се появи човек, който напълно споделя вашите възгледи за много неща. Първо, той ще стане надежден приятел, а след това – верен спътник в живота. И така, че никой да не забележи щастието ви, дръжте се скромно, сякаш нищо не се е случило. Не губете ума си сред обществото и на работа.

Семейните Близнаци ще се справя добре със своите ангажименти. Вашата искреност и откровеност ще бъдат оценени. Също така, има шанс делата на любимия ви да вървят нагоре и това ще добави още повече хармония към отношенията.

Близнаци-хороскоп за август 2023: финансов и работен хороскоп  

Близнаци: Не се очакват фундаментални промени в работата. Въпреки това, в никакъв случай не трябва да се паникьосвате. Запомнете: необмислените и импулсивни действия във всичко, свързано с работата, могат да имат неприятни материални последици. Прекалената активност и амбиция няма да донесат желания резултат.

Приблизително същата картина се очертава и при финансовите въпроси. Ще трябва постоянно да решавате някакви финансови проблеми, да запълвате дупки в бюджета, да плащате стари и нови сметки. Бъдете достатъчно сериозни към разходите, особено в средата на месеца.

Мъдрост, която би могла да ви помогне в напрегнати моменти:

Алън Уотс: „Това, което е, се определя от това, което не е: удоволствието се определя от болката, животът от смъртта, движението от почивката. Очевидно нашите умове не могат да създадат концепция за това какво означава да бъдеш, без да създадеш противоположната концепция за „да не бъдеш“. Търсенето на нирвана (освобождение) предполага съществуването на цикъла на раждане и смърт); желанието за просветление показва, че човек е в състояние на неизвестност. С други думи, след като нирвана стане обект на желание, тя се превръща в елемент на самсара.“

Близнаци-хороскоп за август 2023: Таро-прогноза

Целият месец ще премине под знака на картата Тройка пентакли. В широк смисъл това означава развитието, което се планира в паричната и трудовата сфера, в домакинството и семейните дела. Очаква ви заслужено възнаграждение за положения труд и умелото използване на вашите знания и таланти. В същото време има добри възможности за печалба. Ако мечтаете за висока позиция и признание, тогава определено ще получите това, което искате. Има отлични шансове да се придвижите нагоре по корпоративната стълбица. Бъдете трудолюбиви, гледайте широко на нещата, научете се да се продавате изгодно и не пренебрегвайте съветите на хора, които са компетентни в своята област.

Близнаци-хороскоп за август 2023: астрологичен съвет 

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци: Успехът е близо, но имате опонент, който прави всичко възможно да попречи. Не трябва да се разстройвате и да се тревожите за това: със спокойна душа се откажете от позициите си. Всъщност това, което толкова много желаете да получите, ще се окаже съвсем различно от това, което сте си представяли. Сега е важно да си починете добре. Опитайте се спокойно да приемете, че обстоятелствата не вървят така, както бихте искали. Развеселете се, малко по-късно и Вселената ще ви се усмихне.

БЛИЗНАЦИ-хороскоп за август 2023 Зодии и интериорен дизайн

Tagged , , ,
на горе