Астрологичен съвет за 9 април 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 5 април 2023

Астрологичен съвет за 5 април 2023: Дайте път на волята и вярата в доброто. Повярвайте, цялата свобода и щастието е вътре във вас!

Седмичен хороскоп 3 април-9 април 2023

Дневен хороскоп за 5 април 2023

Любовен хороскоп за 5 април 2023

„Кадифени“ великденски яйца: забавен начин за боядисване на яйца, за които може би не знаете

Как да си направите безвреден прах за пране

Домашна рецепта за Великденски меденки

Астрологичен съвет за 5 април 2023

Астрологичен съвет за 5 април 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 5 април 2023

Днес е подходящо време да обмислите талантите си. За да се превърне вашата дарба в проявен талант, трябва да работите упорито върху нея. И днес е най-лесният начин да го направите. Не се страхувайте и направете първите стъпки. Енергиите на деня ще вдъхновяват да покажете дарбата си – вслушайте се в желанията, мечтите си.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 5 април 2023

Осъзнаването на вашата цел ще ви помогне да излезете от състоянието на заблуда. Не позволявайте на депресивните мисли да завладеят емоциите ви. Бъдете нащрек, ако има желание да бъдете невидими. Това също са сигнали, че сте загубили вяра в себе си и сте загубили връзка с онази божествена искра, която е във всеки човек.

Астрологичен съвет за 5 април 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 5 април 2023

Научете се да поемате пълната отговорност за решенията си върху себе си и да не я прехвърляте на някой друг. Това е вашият живот и ще бъде по-добре, ако контролирате колесницата на собствената си съдба. Нека целите, които си поставяте да са малко по-високи, по-духовни и по-красиви от представата ви.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 5 април 2023

Раци, днес ще бъдете привлечени от общуването и забавленията. Опитайте се обаче да не позволявате на емоциите да ви влияят на 100 % на ума. Опитайте се да намерите „златната“ средата между работата и свободното време.

Астрологичен съвет за 5 април 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 5 април 2023

Лъвове, никога не се отказвайте. Вашето отлично чувство за хумор и оптимизъм отново ще ви измъкнат от бездната. Способността да виждате светлината, когато около вас има тъмнина, ви помага да останете на повърхността и да се издигнете до мечтата си. Така че спрете да се обезсърчавате и си спомнете кои сте всъщност.

Астрологичен съвет за 5 април 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 5 април 2023

Деви, възможно е днес да имате склонност към повишено чувство на самонадеяност. Опитайте се да намалите жарта си и да се убедите, че нямаше да постигнете нищо без вашия сплотен екип. Благодарете на тези, които остават до вас в най-трудните моменти.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 5 април 2023

Везни, не се страхувайте да изразите чувствата си на човека, към който ги изпитвате. По-добре е да съжалявате за това, което сте направили, отколкото за това, което не сте дръзнали. Може би вашият любим човек също се притеснява да направи първата стъпка, помогнете му и всичко ще си дойде на мястото.

Астрологичен съвет за 5 април 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 5 април 2023

Време е да направите дълга ретроспекция на живота си. Оценете моментите, хората и ситуациите, които изтощават вашите резерви, срещу взаимоотношения, които не се основават на основата на реципрочност и доверие. Да кажете „не“ или да изберете сами може да се почувствате неловко.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 5 април 2023

Преразгледайте житейската си траектория от по-висока перспектива, да прецените кое е проработило и кое не, за да можете да пристъпите в бъдещето с по-голямо съзнание.

Астрологичен съвет за 5 април 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 5 април 2023

Всеки път, когато в ума ви се появи ограничаващо убеждение или думите „не мога“, направете пауза и се преместете в пространството на осъзнаването. Пътувайте назад във времето до момента в личната си история, когато тази мисъл е навлязла в психиката ви.

Астрологичен съвет за 5 април 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 5 април 2023

Позволете си да получите благословии, които се изсипват в чашата ви с щедрост и любов. Сега е моментът да се сближите със семейството си. Време е да опознаете по-добре любимите си хора и да ги подкрепите по начина, по който се чувствате призвани.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 5 април 2023

Сърцето ви тегли в определена посока. Просто трябва да се доверите на това, към което ви призовава. Ако оставите главата си да ви пречи при вземането на решения, това няма да ви помогне. Не забравяйте, че поставянето на себе си на първо място не е престъпление. Не се измъчвайте.

infomax-logo-50-15-HW Тракийската гробница в Казанлък – паметник на една любовна история- 2

Tagged , ,
на горе