Астрологичен съвет за 28 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Опитайте се да вдъхновите хората да работят заедно по възможно най-положителният начин. Не забравяйте, че можете да разчитате на другите, в случай, че ви е необходима помощ. Не позволявайте на негативните мисли да стоят между вас и това, което искате да постигнете.

Астрологичен съвет за 28 май 2023 Каква е разликата между традиционна и модерна тапицерия

Звездно послание за 2023 към всеки знак от Зодиака

СЛАВЯНСКИ ХОРОСКОП

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Днес е особено благоприятно да се занимавате с духовни практики, да изучавате законите на Вселената – можете да получите напълно неочаквани прозрения и заключения. Молитви, медитации, учене – всичко днес ще ви донесе особена полза. Ако подходите към това съзнателно, ще бъдете чути и животът ви ще започне да се променя.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Енергиите на деня допринасят за разкриването на екстрасензорни способности: ясновидство, силна интуиция, ярки сънища – доверете се на чувствата си. Усъвършенствайте се, развивайте се – това е правилният ключ към реализацията на вашата цел.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес е денят, в който всичките ви добри дела ви се връщат стократно. Ден, в който трябва да вършите текуща работа, а не да форсирате начинанията. Ако през този месец сте помогнали на хората, подкрепили сте ги и сте ги изслушали, ще получите награда от Вселената под формата на нови, успешни идеи за вашия бизнес.

Рак 22 юни – 22 юли

Днес е денят, в който всичките ви добри дела ви се връщат стократно. Ден, в който трябва да вършите текуща работа, а не да форсирате начинанията. Ако през този месец сте помогнали на хората, подкрепили сте ги и сте ги изслушали, ще получите награда от Вселената под формата на нови, успешни идеи за вашия бизнес.

Лъв 23 юли – 22 август

Щедро дарявайте с топлина, грижа и внимание любимите си хора. Създайте атмосфера на комфорт, забавление и хармония около вас, у дома и на работното място. Ако във връзката ви се случи нещо, което не ви харесва, това не е причина да изпадате в отчаяние. Просто си направете изводи и не го повтаряйте, но не го влошавайте със стреса си.

Дева 23 август – 22 септем.

Днес трябва да дадете повече, отколкото да вземете, но е важно да го правите от дъното на сърцето си. Споделяйте своя опит и знания, не трупайте важна информация в себе си, защото тогава тя става незначителна. Полезният опит трябва да работи в полза на заобикалящата ви среда.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Осъзнавайки своята цел, вашата мисия, можете да станете компас в живота за другите, да помогнете на другите да намерят своя път. Развийте интуицията и се научете да правите правилните, съгласни със себе си избори. Развивайте индивидуалност, независимост, вяра в себе си и своя успех.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Време е да се измъкнете от капана на ума. И то възможно най-скоро! Върнете се в настоящия момент и си позволете да получите многото подаръци, които той може да предложи. Вие сте благословени от Вселената за щастие, просто трябва да го получите!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Хванете бика за рогата и преодолейте бариерите пред растежа, предизвикайте се да научите нещо ново. Като си дадете разрешение да се откажете от остарял сценарий, вие ще спечелите свободата, от която се нуждаете, за да станете най-добрата версия на себе си.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Трябва да пренапишете сценария, да повярвате в невъзможното и да се свържете с невероятното човешко преживяване, знаейки, че Вселената ви пази! Колкото повече изразявате благодарност за благословиите, които са ви изпратени, толкова по-мощен магнит за щастие ставате.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Днес е подходящ ден за нови преживявания. Ще имате избор между ежедневието и новите приключения. Звездите ви съветват да направите избор в полза на второто. Бъдете открити във вашите фантазии и желания – животът ще ви поднесе приятни изненади.

Риби 19 февр. – 20 март

Ветровете на промяната духат във ваша полза. Натиснете педала на газта до дъно и напред към мечтите ви със скоростта на светлината. Днес, за вас, това може да е най-добрият и най-печелившият подход. Ускорете или намалете темпото, докато откриете най-подходящата скорост към целта.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 28 май 2023

на горе