астрологичен съвет за 30 април 2023

Астрологичен съвет за 30 април 2023

Астрологичен съвет за 30 април 2023:  Заложете на личните си цели, но не забравяйте, че и околните са хора. Така ще повишите нивото на независимост и сигурност, ще си осигурите условия за творчески изяви.

Астрологичен съвет за 30 април 2023 Идеи за завеси за трапезария: Перфектният завършек

3 етапа на развитие на Душата, които могат да бъдат разпознати само по речника на човека

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Ще можете да синхронизирате своите вътрешни и външни нагласи, а духовните и физически стремежи ще ви осигурят нови знания. Като цяло се фокусирайте върху целенасочени действия за разширяване на влиянието и повишаване на авторитета.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Има няколко посоки, в които ще бъде полезно да насочите усилията си, а именно: подробно разпределение на задълженията. Внимавайте какво се случва около вас, вслушвайте се в мнението на другите и се опитайте да се възползвате максимално от информацията, която споделят.  

Близнаци 21 май – 21 юни

Ако днес планирате да превземете света, образно казано, не очаквайте това да се случи лесно, просто и без усилия. Насочете вниманието си върху доброто и запазете това отношение през целият ден. Това ще бъде ключът към успеха.

Рак 22 юни – 22 юли

Докато продължавате, вие ще започнете да се докосвате до кармичния процес и ще осъзнаете, че това, което възниква и което печелите, е перфектно отражение на вашият принос. Отделете достатъчно време, ако планирате пътуване. По този начин няма да се налага да се справяте с някои неудобства.

Лъв 23 юли – 22 август

Дайте си почивка. Трябва да определите на кои от вашите крайни срокове трябва да дадете приоритет. Пренасочете вниманието си към това, което е важно за вас. Трябва да се доверите на инстинктите си, когато става дума за любов.

Дева 23 август – 22 септем.

Ходете боси по тревата или пясъка, плувайте в морето или езерото, поемайте дълбоко чист въздух. Така ще се свържете отново духа си и ще бъдете в синхрон с природата. Ще бъдете енергични, но ще имате работа с хора, които трудно разбирате.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Фокусирайте се точно върху това, което искате да постигнете в професионален план през този ден. Не се страхувайте да бъдете малко по-различни. Ако изпитвате любовно разочарование, трябва да изразите притесненията си на партньора.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

В никакъв случай не се поддавайте на провокации – не насочвайте гняв, жестокост, защото след известно време ситуацията ще се повтори. Идеалният ден за връзка с природата. Почивка от суматохата, спокойна разходка или пътуване извън града, ще ви възстанови хармонията.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Ако има „препъникамъни“, по-добре е да се справите с тях сега, докато сте в състояние да възприемате правилно какво се случва. Всичко, което трябва да направите, е да се оставите на импулса, да откликнете на вътрешните желания и да не спорите със собственото ви „Аз“.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Днес е важно да не се отказвате, да се борите с препятствията, които се появяват по пътя, да правите всичко, което се изисква от вас. Бъдете изключително внимателни с финансите – парите изискват внимателни изчисления и спестявания.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Обръщайте внимание на знаците от Вселената, защото това ще ви помогне да се справите с всички проблеми и да направите повече, отколкото сте очаквалите самите вие.

Риби 19 февр. – 20 март

Ако наистина искате нещо, опитайте се да не го преследвате на всяка цена – така ще ви е по-лесно да се отпуснете и да се оставите на течението. Имате енергия да свършите много работа. Склонността ви към ред и дисциплина ще ви бъде изключително полезна.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 30 април 2023

на горе