астрологичен съвет за 12 март 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 9 март 2023

Астрологичен съвет за 9 март 2023: Нека вашето истинско аз бъде видяно и чуто.

Дневен хороскоп за 9 март 2023

Любовен хороскоп за 9 март 2023

Постен шоколадов кекс: как да си направим вкусен сладкиш без яйца и мляко

Салата витаминозна бомба

Народни средства срещу листни въшки (15 доказани рецепти)

Ето защо не трябва да изхвърляте картофените обелки

Астрологичен съвет за 9 март 2023

Астрологичен съвет за 9 март 2023 зодия ОВЕН

Астрологичен съвет за 9 март 2023

Ако се съмнявате или не сте сигурни в себе си, погледнете навътре и намерете силата да станете по-силни. Думите, които си струва да бъдат произнесени, могат да дойдат ви бъдат от помощ: „Аз съм силен/силна“. „Заслужавам щастие“, „Заслужавам да обичам и да бъда обичан/а“. Повтаряйте си, когато се погледнете в огледалото и ще видите магията.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 9 март 2023

Движението и прогресията се показват на звездната карта. Нещата безпроблемно ще преминат на следващото ниво, независимо къде се намирате. Телците, които имат връзки от разстояние, е време да направят крачка към съдбата. Вижте как можете да подходите към половинката си.

Астрологичен съвет за 9 март 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 9 март 2023

Контролирайте се, когато тайните ви бъдат разкрити. Ползата от познаването на истината е, че ви дава яснота за това къде се намирате в живота. Близнаци, бъдете сигурни, че стоите здраво на краката си, за да не ви завладеят приливите и отливите.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 9 март 2023

Днес звездите ви препоръчват да поставите телефона си на самолетен режим. В същото време трябва да обърнете внимание на факта, че действията наистина са по-важни от думите. Помислете, че може би има някой до вас, който не казва заветните три думи, но ви прави истински щастливи. Споделете вашите истории или тайни един с друг.

Астрологичен съвет за 9 март 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 9 март 2023

Вярвайте, че ще бъдете по-щастливи, когато споделите какво се случва в душата ви. Ако се чувствате противоречиви относно бъдещето на дадена връзка, изразете емоциите си. Близките ви няма да знаят как да бъдат с вас, ако не си позволите да бъдете честни.

Астрологичен съвет за 9 март 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 9 март 2023

Струва ви се, че по някаква причина вашите позиции са застрашени от срив, а околните не ви вдъхват доверие. Намерете опора, Деви. Тя може да е там, където не очаквате. Помощта ще дойде отвън – дали от случаен събеседник или от стар познат… Доверете се на интуицията си.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 9 март 2023

Криете ли истинските си чувства, обиди и страхове, за да не нараните този, на когото държите. Но възможно ли е да се разчита на искреност в отговор? Доверете се на този човек най-интимно и ще бъдете чути. Не се страхувайте, че няма да бъдете приети. Истината е на ваша страна.

Астрологичен съвет за 9 март 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 9 март 2023

Време е да дадете любов и да я получите в замяна. Скорпиони, звездите са ви подготвили ден на романтика и приятни изненади. Не се страхувайте, никой няма да ви уреди сцена на ревност! Наслаждавайте се да бъдете център на вниманието.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 9 март 2023

Обърнете внимание не само на ежедневните действия, но и на повтарящите се тревожни мисли и представи. Тъй като определена степен на контрол над ума ще помогне на представителите на огнения елемент да повишат своята ефективност.

Астрологичен съвет за 9 март 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 9 март 2023

Днес представителите на този знак ще осъзнаят, че се намират на красиво място и заобиколени от хора, които им носят щастие. Затова, Козирози, спрете да сте студени към близките си и им благодарете за всичко, което са направили за вас. Скоро Вселената ще ви възнагради за всички трудности, през които сте преминали.

Астрологичен съвет за 9 март 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 9 март 2023

За да извлечете максимума от енергията си, обмислете поставянето на глобални цели. Мъдреците са казали, че целите вдъхват живот и енергия на всеки ден. Целите ни вдъхновяват и ни дават сили да ставаме от леглото всяка сутрин. На свой ред наличието на рутина ще ви помогне да изпълните плана си.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 9 март 2023

Днес е повратната точка, Риби. Сега нещата започват да се подобряват. Ще имате възможност да изградите нещо солидно за себе си. Трябва да имате в предвид, че няма да постигнете нищо без фокус, дисциплина и постоянство. Знайте, че всичките ви големи мечти са наблизо.

Астрологичен съвет за 9 март 2023 5 минутен хак за почистване на хладилник

Tagged , ,
на горе