астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 24 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: обърнете внимание на тези съвети. Само като осъзнаете целите на вашето съществуване, ще станете по-щастливи и ще можете да помагате на другите, без да вредите на себе си.

Разядка от патладжан: Пристрастих се към патладжаните по тази рецепта

Астрологичен съвет за 24 юни 2023 Всекидневна в червено? Вижте идеи и символиката на този цвят.

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: добър ден за разширяване на кръгозора, уменията, така че ще бъде пълен с идеи и прозрения. Уловете ги, те ще бъдат във въздуха. Важно е да се отнасяте с уважение към всички около вас. С това уважение вие ​​формирате уважение към себе си на фини нива.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: пазете се от участие във всякакви интриги – това може да се обърне срещу вас и вие сами можете да влезете в собствените си мрежи. Не се оставяйте да бъдете въвлечени в някакви игри „зад кулисите“.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: отнасяйте се предпазливо към новите запознанства – не ги отхвърляйте, но и не бързайте да се обвързвате емоционално. Времето ще покаже дали заслужават вашето внимание или не.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: днес е важно да си зададете въпроси, как можете да балансирате отношенията си в семейството, така че да има достатъчно внимание и енергия за всичко? Може би неправилно разпределям ресурсите си и има други опции за мен?

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: страхотен ден за работа, особено много могат да бъдат решени чрез преговори. Ако имате области, в които е важно да говорите, да обсъждате, да се съгласявате – можете да действате. Вярно е, че това не се отнася особено за финансовите организации, може да не е толкова успешно там, защото съществува риск.  

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: ако в близко бъдеще ви предстои някакво много специално събитие в живота ви, например след една седмица положите важен изпит или започнете собствен бизнес, малко повече вяра в себе си ще ви бъде много полезна. Вие, разбира се, искате просперитет, късмет и успех, както всички хора.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: енергиите на деня ще ви помогнат да определите мястото си в живота и да реализирате целта си. Ако все още имате съмнения относно намирането на себе си, просто трябва да поискате подкрепа и помощ от вашите ангели.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: осъществете контакт с Душата си, не се страхувайте да опитате нещо ново – само така ще успеете да се реализирате. Развийте способността да бъдете щастливи в себе си – фокусирайте се върху доброто, забелязвайте дори малки постижения и радости. Благодарете си за всеки, дори и най-малкия успех.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: всяка стъпка, дори и най-малката, ви доближава до заветната цел. Към вашата цел, а не към тази, към която ще се придвижите, ако някой взема решения вместо вас. Но е важно да постигнете баланс с целите и на вашите близки.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: денят е подходящ за всякакви промени. Можете да се заемете с нови неща, да правите нови планове, да отидете на пътешествие, да се преместите и т.н. Способността да се адаптирате към обстоятелствата и да променяте плановете и тактиките на поведение във ваша полза ще ви е от помощ.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: ако има възможност да плувате във водата от естествен източник, това е много добре – докато се сливате, представете си как измивате целия негатив от себе си. Дори кана вода от извор или кладенец е достатъчна. Можете да седнете до запалена свещ, мислено си представяйки как пламъкът изгаря цялата негативност от вашите фини тела.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: през този период се препоръчва да се правят планове и да се започват нови проекти, да се претеглят и очертават планове за развитие на новопоявили се идеи, внимателно да се анализират проблеми и въпроси, както за бъдещия период, така и тези, които са останали неизпълнени.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 24 юни 2023

на горе