Астрологичен съвет за 4 юни 2023

Астрологичен съвет за 30 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Медитирайте, защото медитацията е време за покой. Тогава умът е освободен от привързаностите на материалния свят.

Астрологичен съвет за 30 май 2023 Икебана: Японското изкуство за аранжиране на цветя

ДОМАШЕН МЕХЛЕМ – лек за тежестта в краката и непоносимите болки в ставите

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, намерете смелост да отстоявате собствените ви убеждения, дори ако светът около вас мисли по друг начин. Имайте куража да промените възгледите си, които вече не са подходящи за човека, който сте.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, признайте пред себе си факта, че вие сами сте си източникът на собствените действия и резултатите от тях. Полагайте искрени грижи за благоденствието и духовното развитие на околните. Почувствайте тяхната сила.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, не подражавайте на никого, само, защото искате да приличате на него. Останете верни на себе си. Освободете се от всичко излишно, защото едва, когато го сторите, ще можете да се сдобиете с нещо по-голямо.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, потърсете в книгите и открийте най-добрите пътища, за да постигнете социален мир, лично просветление и добро здраве. Преодолейте ограниченията на ума и егото. Установете връзка с източника, който носите в себе си. Медитирайте редовно.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, не е необходимо да се губите из древните думи, защото истината е вечна. Само трябва да уловите смисълът им. Приемете и се грижете еднакво, както тялото ви, така и за душата ви, и получете най-доброто от тях.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, чрез литература за самосъзнанието, можете да разберете как да изчистите съзнанието ви, да се научите да се контролирате и да се освободите от енергиите, които ви натоварват.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, колкото повече се владеете, толкова по-успешно ще разграничавате вашите от чуждите проблеми и грешки. Само така ще бъдете себе си. Чрез силните положителни енергии, ще осъзнаете какви великолепни, изумителни, дори и могъщи същества сте.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, докато се занимавате с ежедневните си дела, обърнете внимание на дишането си. Това ще ви помогне да се концентрирате и ще увеличи способността ви да влезете в синхрон със себе си. Използвайте дихателни техники, които ви харесват, или просто дишайте. Ако умът ви се разсейва, съсредоточете се върху дишането.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, използвайте визуализацията, използвайте сетивата си, ако изпитвате затруднения в дадено нещо или ви е трудно да вземете важно решение.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, бъдете по-упорити в решаването на финансови проблеми. Ако потърсите подкрепа от роднина, ситуацията ще стане по-лека. Ако се чувствате щастливи до небето. Да, няма нужда да се изненадвате. Явно ви се разкриват нови таланти.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, не пропускайте срещата. Приятните емоции ще ви пленят, което ще се отрази добре на общото ви благосъстояние. Днес ще бъдете привлечени от всичко, свързано духовността. Възползвайте се от този невероятен подтик.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, не бъдете скромни, а се доближите, колкото се може повече, до изключителни и опитни хора. Нищо няма да попречи на одухотворяването и постигането на желаното. В основата на нов проект не забравяйте да включите творческата си нишка.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 30 май 2023

на горе